Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 9:43:02
|
|
|
|
plačljiva
|
Nensice,sve je to normalno Ja imam recimo samo mučninu bez povraćanja ujutru,i glad neverovatnu...Taj sekret je takođe normalan Uživaj,ne brini se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 9:52:36
|
|
|
|
Mille
|
Nensice, pojacan sekret je deo trudnoce, dok god ima normalan miris i normalan izgled i dok ti nemas tegoba u smislu svraba ili nekog crvenila A piskenje je tek normalno. ja sam prvih 3 nedelje pozelela da preselim wc solju pored stola na poslu, da ne moram svakih 20 minuta da ustajem i idem do toaleta.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 10:23:25
|
|
|
|
nensica
|
Hvala vam zenice!! ja jos ni jednom nisam povracala ali imam non stop blagu mučninu. spavanje je ipak moj najupečatljiviji simptom za ovaj period
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 10:50:30
|
|
|
|
wivern
|
' bar dan. Mene pocela da hvata nervoza, danas zovem institut da vidim da li se pojavio slobodan termin za amniocentezu. UUuhhhh...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 10:55:20
|
|
|
|
Jole84
|
De ste ženskeeee ja sam još tu izgleda sam se preforsirala malo na venčanju (a kako i ne bi kad sam igrala ko čigra ) pa me zato bolucka stomak i kičma,bila sam juče na ctg i nisu kontrakcije,tako da ćemo najverovatnije da doguramo do termina E sad da vas sve iščitam,nisam bila za život ova dva dana
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 11:45:45
|
|
|
|
mika79
|
Wiwern nadam se da ćeš zakazati amino. Jole sviđa se tvojoj devojčici kod majke pa hoće još malo da se družite Ja sam se tako isprepadala, šetala sam i napale me tri lutalice, imala sam kišobran pa sam se njim branila, sreća neki čovek video pa me spasio.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 11:54:03
|
|
|
|
Jole84
|
Joj Miko mogu da zamislim koliko si se uplašila. Volim pse ali sam baš ogorčena. I kod mene u ulici ih ima 5,6,svaki put trnem kad krenem negde sama. U ovom stanju da nam se desi nešto,nikakve para od grada nam nisu potrebne,već uzmeš pušku i pobiješ sve nadležne. A naravno niko nije nadležan kad je zaštita prava ljudi u pitanju.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 11:56:43
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ajmo Jole izguraj do Djurdjevdana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 11:59:28
|
|
|
|
mika79
|
Jole strašno koliko sam se uplašila, mislila sam da ću se onesvestiti. Ja se baš nešto i neplašim kučića, mi imamo dva retrivera i ovo je prvi put da su lutalice napale i to pored osnovne škole. MM išao u komunalno da prijavi i oni kažu znamo za te kučiće juče su neku devojčicu izujedali kad se vraćala iz škole . Užas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 11:59:58
|
|
|
|
Jole84
|
Maslačkić nadam se da izguram do 4. tad mi termin,a taj dan mi rade i babica i dr koji me vodio,pa bi mi se uklopilo da me porode časkom Rekoše mi da je bebi svaki sat u stomaku dragocen (i da se primirim malko ) Miko užas stvarno. Ne plašim se ni ja i nisam neko ko ne voli životinje ali kad se pomislim na ovakve stvari,naježim se. Izujedali devojčicu i niko ništa!?
< Poruku je uredio Jole84 -- 28.4.2014 12:01:30 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 12:14:22
|
|
|
|
Mille
|
Sto se tice tih pasa lutalica, ima ih raznih, ja ih mazim i hranim i pokusam da udomim kad god naletim na kojeg i ne krivim ih za pokusaje napada. Svesna sam da to nije do pasa, vec se vracamo na ljude koji su te pse mucili, sutirali, gnjavili, vukli i ko zna sta sve ne, a onda taj, prethodno normalan, pas krene da napada sve oko sebe jer se oseca ugrozeno. E sad takve nebezbedne pse treba udaljiti od ljudi i socijalizovati, ali naravno da se nasa drzava time ne bavi..Ma....poludim kad citam bilo sta o istim i kad ih ljudi napadaju ili velicaju, te mali pas spasao devojcicu, te pas izujedao devojcicu. Zapitam se, sta su tim psima radili do tad ili u tom momentu..
< Poruku je uredio Mille -- 28.4.2014 12:16:26 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 14:14:42
|
|
|
|
lelaigor
|
Kada ste počeli da govorite ljudima u svojoj okolini da ste trudni? Npr. mama, tata, svekijevci, braća, sestre, prijatelji? U kojoj nedelji ili posle saznanja na testu ili prvog pregleda i Uz ili posle 12. nedelje, itd.?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 14:19:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja u 7. mesecu obelodanila
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 14:24:11
|
|
|
|
MakiJ
|
Mi smo hteli da cutimo dosta dugo ali sam pocetak je bio tezak, krvarenje pa sam morala da lezim pa su tako samo najblizi saznali oko 10 nedelje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 14:24:46
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja u 7. mesecu obelodanila Auuuu, pa toliko ne mogu da čekam, videće Ja nekako ne želim da izbaksuziram, ali opet nekim tim naj-naj želim da kažem. Zna moja najbolja drugarica, znaju moja sestra i zet i zna sestra mm. Mislila sam danas mami da kažem. A njegovima kad dođu sa puta krajem sl.nedelje. Ne znam šta da radim... Opet, želim da oni znaju da se obraduju, a i ako nešto NE DAJ BOŽE (sačuvaj Bože, pu, da se pomerim s mesta, da ne čuje zlo) pođe naopako, volela bih da budu uz mene. Šta mislite jel' rano?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 14:52:08
|
|
|
|
Mille
|
A koja si sad nedelja? Ja sam rekla kad sam bila 6. nedelja..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 14:55:53
|
|
|
|
MakiJ
|
Pa dobro svako kaze kada oseca potrebu. Mi smo imali lose iskustvo pa smo hteli da duze cutimo al nije se dalo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 15:14:38
|
|
|
|
wivern
|
Kada ste počeli da govorite ljudima u svojoj okolini da ste trudni? Npr. mama, tata, svekijevci, braća, sestre, prijatelji? Obzirom a smo isli na vantelesnu u Sloveniju nisam mogla da krijem, tako da su svi znali od pocetka A i ja licno ne verujem u te babske price, ako mi je nesto sudjeno- sudjeno je.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 15:33:01
|
|
|
|
wivern
|
Ali mi je zato OVO pravi hit. A posle se prica o natalitetu, mada mogu da zamislim kako je tek po Srbiji sa tim nadoknadama.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 16:02:15
|
|
|
|
degu
|
Wiv evo sad čitam i ne verujem. Mada kod nas i nema nikakve naknade sem 10000 što daje grad Vrbas a ranije je to bio paket neke garderobice i pelena koje dete preraste dok ga dobiješ i dobijamo od republike 36000 kolko ja znam. Mislim da ni od pokrajine nema više ništa. Strašno, štednja na bebama i ajde sad ti se usudi u današnje vreme da rađaš decu. Ja kad sam ostala trudna bili smo oboje zaposleni, posle samo mesec dana je mm dobio otkaz, ništa u našoj zemlji nije sigurno. Bili danas na kontroli, bebica je 1614g, uklapa se potpuno u termin, samo 1 dan žuri sad. Pritisak mi je sve niži, danas 90/50. Pitala sam za kontrakcije, dr kaže da je to sve normalno i sa utrogestanom nastavljam i dalje Mi smo svekrvi rekli odmah posle par dana od testa, a ostalima posle prvog UZ. Od 7. n sam na bolovanju tako da sam morala da obelodanim
< Poruku je uredio degu -- 28.4.2014 16:04:49 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 16:16:29
|
|
|
|
wivern
|
Degu bitno je da ce uskoro stici dugoocekivana bebica, sve ostalo ce ostati iza nas. Mada mene upravo zbog takvih slucajeva (sa otkazom)ovo i nervira. Negde procitah neciji komentar kako nezaposlene zene i ne treba da ostaju trudne jer nemaju cime da izdrzavaju decu. Pa kako da nadjes posao u zemlji Srbiji, i jos gore kako da ne dobijes otkaz kod privatnika kad si potrosna roba.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 16:21:50
|
|
|
|
degu
|
pa da, što si ga rađala kad ne možeš da ga izdržavaš? E pa situacija je ovde toliko nesigurna, danas imaš, sutra nemaš. I baš sam bila u bedaku jedno dobro vreme, al sad sam ok, znam da ćemo se snaći makar kopali i rukama i nogama, al kad ti tako nešto pokvari tako dugo očekivanu sreću Al dobro, sve se dešava sa razlogom i sve će doći na svoje
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 16:32:02
|
|
|
|
wivern
|
Vidi, ako treba da izgubim posao da bih dobila dete- nikakav problem. Ja bih i na to pristala. Snaci cemo se sto ti kazes, pa kako god. Ali pored svih prica o tome kako se parovi sva manje odlucuju na potomstvo ti budzet smanjujes krenuvsi od cega tacno? A za pritisak te razumem, meni je to normalan svakodnevni pritisak. Ja sam ti kao pijana kokoska . I bila si u pravu, udjoh ja u 13-u nedelju i prestadose i gorusice i mucnine i imam energiju...a i stomace
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 16:48:41
|
|
|
|
plačljiva
|
Wivern,da li si uspela da zakažeš amniocentezu? Meni su rekli čim saznam da sam trudna da zakažem na Institutu dabl i komisiju za AC i ja to uradih juče Strašno,već u 5 nedelji moraš da zakazuješ da bi imalo mesta,ali šta ću...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 28.4.2014 16:53:35
|
|
|
|
plačljiva
|
Ah da,ja htedoh da krijem trudnoću jer sam čekala 6 godina,vantelesno ostadoh trudna,sva sam u strahu i ludilu i molim Boga da sve bude ok...Samo sam majci i svekijevcima rekla na dan bete da je pozitivna,ali!!!Sveki je odmah zvala svoju ćerku tj.moju zaovu a ova svima javila čak i konsultovala numerologa za pol MM je odmah rekao na poslu i sada ceo kolektiv zna Ja ludim zbog toga...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?