Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 13:14:01
|
|
|
|
Milica82
|
Pozdrav ! Ruznog li vremena, uh! Ja sam od danas kod kuce. Navodno odmaram i mirujem mada to sve ide malo teze pored sina. Malo sam spavala sa njim i sad je napolju sa bebisiterkom da se malo izdjipa pa nazad unutra. Vreme kao stvoreno za spavanje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 13:21:29
|
|
|
|
Jole84
|
Lele žene sad se i ja uzbudih što kažeš Anči bar ću da imam lep friz i šminku NM,Maslačak,Torbi evo sad je popustilo,nikom ne pominjem da ne dižu paniku. Moram da odigram jedno robot kolo i vidim moju kumicu u belom. Taman tamo dolazi i babica koja mi je bitna za porođaj pa ako krene....pravac klinika. NM strpi se još malo draga Ljubim vas sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 13:27:57
|
|
|
|
Klarita
|
Jole, ne u kolo cekaj se prolepsa vreme jos malo. Salim se naravno! Lepo se provedi veceras!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 14:26:24
|
|
|
|
wivern
|
Jole mozda i nije losa ideja za kolce, taman da se porodis dok je ruzno vreme. Posle mozete na miru da uzivate i da se svrckate Lepo se provedi.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 14:47:26
|
|
|
|
daca77
|
Jole, pustice te devojcica da odigras koje kolce, a onda mozes u KC. Ali, kako bi te gledalo osoblje da im dodjes sa kompletnom sminkom i frizurom Cecana, bas mi je drago za dobar NIFTY Ana, pa dokle vise te mucnine? Ostale cure, veliki A ja se vratih sa hematologije...sve je ok., D-dimer je miran-87ng/ml, ali KS mi nije bas najj, iako je dr zadovoljna. Eritrocita samo 3,8
< Poruku je uredio daca77 -- 25.4.2014 14:54:52 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 19:40:04
|
|
|
|
degu
|
Cecana draga moja bravo za rezultate i princezicu Jole, bićeš im prava doterana porodilja, nadam se da si i gospoju doterala NMi ti si sumnjiva Ja sam ok, u ponedeljak konačno imam pregled, jedva čekam, odužilo se.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 19:52:19
|
|
|
|
plačljiva
|
Jole84,jedva čekamo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 20:15:44
|
|
|
|
amelia
|
Jole cekamo i navijamo bas sam uzbudzena zbog tebe jojj degu sto me nasmeja za gospoju hahaha sigurno da je i nju doterala
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 20:18:10
|
|
|
|
daca77
|
Jole verovatno djuska A ja moram da vam se pozalim-danima me bole bubrezi a da ne znam razlog
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 20:23:49
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: amelia Jole cekamo i navijamo bas sam uzbudzena zbog tebe jojj degu sto me nasmeja za gospoju hahaha sigurno da je i nju doterala mislim da kod jedne device sve mora da bude doterano mada su to sad akrobacije samo takve. Daco možda su krsta. Jesi imala ranije problema s bubrezima?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 20:32:00
|
|
|
|
daca77
|
Degu, par puta me zezao pesak i mulj, ali nista ozbiljno...krsta nisu, vec ovaj mekani, slabinski deo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 20:34:14
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Bogme Torbi, tako i kod mene oba puta. I ne smem da kazem mm da je od juce isto. Joj draga, sve i da bude blizu, princezica ti je preko 3 kg, 37-a nedelja, ako je spremna izletece. Pa to neces ni osetiti, ti si navikla na bebe od preko 4 kg. Salim se naravno. Nek bude kako je najbolje za obe, sitno brojis! pozdrav svima
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 20:51:26
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Bem li ga, depilacija mi tek sl.nedelje. NM, nemoj da budeš ko i ja, otvorena 8 cm, a na stolu za depilaciju umesto na porođajnom. Mada, tebi je Betanija pod nosom.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 25.4.2014 20:56:02
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ma sumnjam da su bubrezi Daco nego materica raste pa gura i pritiska. Od zene do zene to razlicito izgleda. Neke kao bole ledja, neke ziga neke ne osecaju ali su nacini mnogobrojni da se oseti. Jos je nisko dole u karlici pa verovatno i vise smeta, na malom prostoru. Kad se podigne od 12 nedelje iznad pubicne kosti bice verovatno lakse. Ubedjena sam da nisu bubrezi, tj da im nista ne fali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 8:55:47
|
|
|
|
boba24
|
Dobro jutro moj bebac i ja ranimo svakog dana(a pre trudnoce sam bas bila spavalica) nocas i od jutros se mrda non/stop,ceo stomak mi pomera a oseti on da sam se potresla i da sam pod stresom iako sam rekla sebi da se necu nervirati zbog gluposti ne vredi. Bili smo prosle nedelje na uz,sve je ok i teski smo 1480 Daco,i meni se to desavalo,ali ja sam osecala ziganje. I ja mislim da ti je to od sirenja materice,neboj se! Sve vas puno
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 9:16:22
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! boba24, sto si se potresla? ja pijem kaficu,hoce neko ..mm i cerka spavaju..ja rasklonila kuhinju,doruckovala i sad prezivljavam utrogestan..lupa mi srce i manta mi se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 9:22:28
|
|
|
|
boba24
|
Jutro Von! Ma ja sam jako razdrazljiva i osetljiva,dovoljno mi je malo da se potresem. Nikako da te pitam gde vodis trudnocu ,a vidim da smo komsinice Ja sam ga pila ali kratko,do neke 12/te nedelje sto ti bude tako lose od njega?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 9:24:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Jos se nisam navikla,pijem ga 10ak dana..vodim trudnocu u dispanzeru,kod Natase,ne privatno. A ti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 9:28:05
|
|
|
|
boba24
|
I ja sam u dispanzeru,kod Vukovica muka mi je vise od guzve ,jos tri vidjenja i dovidjenja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 9:30:45
|
|
|
|
vonavoj
|
auuu..kod Vukovica je haos,ne zna se red,a zena previse! Ovde nije,dodjem uglavnom i cekam max pola sata,a imam i zakazano!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 9:35:52
|
|
|
|
boba24
|
I kod njega bude zakazano,ali to se sve oduzi jakoooo,sad sam cekala sat ipo vremena na uz,i na kraju ustala i kad je izasao ja ga pitam pa kad cu biti prozvana imala sam zakazano pre sat ipo vremena,i on kao jaoo pa tebe smo preskocili pre sam cutala i cekala ali vise ne.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 11:19:22
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Maslacak, Bobo, hvala na javljanju ...materica mi nije bila na pameti, jer bas u ovaj slabinski deo, visoko probada kao nozem. Jutros sam predala jos urin i cekam rezultat i nadam se da sam zavrsila do srede kada me ceka UZ. Jole84 se nije javljala?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 11:25:34
|
|
|
|
Verolina
|
Jolence se verovatno sprema da djipa na svadbi i da Mila dodje uz odjeke trubaca, kako i dolikuje
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 13:59:24
|
|
|
|
Maslacak15
|
Nemoj Verka, ipak mlada treba da je najvaznija na dan svoje svadbe . Jole javi se na raport falis nam !! . Daco jeste materica dole ali gura i pravi dar mar. I puno se vec uvecala u odnosu na pre trudnoce. Nju drzi nekoliko pari ligamenata koji se rastezu dok materica raste pa i oni mogu da bole. Ko sto rekoh sve je individualno. Ali se desavaju velike promene iako ti sebi izgledas jos uvek verovatno isto. Zato nekima iskoci kao stomak ranije, u stvari materica im pomeri creva i salce ka napolje. PRavi stomak od bebe moze tek posle 12 te nedelje. Videces bice urin OK.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 26.4.2014 14:09:54
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Nemoj Verka, ipak mlada treba da je najvaznija na dan svoje svadbe . Jole javi se na raport falis nam !! . Bogami, pored one teget 'aljine i prirodne lepotinje, ocas ce da baci mladu na drugu poziciju
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
postovanje, ljubav ili nesto drugo?!pahulja76Da li ujutru ispracate muzeve kada krenu na posao? (vi ne radite i ostajete kod kuce ili on krece pre vas...)DA (
50%)
NE (
50%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!