Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.5.2014 13:43:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Javite nam ko je objavio OVAJ recept, jer je izgleda pukao net pri objavi pa nije izašlo ime autora
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.5.2014 12:52:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Sve dobitnike ćemo objaviti 5.5., uživajte u praznicima!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 5.5.2014 21:33:41
|
|
|
|
Cakana84
|
Evo konačno i aprilskih dobitnika 1. Glavnu nagradu osvojila je BEBALO sa 113 bodova, za recept Grčke ćufte Dodatne nagrade osvojile su: 1. bojana boka sa 80 bodova za recept Restovana pileća džigerica 2. dijana1 RR, najviše glasala čak 103 zvezdice dala 3. treći dobitnik dodatne nagrade na osnovu najvećeg broja objavljenih recepata je lelaigor, sa 7 objavljenih recepata Molim vas da mi na pp pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresa, telefon, mail adresa).
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 5.5.2014 21:34:20 >
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 5.5.2014 22:24:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Cestitam dobitnicima, bravo I sebi naravno
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 5.5.2014 22:42:34 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 5.5.2014 22:38:11
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitam!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 6.5.2014 0:32:46
|
|
|
|
Azra_
|
Čestitam! Pomozite, gde mogu da pogledam sve recepte koji su do sada objavljeni?
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 6.5.2014 7:42:29
|
|
|
|
Modessty
|
Azra imaš gore na onoj roze linijici C kuhinja, klikneš i kad ti optvori imaš karticu Svei recepti A evo ti i direktan link Svi recepti
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 7.5.2014 0:24:15
|
|
|
|
Azra_
|
E hvala Mod. Skoro mi se dopao neki recept, nisam kopirala, pa rekoh da pronađem.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.5.2014 0:53:58
|
|
|
|
BEBALO
|
Hvala puno na osvojenoj nagradni,i cestitam i drugim dobitnicima,podatke sam poslala,nadam se da nisam zakasnila,nisam videla odma da su proglaseni pobednici.Jos jednom hvala Vam..
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.5.2014 1:04:13
|
|
|
|
BEBALO
|
Hvala puno,na nagradi,i cestitam drugim dobitnicima,podatke sam Vam poslala
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.5.2014 1:04:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Bebalo nisi zakasnila
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.5.2014 2:17:36
|
|
|
|
Žapkić
|
Čestitam dobitnicima.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.5.2014 10:07:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo, ajmo, čekamo sjajne recepte Uskoro saznajemo majske dobitnike, pa krećemo u novi, junski krug
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.5.2014 10:35:03
|
|
|
|
Torbica
|
Meni se potrosio paket pa mi jako sporo upload-uje slike, imam nekoliko lepih uslikanih, pa od sutra!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.5.2014 10:37:12
|
|
|
|
vikiveki
|
ja ću se potruditi da malo više pišem recepte,imam naslikano puno ali nemam vremena da sve napišem
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.5.2014 10:44:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeeeeej, baš nam nedostaji tvoje đakonije Torbi IZVORNA PORUKA: Torbica Meni se potrosio paket pa mi jako sporo upload-uje slike, imam nekoliko lepih uslikanih, pa od sutra!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.5.2014 10:45:23
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Meni se potrosio paket pa mi jako sporo upload-uje slike, imam nekoliko lepih uslikanih, pa od sutra! Torbi ja sam skoro sigurna da ti imaš najviše recepata...i ovde moram napisati,,skidam ti kapu" svaka tebi čast
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.5.2014 10:45:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Viki čekamo i tebe i tvoje specijalitete da nam obogatiš C kuhinju IZVORNA PORUKA: vikiveki ja ću se potruditi da malo više pišem recepte,imam naslikano puno ali nemam vremena da sve napišem
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.5.2014 12:52:01
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala zene, zadovoljstvo je moje! Otkucacu sutra, obecavam!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.5.2014 22:19:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Slikala sam danas jos samo da okacim
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.6.2014 17:21:06
|
|
|
|
vikiveki
|
Kada možemo da pišemo recepte za mesec maj?
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.6.2014 17:57:26
|
|
|
|
Torbica
|
Kako mislis Viviveki? Evo ja se ostrim da okacim koji!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.6.2014 18:25:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Viki, od danas možete već za juni da pišete i da se takmičite, majski krug je juče gotov, objavićemo dobitnike za maj sutra-prekosutra. IZVORNA PORUKA: vikiveki Kada možemo da pišemo recepte za mesec maj?
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.6.2014 22:50:39
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Kada možemo da pišemo recepte za mesec maj? Ni sama ne znam kako sam otkucala maj a mislila sam na jun,greškom sam napisala maj a htela sam pitati za jun
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.6.2014 12:02:29
|
|
|
|
Cakana84
|
Evo konacno i majskih dobitnika. 1. Glavnu nagradu osvojila je Gaga54 sa 101 osvojenim glasom za recept Meksicki krompir Dodatne nagrade osvojile su: 1. Bebalo sa 92 glasa za recept Plazma kolac 2. mati, najviše glasala čak 181 zvezdicu dala 3. treći dobitnik dodatne nagrade na osnovu najvećeg broja objavljenih recepata je Maraj sa 27 objavljenih recepata Molim vas da mi na pp pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresa, telefon, mail adresa).
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 2.6.2014 12:04:55 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?