|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ]
28.4.2014 9:43:02   
plačljiva
Nensice,sve je to normalno user posted image
Ja imam recimo samo mučninu bez povraćanja ujutru,i glad neverovatnu...Taj sekret je takođe normalan user posted image
Uživaj,ne brini se user posted image

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 701
28.4.2014 9:52:36   
Mille
Nensice, pojacan sekret je deo trudnoce, dok god ima normalan miris i normalan izgled i dok ti nemas tegoba u smislu svraba ili nekog crvenila A piskenje je tek normalno. ja sam prvih 3 nedelje pozelela da preselim wc solju pored stola na poslu, da ne moram svakih 20 minuta da ustajem i idem do toaleta.

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 702
28.4.2014 10:23:25   
nensica
Hvala vam zenice!! ja jos ni jednom nisam povracala ali imam non stop blagu mučninu. spavanje je ipak moj najupečatljiviji simptom za ovaj perioduser posted image user posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 703
28.4.2014 10:50:30   
wivern
user posted image ' bar dan.
Mene pocela da hvata nervoza, danas zovem institut da vidim da li se pojavio slobodan termin za amniocentezu. UUuhhhh...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 704
28.4.2014 10:55:20   
Jole84
De ste ženskeeee user posted image
ja sam još tu user posted image izgleda sam se preforsirala malo na venčanju (a kako i ne bi kad sam igrala ko čigra user posted image ) pa me zato bolucka stomak i kičma,bila sam juče na ctg i nisu kontrakcije,tako da ćemo najverovatnije da doguramo do termina user posted image
E sad da vas sve iščitam,nisam bila za život ova dva dana user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 705
28.4.2014 11:45:45   
mika79
Wiwern nadam se da ćeš zakazati amino. Jole sviđa se tvojoj devojčici kod majke pa hoće još malo da se družiteuser posted image
Ja sam se tako isprepadala, šetala sam i napale me tri lutalice, imala sam kišobran pa sam se njim branila, sreća neki čovek video pa me spasio. user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 706
28.4.2014 11:54:03   
Jole84
Joj Miko user posted image mogu da zamislim koliko si se uplašila. Volim pse ali sam baš ogorčena. I kod mene u ulici ih ima 5,6,svaki put trnem kad krenem negde sama. U ovom stanju da nam se desi nešto,nikakve para od grada nam nisu potrebne,već uzmeš pušku i pobiješ sve nadležne. A naravno niko nije nadležan kad je zaštita prava ljudi u pitanju.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 707
28.4.2014 11:56:43   
Maslacak15
Ajmo Jole izguraj do Djurdjevdana user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 708
28.4.2014 11:59:28   
mika79
Jole strašno koliko sam se uplašila, mislila sam da ću se onesvestiti. Ja se baš nešto i neplašim kučića, mi imamo dva retrivera i ovo je prvi put da su lutalice napale i to pored osnovne škole. MM išao u komunalno da prijavi i oni kažu znamo za te kučiće juče su neku devojčicu izujedali kad se vraćala iz školeuser posted image . Užas

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 709
28.4.2014 11:59:58   
Jole84
Maslačkić nadam se da izguram do 4. tad mi termin,a taj dan mi rade i babica i dr koji me vodio,pa bi mi se uklopilo da me porode časkom user posted image
Rekoše mi da je bebi svaki sat u stomaku dragocen user posted image (i da se primirim malko user posted image )

Miko user posted image užas stvarno. Ne plašim se ni ja i nisam neko ko ne voli životinje ali kad se pomislim na ovakve stvari,naježim se. Izujedali devojčicu i niko ništa!? user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 28.4.2014 12:01:30 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 710
28.4.2014 12:14:22   
Mille
Sto se tice tih pasa lutalica, ima ih raznih, ja ih mazim i hranim i pokusam da udomim kad god naletim na kojeg i ne krivim ih za pokusaje napada. Svesna sam da to nije do pasa, vec se vracamo na ljude koji su te pse mucili, sutirali, gnjavili, vukli i ko zna sta sve ne, a onda taj, prethodno normalan, pas krene da napada sve oko sebe jer se oseca ugrozeno. E sad takve nebezbedne pse treba udaljiti od ljudi i socijalizovati, ali naravno da se nasa drzava time ne bavi..Ma....poludim kad citam bilo sta o istim i kad ih ljudi napadaju ili velicaju, te mali pas spasao devojcicu, te pas izujedao devojcicu. Zapitam se, sta su tim psima radili do tad ili u tom momentu..

< Poruku je uredio Mille -- 28.4.2014 12:16:26 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 711
28.4.2014 14:14:42   
lelaigor
Kada ste počeli da govorite ljudima u svojoj okolini da ste trudni? Npr. mama, tata, svekijevci, braća, sestre, prijatelji? U kojoj nedelji ili posle saznanja na testu ili prvog pregleda i Uz ili posle 12. nedelje, itd.?

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 712
28.4.2014 14:19:16   
dunja RR
Ja u 7. mesecu obelodanila user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 713
28.4.2014 14:24:11   
MakiJ
Mi smo hteli da cutimo dosta dugo ali sam pocetak je bio tezak, krvarenje pa sam morala da lezim pa su tako samo najblizi saznali oko 10 nedelje

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 714
28.4.2014 14:24:46   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja u 7. mesecu obelodanila user posted image

Auuuu, pa toliko ne mogu da čekam, videće user posted image
Ja nekako ne želim da izbaksuziram, ali opet nekim tim naj-naj želim da kažem. Zna moja najbolja drugarica, znaju moja sestra i zet i zna sestra mm. Mislila sam danas mami da kažem. A njegovima kad dođu sa puta krajem sl.nedelje. Ne znam šta da radim... Opet, želim da oni znaju da se obraduju, a i ako nešto NE DAJ BOŽE (sačuvaj Bože, pu, da se pomerim s mesta, da ne čuje zlo) pođe naopako, volela bih da budu uz mene. Šta mislite jel' rano?

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 715
28.4.2014 14:52:08   
Mille
A koja si sad nedelja? Ja sam rekla kad sam bila 6. nedelja..

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 716
28.4.2014 14:55:53   
MakiJ
Pa dobro svako kaze kada oseca potrebu. Mi smo imali lose iskustvo pa smo hteli da duze cutimo al nije se dalo user posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 717
28.4.2014 15:14:38   
wivern
Kada ste počeli da govorite ljudima u svojoj okolini da ste trudni? Npr. mama, tata, svekijevci, braća, sestre, prijatelji?

Obzirom a smo isli na vantelesnu u Sloveniju nisam mogla da krijem, tako da su svi znali od pocetka user posted image
A i ja licno ne verujem u te babske price, ako mi je nesto sudjeno- sudjeno je.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 718
28.4.2014 15:33:01   
wivern
Ali mi je zato OVO pravi hit. A posle se prica o natalitetu, mada mogu da zamislim kako je tek po Srbiji sa tim nadoknadama.

Honey, I'm Home

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 719
28.4.2014 16:02:15   
degu
Wiv evo sad čitam i ne verujem. Mada kod nas i nema nikakve naknade sem 10000 što daje grad Vrbas a ranije je to bio paket neke garderobice i pelena koje dete preraste dok ga dobiješ i dobijamo od republike 36000 kolko ja znam. Mislim da ni od pokrajine nema više ništa. Strašno, štednja na bebama i ajde sad ti se usudi u današnje vreme da rađaš decu. Ja kad sam ostala trudna bili smo oboje zaposleni, posle samo mesec dana je mm dobio otkaz, ništa u našoj zemlji nije sigurno.
Bili danas na kontroli, bebica je 1614g, uklapa se potpuno u termin, samo 1 dan žuri sad. Pritisak mi je sve niži, danas 90/50. Pitala sam za kontrakcije, dr kaže da je to sve normalno i sa utrogestanom nastavljam i dalje user posted image

Mi smo svekrvi rekli odmah posle par dana od testa, a ostalima posle prvog UZ. Od 7. n sam na bolovanju tako da sam morala da obelodanim user posted image

< Poruku je uredio degu -- 28.4.2014 16:04:49 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 720
28.4.2014 16:16:29   
wivern
Degu bitno je da ce uskoro stici dugoocekivana bebica, sve ostalo ce ostati iza nas.
Mada mene upravo zbog takvih slucajeva (sa otkazom)ovo i nervira. Negde procitah neciji komentar kako nezaposlene zene i ne treba da ostaju trudne jer nemaju cime da izdrzavaju decu. Pa kako da nadjes posao u zemlji Srbiji, i jos gore kako da ne dobijes otkaz kod privatnika kad si potrosna roba.

Honey, I'm Home

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 721
28.4.2014 16:21:50   
degu
pa da, što si ga rađala kad ne možeš da ga izdržavaš? E pa situacija je ovde toliko nesigurna, danas imaš, sutra nemaš. I baš sam bila u bedaku jedno dobro vreme, al sad sam ok, znam da ćemo se snaći makar kopali i rukama i nogama, al kad ti tako nešto pokvari tako dugo očekivanu sreću user posted image Al dobro, sve se dešava sa razlogom i sve će doći na svoje user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 722
28.4.2014 16:32:02   
wivern
Vidi, ako treba da izgubim posao da bih dobila dete- nikakav problem. Ja bih i na to pristala. Snaci cemo se sto ti kazes, pa kako god.
Ali pored svih prica o tome kako se parovi sva manje odlucuju na potomstvo ti budzet smanjujes krenuvsi od cega tacno?
A za pritisak te razumem, meni je to normalan svakodnevni pritisak. Ja sam ti kao pijana kokoska user posted image . I bila si u pravu, udjoh ja u 13-u nedelju i prestadose i gorusice i mucnine i imam energiju...a i stomace user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 723
28.4.2014 16:48:41   
plačljiva
Wivern,da li si uspela da zakažeš amniocentezu?user posted image Meni su rekli čim saznam da sam trudna da zakažem na Institutu dabl i komisiju za AC i ja to uradih juče user posted image Strašno,već u 5 nedelji moraš da zakazuješ da bi imalo mesta,ali šta ću...user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 724
28.4.2014 16:53:35   
plačljiva
Ah da,ja htedoh da krijem trudnoću jer sam čekala 6 godina,vantelesno ostadoh trudna,sva sam u strahu i ludilu i molim Boga da sve bude ok...Samo sam majci i svekijevcima rekla na dan bete da je pozitivna,ali!!!Sveki je odmah zvala svoju ćerku tj.moju zaovu a ova svima javila čak i konsultovala numerologa za poluser posted image MM je odmah rekao na poslu i sada ceo kolektiv zna user posted image Ja ludim zbog toga...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here