|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trbuhom za kruhom
5.5.2014 18:53:54   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: IVA 11

hehe, treba biti uporan. user posted image MM je trenutno u Čikagu...Ja ne znam ni kad je izvlačenje!? To je mm popunjavao.

1.maja od 18h se moglo proveriti na zvaničnom sajtu dv lottery. Proveravajte povremeno do oktobra, kažu da može da se desi da ako neko odustane bude novog izvlačenja.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 376
5.5.2014 21:49:17   
IVA 11
Hvala Ana. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 377
25.8.2014 11:23:23   
Torbica
Moj dragi bivsi direktor mi je danas odgovorio na pismo i mnogo se izvinjava na kasnom odgovoru. Bas se raspisao. Nije vise u farma industriji ali ce od sveg srca dati jako dobru preporuku u procesu aplikacije i svakakve neke predloge je dao, a ja sad treba to da svarim, razmislim i odgovorim mu.. Ne znam, videcemo. Svasta nesto smo zaceprkali, nesto ce biti. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 378
25.8.2014 12:11:39   
ivaMark
Torbi, samo napred user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 379
25.8.2014 12:49:18   
Torbica
Joj Ivo, hvala ti. Mada ja sad vise navijam za neku drugu opciju koja je iskocila u medjuvremenu, no, nista se jos ne zna... Bice kako biti mora. Ali eto, ziv covek pa pokusava, kucamo, pa neka ce se vrata otvoriti.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 380
25.8.2014 12:59:05   
superm
Torbice, verujem ja u tebe i u to da kvalitet kad tad pobedi! user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 381
25.8.2014 13:13:37   
Torbica
user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 382
16.9.2014 19:55:40   
dunja RR
Anči, neka ti je sa srećom tamo u belom svetu i javljaj nam se da znamo kako ste! user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 383
16.9.2014 19:58:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Anči, neka ti je sa srećom tamo u belom svetu i javljaj nam se da znamo kako ste! user posted image

Dunja, jesu li danas otisli?

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 384
16.9.2014 20:04:22   
17 joka
Anci , puno srece vam zelim i da ispunite sve sto ste zamisliliuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 385
16.9.2014 20:05:40   
NadaR
Ja nesto mislim da imaju let u cetvrtak . user posted image

Sad su u guzvi oko pakovanja a zezaju ih i gosti koji stalno dolaze.

Anci,sve znas user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 386
16.9.2014 20:20:17   
Trcosava
Anči draga, pozdravi mi grtal'cu hehe
Ljubac i srećno!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 387
16.9.2014 20:26:32   
bubulence
da da, u cetvrtak, cini mi se u 13h...
Ancice,,i ovde da ti pozelim srecan put user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 388
16.9.2014 20:33:27   
Sanjica26 RR
Anci nisam znala da je dosao taj dan. Lep provod vam zelimo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 389
16.9.2014 20:41:01   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Anči draga, pozdravi mi grtal'cu hehe
Ljubac i srećno!

user posted image legendo!
Anci draga, neka vam sve bude kako treba! Srecnoooo!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 390
16.9.2014 22:35:31   
Ana RR
Hvala drugari user posted image

Da, u četvrtak u 13h imamo prvi let. Toliko se približilo da ne mogu da verujem, svaki dan je puna kuća, ne mogu ni da se spakujem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 391
16.9.2014 22:39:39   
pocahontas
joooooj ana srecnoooo!!! user posted image i javljaj kako vam je!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 392
16.9.2014 22:41:56   
Modessty
Anči srećno! I lep let vam želim!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 393
16.9.2014 22:43:16   
Didy
Anči, draga, sve znaš. user posted image  

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 394
17.9.2014 0:59:20   
Azra_
Anči user posted image !! Srećan vam put i nemoj da nas zaboraviš.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 395
17.9.2014 8:10:15   
belst
Savjet svima iz osobnog iskustva - ako imate dobre ponude za posao, ili ovdje uopće nemate posao pa ga idetet tražiti u drugu neku zemlju, - nemojte se bojati, iskoristite priliku, brzo ćete se snaći i sve će biti ok... to ne znaći da će biti lako, biti će teških trenutaka dosta, ali i puuuno dobrih, važno je da nikada ne zaboravite zasto se otisli i koji vam je cilj , a to je sigurno novac na prvom mjestu i danas-sutra bolje prilike za vasu djecu... govorim iz mojeg uskustva, iz vremena kada se nije bas koristio ni internet ni satelit i odvojenost od kuće bila je puno, puno teža nego danas... ja npr. moju rodicu koja je sada u SAD-u vidim i čujem vise nego dok je bila tu, valjda kada je čovjek daleko ima veću potrebu da čuje svoje, pa svaki dan radi Viber, Skype, Facetime i sve drugo... nemam ni osjećaj da nije tu uopće a kamoli na drugom kontinetu.
Savjet za obitelji sa djecom - ne idite ako bas nije pitanje zivota " na crno", vremena su drugacija i bojim se da cete si prisutiti ruzna iskustva....

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 396
17.9.2014 8:21:59   
Modessty
belst hvala za iskrenost! Dosta mi je priča kako se tamo negde mnogo teško živi i mnogo se radi itd, a niko od tih koji tako pričaju nije se vratio! Kad im kažem da se ne muče više tamo u tuđini i da dođu ovde da uživaju samnom oni se svi ućute!
Da dobijem priliku otišla bi! Hteli smo mm i ja u Australiju i podnosili papire ali ništa nismo na kraju napravili jer nismo hteli da idemo na crno. Igrali smo i onu američku lutriju i ništa. To je bilo pre dece. Sad razmišljamo opet da probamo tu američku lutriju. Samo mi to dođe ko šarena laža.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu belst)
Direktna veza do poruke: 397
17.9.2014 9:10:25   
Anoniman
Ana, srecno!

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 398
17.9.2014 9:14:42   
emicaa
U ch baš fali medicinskih radnika,pune su bolnice doktora i sestara iz njemačke,ali ne znam ni šta ni kako treba uraditi da bi dobili radnu vizu ovde.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
17.9.2014 9:24:21   
Maslacak15
Za lekare i medicinsko osoblje najveci je problem jezik. Mislim da je nostrifikacija diplome moguca, ne znam pod kakvim uslovima ali je sigurno moguca ali morate da znate dobro nemacki da bi radili sa pacijentima. To je i logicno skroz.
Kada je u pitanju generalno odluka u odlasku i kako ljudi podnose zivot u inostranstvu ja mislim da je kljucan tip licnosti.Pritom ne mislim nista ruzno nego jednostavno ljudi su razliciti i imaju razlicite prioritete i nacin na koji dozivljavaju okolinu. Ja stvarno znam jako puno ljudi koji su emigrirali i privatno i profesionalno i sa njima sam u svakodnevnom kontaktu. Potpuno je jasno da je na vecini mesta na zapadu moguc sredjeniji i komforniji zivot nego u Srbiji, Nije jednostavno ali je cesto resivo na onaj ili ovaj nacin ne racunajuci rad na crnom- njega nikome ne preporucujem. Ali ima ljudi koji se nikad ne naviknu, definitivno je tako. to je nezavisno cak i od para. Drustvo i mentalilet su svugde drugaciji nego tamo gde ste odrasli i ako vam to znaci onda uzalud trazite i u americi i u nemackoj.... Cak i ako se okruzite ljudima iz dijaspore to nije to i nikad nece biti. I takvi ljudi onda pate i sve vide i predstavljaju u negativnom svetlu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here