|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat]
9.5.2014 13:51:40   
amelia
Sancheze cestitam nek je sas srecom... zelim ti laku i ugonu trudnocu...user posted image

Ayan <3

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 176
9.5.2014 14:05:59   
madre
sanjchezze, cestitaaaamuser posted image bravo, bravo, bravouser posted image
auuu, a mi ostale, sve podobijasmo... ali dobro, vi vec u maju mozete muckati, a ja cu u junu nadam se uspeti da ispostujem tu moju ovulaciju... moracu malo bolje da prporatim sta se desava za vreme O...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 177
9.5.2014 15:20:56   
Sandra_n
Sanjcezzee cestitam :) mi smo muckali za vreme ovulacuje ali zato posle nje smo dva dana preskocili nadam se da cemo uspti ovaj mesec mada sa ovim preskakanjem ne verujem.Cekam 17-ti da radim test

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 178
9.5.2014 21:13:31   
megi85
Dobro vece cure kako ste mi?
Mene nema ovih dana radila sam i slavila slavu pa ne stizem pisati ali sam uspjela koji put zaviriti na RR i vidjeti sta se desava.
Kod mene nista novo user posted image ne ocekujem 14.05. tako da jedva cekam jos par dana da vidim jesmo li ista smuckali ovaj mjesecuser posted image
Sanjchezzee cestitam od srca i zelim ti savrsenu trudnocuuser posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 179
9.5.2014 21:19:16   
bubulence
sanjceezee cestitam i ja user posted image .
sandra, megi, ajde da nam popravite proseke ovaj mesec user posted image .
meni jos nije prosla user posted image , jos 2-3 dana pa se bacam na muckanje...

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 180
9.5.2014 22:02:00   
IVA 11
Sanjchezze, čestitam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 181
10.5.2014 2:18:13   
joliska
cestitamoo!!!!ja tu vesticu ocekujem za jedno desetak dana bili smo vredni pa cem videti bas!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 182
10.5.2014 9:12:34   
ana07
Jutro cureuser posted image . user posted image je spremna. Danas mi je sedmi dan posle ovulacije i nema spotinga, kao sto mi se desavalo prethodna dva meseca user posted image . Nadam se da se nece ni pojaviti i da deluju virak i hajducka user posted image . 18.5 ocekujem user posted image . Ne nadam se puno da ce me ovaj mesec preskociti, ali i ako ne bude spotinga,bicu zadovoljna do neba. Cure navijam za sve user posted image .

(odgovor članu joliska)
Direktna veza do poruke: 183
10.5.2014 9:33:53   
nata11
Dobro jutro. Ja i danas radim a izgleda da ce opet kisa user posted image user posted image Uf bas sam cela nikakva.

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 184
10.5.2014 9:52:37   
ana07
Joj Nato razumem te. Nista gore kad covek ima obaveza a vreme se ubilo za spavanje. Ja imam nizak pritisak pa sam ovakvih dana sva slogiranauser posted image .

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 185
10.5.2014 10:13:25   
nata11
A meni pricas, normalan pritisak mi je 110/55-60.
Planirama sam posle posla da sadim cvece ali navukli se neki oblaci.. uzas
Za ovaj mesca sam inace planirala da proverim prolaktin 21 dc.

< Poruku je uredio nata11 -- 10.5.2014 10:21:48 >

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 186
10.5.2014 10:28:16   
ana07
Ja takav pritisak imam ceo zivot. A jel prolaktin ima veze sa niskim pritiskom user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 187
10.5.2014 15:23:31   
dunja RR
Drage čekalice, Pharmanova vam poklanja 5 kutija Baby Time testa za ovulaciju. Postavite pitanje o ovulaciji i osvojite Baby Time, evo linka KLIK

< Poruku je uredio dunja RR -- 10.5.2014 15:24:33 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 188
10.5.2014 16:18:11   
Ivanka 75
Danas mi je 2-3dc i jutros me tako zabolelo dole na trenutak user posted image
Podsetilo me na pocetak trudnoce i onaj bol od rastezanja materice, uhhhhhh, sad nista ne boli.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 189
10.5.2014 21:24:03   
nata11
Ana ne user posted image nema nikakve veze nego ja skacem sa jedne teme na drugu.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 190
10.5.2014 21:29:07   
bubulence
vece devojke user posted image .
hm... pritisak... meni je redovan 90 sa 55-60... i tada najnormalnije funkcionisem... i celu trudnocu mi je bio takav a osecala sam se savrseno.
meni je otisla user posted image tako da se veceras bacam na posao, samo da stigne mm. ovaj mesec je nadrljao user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 191
10.5.2014 21:54:57   
joliska
jaoo koliko cesto odnose imate u ovulaciji, tih par dana????? :D ja mislim da je dovoljno jednom dnevno! na otprilike 24h :D

Direktna veza do poruke: 192
10.5.2014 22:02:18   
bubulence
sasvim dovoljno user posted image . ne treba ni preterivati... negde sam citala da su spermatozoidi najbrzi kada cekaju oko 48 sati za katapult...
a mislim i da nema pravila... evo kako je stetica ostala trudna. moja prva trudnoca se desila od jednog ili dva odnosa u toku meseca a nije bilo ni blizu ovulacije...

(odgovor članu joliska)
Direktna veza do poruke: 193
10.5.2014 22:07:52   
nata11
Najbolje svaki drugi dan

Direktna veza do poruke: 194
10.5.2014 22:15:19   
joliska
eto ti sad, to sto kazu da ostanu trudne i van ovulacije to su zene sa odredjenom krvnom grupom koje imaju valjda sazrevanje jajne celije stalno u toku ciklusa, samo ne znam koja je to, moja drugarica je ostala trudna 5 dana pred menzis, a ciklus joj traje 30 dana, i dobila je menzis, i tek sledeci mesec je videla da je trudna, srecnice plodnice :D

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 195
10.5.2014 22:59:19   
nata11
E to prvi put cujem user posted image
A da joj se nije pmerila O tog meseca, ipak mnogo faktora utice tu

(odgovor članu joliska)
Direktna veza do poruke: 196
11.5.2014 0:33:39   
joliska
ne, to ni ona nije znala, dok nije resila da skloni taj plod, i onda kad je radila tu krvnu grupu za intervenciju, taj ginekolog joj je rekao da ona moze uvek da zatrudni, bilo kad, a posle kad je i njena mama to saznala, rekla je da i ona isto tako moze da zatrudni bilo kad u mesecu, jer imaju istu tu krvnu osobinu, mama njena je imala dosta abortusa u braku,moze uvek da zakaci, kazu da zene istocnjackih naroda imaju tu krvnu osobinu!velika plodnost, a posle sam upoznala jednu devojku, koja je polu jordanka sa tatine strane, devojka je zatrudnela istog momenta kad je izgubila nevinost!!!zamisli prvi seks u zivotu i opaaa, isto ima ko i ta moja drugarica krv

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 197
11.5.2014 8:22:16   
megi85
Jutro cure,moze user posted image
Joj ja ne znam kako cu izdrzati jos tri dana da vidim hoce li sticiuser posted image
Do sada sam bila dobra a i slavila sam pa od obaveza nisam ni imala vremena puno da razmisljam ali sad samo o tome mislim.
Od simptoma nemam nista posebno osim sto me zadnjih deset dana bas bole grudi na dodir i nekih dva puta me tako zazigalo odozdo da je malo falilo da jauknem (sorry na opisu) nadam se da bi moglo biti od sirenja maternice ali opet nista ne mora da znaci ostaje samo da cekam a to mrzim najviseuser posted image

(odgovor članu joliska)
Direktna veza do poruke: 198
11.5.2014 8:49:59   
megi85
I zaboravih reci da me ove sedmice strasno boli glava ali mislim da je to od umora i od ovog vremena jer i ja inace imam bas nizak tlak a na ovom vremenu bude jos nizi pa me glava rasturi a necu da pijem nikakve tablete za svaki slucajuser posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 199
11.5.2014 9:26:30   
ana07
Dobro jutro user posted image . Megi je mislim da mozes paracetamol popiti za bolove. on se moze piti i u trudnoci. I ja imam da cekam jos 6, 7 dana, to mi je najgore . Uzas, da se bar moze sve prespavati, pa da se probudimo samo taj dan kad treba da radimo testic user posted image .

< Poruku je uredio ana07 -- 11.5.2014 9:27:19 >

Samo se srcem dobro vidi. Ono bitno je ocima nevidljivo...

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Da li biste nazvali devojcicu Emina?
pisuljica

pitam zbog toga sto ima arapsko poreklo, pa ne znam... mada sam negde pronasla da je latinsko...

Sta ima veze, ako ti se svidja daj (68%)

Ne! (32%)

Ukupan broj glasova: 158

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here