|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ]
28.4.2014 17:48:34   
mika79
Plačljiva nemoj da se opterećuješ, sada ti je najmanje potrebno da se nerviraš, razumem te i mi smo čekali 7 godina i kad sam ostala trudna rekli smo svekijevcima i mojim roditeljima, moja mama je to odmah raspričala iako sam joj rekla da ne priča, svejedno se saznalo odmah jer sam ja otišla na bolovanje.
Degu user posted image user posted image rastete, još malo.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 726
28.4.2014 18:03:01   
wivern
Placljiva ja sam zvala u 7-oj nedelji posle prvog uz i vec tada nigde nije bilo mesta. Potpuno mi je besmisleno da zakazujem amnio u petoj nedelji, pa valjda je logicno da prvo vidim da li mi je trudnoca ok. Ja sam imala dva blighted ovuma, sta je trebalo da nekome tada zauzmem termin cim saznam da sam trudna a trudnoca se nije odrzala? Pa ja prosle godine posle kiretaze nisam bila nizasta a ne jos da se setim da otkazem termin za amnio.
E zato sad cekam da li ce se ukazati slobodni termin, ako ne nista...dovoljan ce mi biti dabl. Izvinjavam se tebi ali nam zdravstvo funkcionise katastrofalno.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 727
28.4.2014 18:11:15   
plačljiva
He,he što se meni izvinjavaš user posted image znam da je zdravstvo katastrofalno...Prvo nije normalno da su gužve svuda po bolnicama,a lekarima se zakazuju pacijenti na 10 minuta!Strasno,pa šta lekar može za 10 minuta...Bavi se kompjuterom,štampanjem...Užas.Za pacijenta se nažalost i nema vremena...user posted image
Ja razmišljam gde da vodim trudnoću?Pa vas molim za predloge,može i na pp...user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 728
28.4.2014 18:31:03   
binki
zdravo drustvo nova sam ovde pa imam nekoliko pitanja ako bi ste mogli da mi odgovorite. Imala sam vantelesnu oplodnju. Transfer je bijo 6.4.2014. Prva hcg je bila 11-tog dana i bila je 32 druga je bila 15-tog dana i bila je 230. Danas sam bila na prvi UZ medjutim kaze doktorka da se nista ne vidi pa me poslala ponovo na vadjenje krvi. Danasnji rezultati su 21-vog dana 730. Ona kaze da je moguce da se plod sporije razvija ili je moguca vanmatericna trudnoca prepala sam se zivauser posted image . Nadam se da ce sve biti u redi jel je imao jos neko ovako slican problem kao ja? hvala na odgovoru

Direktna veza do poruke: 729
28.4.2014 18:39:29   
wivern
Ja razmišljam gde da vodim trudnoću?Pa vas molim za predloge,može i na pp

Hmmmm placljiva odlicna ti je ova ideja...volela bih i ja da cujem iskustva. Razmisljam izmedju visegradske i zemunske.

Binki po meni se beta nije duplirala kako treba, a za uz je jos rano on se radi dve nedelje posle bete (beta se obicno vadi 15-og dana od et)
Nadam se da ja gresim, ali imas i temu beta hcg pa procitaj i tamo iskustva.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu binki)
Direktna veza do poruke: 730
29.4.2014 0:02:47   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Ajmo Jole izguraj do Djurdjevdana user posted image user posted image

user posted image moja princeza se rodila na Djurdjevdan user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 731
29.4.2014 11:24:51   
plačljiva
Dobro jutro user posted image
Od simptoma samo jutarnji nagon na povraćanje koji traje par minuta i to je to...
Kako ste mi vi?
Jole user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 732
29.4.2014 13:25:50   
lelaigor
Juče sam rekla mami, ovih dana ćemo i njegovima, danas se vraćaju sa puta. Nego imam problem, poješću se živa. user posted image
Sinoć sam posle sexa, bez kondoma inače, kada sam brisala spermu skontala da je krvava, tj.roza. Ne znam zbog čega. user posted image Tek sad paničim. Od sinoć da umrem, ne mogu da jedem, ne mogu da funskcionišem... I ne mogu da verujem da sam ovakva. Imala sam više živaca kad sam nosila Dariu. Jedva čekam taj UZ da vidim da li je sve ok. A načekaću se za UZ. Šta mislite šta je to, da li je sve u redu????
Od simptoma, bolovi dole u stomaku blaži nego pred user posted image , bolovi u krstima, bolovi u grudima i mučnina, nagon za povraćanje, ali ništa ne izbacim samo rigam bezveze. I živčanost.user posted image

< Poruku je uredio lelaigor -- 29.4.2014 13:27:20 >

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 733
29.4.2014 13:37:42   
World
Pa pokusaj malo da obustavite seks bar to na pocetku dok ne vidis kakvo je stanje... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 734
29.4.2014 14:03:03   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: World

Pa pokusaj malo da obustavite seks bar to na pocetku dok ne vidis kakvo je stanje... user posted image

Obustaviću skroz sad na početku... user posted image
Pošto se nije javljalo ništa osim tada, mislim da ne moram da se javim dr jel' da? Nego kad odem na pregled.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 735
29.4.2014 14:23:19   
wivern
Ako ne krvaris nema potrebe za panikom, sacekaj prvi uz pa ces sve videti.
A za sex se strpite malo user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 736
29.4.2014 14:27:48   
lelaigor
Tako će i biti! Hvala vam žene puno!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 737
29.4.2014 16:07:49   
Janja V
Mozda da se javis ipak lekaru. Zbog tog boluckanja mozda ti da utrogestan.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 738
29.4.2014 16:18:18   
lelaigor
JAviću se u ponedeljak mojoj dr kad dođe sa godišnjeg. Izdržaću valjda dotad. Malo ću se smiriti dotad.

(odgovor članu Janja V)
Direktna veza do poruke: 739
29.4.2014 16:25:24   
World
Lelo, izdrzaces, a do tada malo primiri.. ne naskaci ni na zamrzivace ni na coeka.. user posted image

Moram se malo saliti, ali mislim da ti ni dr nema sta ranije da gleda, eventualno ce prepisati utrogestan, kao i svima.. samo ako mozes malo miruj, a to podizanje necega nemoj vise ni u ludilu... Ako te nista ne boli, sve ce biti ok.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 740
29.4.2014 16:27:00   
lelaigor
Malkice me bolucka stomak dole, svrbucka, treperi, ne znam kako da objasnim. Biće valjda sve ok...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 741
29.4.2014 16:48:03   
lelaigor
Mislim da znam zašto me bolucka stomak. Naduvena sam i puna gasova i ne mogu da idem u wc. user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 742
29.4.2014 16:57:40   
World
Au, e pa to zna biti bas gadno.. uzmi neki donat mozda da popijes ili se najedi jagoda, one bi trebale pomoci..

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 743
29.4.2014 17:13:01   
lelaigor
Probala sam sad da skontam, šta se dešava, šta me bolucka itd. Krvi odnosno rozog iscetka nije bilo osim sinoć. I sve mi čudno. Kad ono - gasovi. I baš bih morala u wc, a ne mogu. Jagode deluju? Sad ću da zovnem mm da mi kupi jagode kad bude dolazio sa posla.
I izvinite sve, što sam dosadna danas. user posted image user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 744
29.4.2014 17:19:47   
World
Ma nisi dosadna, mislim da je vecina prosla te faze panike.. user posted image Bice to sve u redu, samo se ne sikiraj..

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 745
29.4.2014 20:23:20   
daca77
E drage moje, bas sam se iznerviralauser posted image
Od jutros mi tako struji po nosu, tako da je neizbezna kijavica...kako sad da me hvata virus?!user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 746
29.4.2014 20:47:49   
wivern
Daco pij caj od djumbira, meni on pomaze. I ne brini se, ja sam cetvrti dan od et dobila virus i imala temperaturu 38. Samo ne pij nikakve lekove, cajevi, cedjeni sokici...

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 747
29.4.2014 20:50:51   
daca77
E stvarno ne znam gde nadjoh ovu zarazu, wivernuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 748
29.4.2014 20:52:48   
vonavoj
Dacco,samo limunade i bice bolje!
binki,polako,nista ne mora da znaci...pratite betu,a na uz se ne vidi nista pre trocifrene bete!
inace,isla sam na uz,imacemo jos jednu user posted image user posted image
dr se namucila da vidi,nije htela da kaze,ali je onda i vaginalno gledala grlic i iz te perspektive je bila sigurna da je curica!
sve je u redu,grlic 39mm,teski smo 172g,dugacki 21,3mmuser posted image ,..i mozemo na put,idemo u Sokobanju!
da polako ukidam utrogestan,prvo jutarnji nedelju dana,pa onda i taj uvece..ali na odmoru da ga pijem,ako ce mi biti lakse,psihickiuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 749
29.4.2014 21:08:41   
wivern
Samo se ne sikiraj user posted image . U stvari ako ne volis cedjene sokove, limunadice i cajeve onda se sikiraj jer si u problemu. Pij dosta tecnosti i ne brigaj brigu odakle ti. Pa vidis i da je ovo vreme bolesno nacisto, kod mene danas ni kap kise nija pala (dobro de, dve kapi su pale) a kod moje mame na drugom delu grada je padao grad i bio potpun kolaps. Vreme idealno za viruscine. Odmaraj, gledaj tv, citaj knjige i ne brini, jer nemas razloga za brigu.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here