|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ]
25.4.2014 13:14:01   
Milica82
Pozdrav user posted image ! Ruznog li vremena, uh!
Ja sam od danas kod kuce. Navodno odmaram i mirujem mada to sve ide malo teze pored sina. Malo sam spavala sa njim i sad je napolju sa bebisiterkom da se malo izdjipa pa nazad unutra. Vreme kao stvoreno za spavanje.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 651
25.4.2014 13:21:29   
Jole84
Lele žene sad se i ja uzbudih user posted image
što kažeš Anči bar ću da imam lep friz i šminku user posted image
NM,Maslačak,Torbi user posted image evo sad je popustilo,nikom ne pominjem da ne dižu paniku. Moram da odigram jedno robot kolo i vidim moju kumicu u belom. Taman tamo dolazi i babica koja mi je bitna za porođaj pa ako krene....pravac klinika.
NM strpi se još malo draga user posted image
Ljubim vas sve user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Milica82)
Direktna veza do poruke: 652
25.4.2014 13:27:57   
Klarita
Jole, ne u kolo user posted image cekaj se prolepsa vreme jos malo. Salim se naravno! Lepo se provedi veceras!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 653
25.4.2014 14:26:24   
wivern
Jole mozda i nije losa ideja za kolce, taman da se porodis dok je ruzno vreme. Posle mozete na miru da uzivate i da se svrckate user posted image
Lepo se provedi.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 654
25.4.2014 14:47:26   
daca77
Jole, pustice te devojcica da odigras koje kolce, a onda mozes u KC. Ali, kako bi te gledalo osoblje da im dodjes sa kompletnom sminkom i frizuromuser posted image
Cecana, bas mi je drago za dobar NIFTY user posted image
Ana, pa dokle vise te mucnine?user posted image
Ostale cure, veliki user posted image
A ja se vratih sa hematologije...sve je ok., D-dimer je miran-87ng/ml, ali KS mi nije bas najj, iako je dr zadovoljna. Eritrocita samo 3,8user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 25.4.2014 14:54:52 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 655
25.4.2014 19:40:04   
degu
Cecana draga moja bravo za rezultate i princezicu user posted image
Jole, bićeš im prava doterana porodilja, nadam se da si i gospoju doterala user posted image
NMi ti si sumnjiva user posted image
Ja sam ok, u ponedeljak konačno imam pregled, jedva čekam, odužilo se.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 656
25.4.2014 19:52:19   
plačljiva
Jole84,jedva čekamo user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 657
25.4.2014 20:15:44   
amelia
Jole cekamo i navijamo bas sam uzbudzena zbog tebe user posted image jojj degu sto me nasmeja za gospoju hahaha sigurno da je i nju doterala user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 658
25.4.2014 20:18:10   
daca77
Jole verovatno djuskauser posted image
A ja moram da vam se pozalim-danima me bole bubrezi a da ne znam razloguser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 659
25.4.2014 20:23:49   
degu

IZVORNA PORUKA: amelia

Jole cekamo i navijamo bas sam uzbudzena zbog tebe user posted image jojj degu sto me nasmeja za gospoju hahaha sigurno da je i nju doterala user posted image user posted image

user posted image mislim da kod jedne device sve mora da bude doterano user posted image mada su to sad akrobacije samo takve.
Daco možda su krsta. Jesi imala ranije problema s bubrezima?

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 660
25.4.2014 20:32:00   
daca77
Degu, par puta me zezao pesak i mulj, ali nista ozbiljno...krsta nisu, vec ovaj mekani, slabinski deo...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 661
25.4.2014 20:34:14   
Torbica

IZVORNA PORUKA: New Mom

Bogme Torbi, tako i kod mene oba puta. I ne smem da kazem mm da je od juce isto.

Joj draga, sve i da bude blizu, princezica ti je preko 3 kg, 37-a nedelja, ako je spremna izletece. Pa to neces ni osetiti, ti si navikla na bebe od preko 4 kg. Salim se naravno. Nek bude kako je najbolje za obe, sitno brojis!
pozdrav svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 662
25.4.2014 20:51:26   
Didy

IZVORNA PORUKA: New Mom

Bem li ga, depilacija mi tek sl.nedelje.

user posted image NM, nemoj da budeš ko i ja, otvorena 8 cm, a na stolu za depilaciju umesto na porođajnom. user posted image

Mada, tebi je Betanija pod nosom. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 663
25.4.2014 20:56:02   
Maslacak15
Ma sumnjam da su bubrezi Daco nego materica raste pa gura i pritiska. Od zene do zene to razlicito izgleda. Neke kao bole ledja, neke ziga neke ne osecaju ali su nacini mnogobrojni da se oseti. Jos je nisko dole u karlici pa verovatno i vise smeta, na malom prostoru. Kad se podigne od 12 nedelje iznad pubicne kosti bice verovatno lakse. Ubedjena sam da nisu bubrezi, tj da im nista ne faliuser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 664
26.4.2014 8:55:47   
boba24
Dobro jutro user posted image moj bebac i ja ranimo svakog dana(a pre trudnoce sam bas bila spavalica) nocas i od jutros se mrda non/stop,ceo stomak mi pomera user posted image a oseti on da sam se potresla i da sam pod stresom user posted image iako sam rekla sebi da se necu nervirati zbog gluposti ne vredi. Bili smo prosle nedelje na uz,sve je ok i teski smo 1480 user posted image
Daco,i meni se to desavalo,ali ja sam osecala ziganje. I ja mislim da ti je to od sirenja materice,neboj se!

Sve vas puno user posted image

Deca su sidro koje majka drži vezane za život.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 665
26.4.2014 9:16:22   
vonavoj
jutro! boba24, sto si se potresla?
ja pijem kaficu,hoce neko user posted image ..mm i cerka spavaju..ja rasklonila kuhinju,doruckovala i sad prezivljavam utrogestan..lupa mi srce i manta mi seuser posted image

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 666
26.4.2014 9:22:28   
boba24
Jutro Von! Ma ja sam jako razdrazljiva i osetljiva,dovoljno mi je malo da se potresem. Nikako da te pitam gde vodis trudnocu ,a vidim da smo komsinice user posted image Ja sam ga pila ali kratko,do neke 12/te nedelje sto ti bude tako lose od njega?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 667
26.4.2014 9:24:16   
vonavoj
Jos se nisam navikla,pijem ga 10ak dana..vodim trudnocu u dispanzeru,kod Natase,ne privatno.
A ti?

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 668
26.4.2014 9:28:05   
boba24
I ja sam u dispanzeru,kod Vukovica user posted image muka mi je vise od guzve ,jos tri vidjenja i dovidjenja user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 669
26.4.2014 9:30:45   
vonavoj
auuu..kod Vukovica je haos,ne zna se red,a zena previse! Ovde nije,dodjem uglavnom i cekam max pola sata,a imam i zakazano!user posted image

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 670
26.4.2014 9:35:52   
boba24
I kod njega bude zakazano,ali to se sve oduzi jakoooo,sad sam cekala sat ipo vremena na uz,i na kraju ustala i kad je izasao ja ga pitam pa kad cu biti prozvana imala sam zakazano pre sat ipo vremena,i on kao jaoo pa tebe smo preskocili user posted image pre sam cutala i cekala ali vise ne.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 671
26.4.2014 11:19:22   
daca77
Dobar dan!!!
Maslacak, Bobo, hvala na javljanjuuser posted image ...materica mi nije bila na pameti, jer bas u ovaj slabinski deo, visoko probada kao nozem. Jutros sam predala jos urin i cekam rezultat i nadam se da sam zavrsila do srede kada me ceka UZ.
Jole84 se nije javljala?user posted image

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 672
26.4.2014 11:25:34   
Verolina
Jolence se verovatno sprema da djipa na svadbi i da Mila dodje uz odjeke trubaca, kako i dolikujeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 673
26.4.2014 13:59:24   
Maslacak15
Nemoj Verka, ipak mlada treba da je najvaznija na dan svoje svadbeuser posted image . Jole javi se na raport falis nam !!user posted image .

Daco jeste materica dole ali gura i pravi dar mar. I puno se vec uvecala u odnosu na pre trudnoce. Nju drzi nekoliko pari ligamenata koji se rastezu dok materica raste pa i oni mogu da bole. Ko sto rekoh sve je individualno. Ali se desavaju velike promene iako ti sebi izgledas jos uvek verovatno isto. Zato nekima iskoci kao stomak ranije, u stvari materica im pomeri creva i salce ka napolje. PRavi stomak od bebe moze tek posle 12 te nedelje. Videces bice urin OK.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 674
26.4.2014 14:09:54   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Nemoj Verka, ipak mlada treba da je najvaznija na dan svoje svadbeuser posted image . Jole javi se na raport falis nam !!user posted image .

Bogami, pored one teget 'aljine i prirodne lepotinje, ocas ce da baci mladu na drugu pozicijuuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

postovanje, ljubav ili nesto drugo?!
pahulja76

Da li ujutru ispracate muzeve kada krenu na posao? (vi ne radite i ostajete kod kuce ili on krece pre vas...)

DA (50%)

NE (50%)

Ukupan broj glasova: 80

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here