|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
21.4.2014 9:37:06   
IVA 11
Maslačak, hvala ti od srca. Lh trakica je pretprošlog petka bila pozitivna, dvije iste crte.Lutealna mi godinama traje 14 dana, a ovualcija mi je obično 16 dc, ovog mjeseca je malko drugačije. Nemam neku nadu poslije ovakvog testa, šok sam doživjela jer sam iskreno vjerovala da se radi o trudnoći...Iskreno, da mi muž ne putuje da radi bilo bi mi lakše, ovako sam ograničena vremenom kad je tu i onda se operetim, mada ovaj mjesec sam rasterećena bila skroz...Ali poslušaću te i odraditi test ili betu ako ne dobijem. user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2276
21.4.2014 10:53:55   
babby
Iva i kod mene u subotu bio negatuvan ....sta reci idemo dalje...user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2277
22.4.2014 9:36:49   
IVA 11
user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2278
25.4.2014 16:47:46   
ana07
Evo i mog grafa user posted image . Ne znam da li mi je teze cekati ovulaciju ili odbrojavati dane posle ovulacije user posted image

user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2279
25.4.2014 16:52:02   
amelia
Ana ti muckaj za svaki slucaj da o ne omasis user posted image pa posle ces strpljivo cekati vesti meni izgleda juce bila 0 a ff mi obelezio 11 dc user posted image

Ayan <3

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2280
25.4.2014 16:56:18   
amelia
user posted image
My Ovulation Chart
evomog grafa ali ne nadam se previse nismo bas bili aktivni tokom O user posted image

Ayan <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2281
25.4.2014 18:12:52   
madre
znam da sam dosadna, ali sta to znaci da niste BAS bili aktivni?user posted image
jeste li primetili da nam nema maje, ona je bas bila redovna na ovoj temi?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2282
25.4.2014 18:28:38   
amelia
Madre ma nisi dosadna znaci da nismo muckali ne nadam se user posted image kod mojih smo u stanu u cirihu spavamo u dnevnoj sobi pa nemamo mesta i uslovi za touser posted image sad ce u maju mesecu otici za srbiju pa izgleda cemo ostati sami slobodno da pravimo user posted image user posted image kakvo je stanje kod tebe? Koji tije dan dpo? Jeste nema maje odavno da se javi ni da okaci graf sta je bilo snjom user posted image

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2283
25.4.2014 18:40:23   
madre
pa dobro, maj samo sto nijeuser posted image iskreno da ti kazem nemam pojma koji mi je dpo, mislim 6i, ali nisam sigurna...
ti kada vidis egg ocekujes O, osetis li je nekako, osim sto T tako pokaze?

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2284
25.4.2014 18:45:24   
amelia
Pa prvo primetim egg imam ga nekoliko dana onda me nekako blago bole odnosno zigajuu jajnici i u jednom trenutku imam kratke grceve kao kad dobijem M onda to prodze i temperatura skoci sutradan mislim da je to to user posted image eto nadam se da sam ti bar malo pomogla

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2285
25.4.2014 21:21:37   
IVA 11
Moja je i dalje povišena, prehladila sam se pa je i za očekivati. Ana, madre, amelia, navijammmm user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2286
25.4.2014 22:08:37   
Linaaaa
Iva da li si bila kod doktora danas?Sta ti je rekao?user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2287
25.4.2014 22:52:30   
IVA 11
Trebala sam danas, ali sam prehladila i nije mi se išlo jer sam nešto nikakva, pa ću u ponedjeljak...

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 2288
26.4.2014 10:42:15   
mamin mish
Evo i prvog mog grafa

user posted image
My Ovulation Chart

Jel su normalne tako niske temp?

< Poruku je uredio mamin mish -- 26.4.2014 10:43:08 >

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2289
26.4.2014 15:16:51   
madre
mishu, kojim toplomerom meris, zivinim ili digitalnim?

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 2290
27.4.2014 11:59:42   
Linaaaa
Cao bazalke,nemam grafikon ali merim svako jutro,ovulacija je bila 15dc danas mi je 27 dc. Pila sam utrogestan do pre dva dana, i temp. je bila konstantna 37,2. Od jutros mi je 37.4 a trebalo bi da ne dobijem za tri dana. Koliko ranije pocne da pada pre user posted image ? Posto meni od danas malo povisena.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2291
27.4.2014 12:28:42   
World
Meni je padala ili dan ranije ili taj dan.

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 2292
27.4.2014 14:21:02   
mamin mish
Madre. digitalnim toplomerom.
Prosli mesec kada sam merila bila je visa temp( nije bila ispod 36.3. istim toplometrom

< Poruku je uredio mamin mish -- 27.4.2014 14:22:53 >

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2293
27.4.2014 15:27:43   
Bebana17
Ja bila na putu, vratila se i zavirila na ove strane.
Ivo, šta se desilo sa tobom? Vidim da su temperature i dalje povišene, test negativan, ali ne znam da li si dobila ili nisi?
Ana, kako ti dobijaš na visokim temperaturama? Meni uvek padne pred ciklus, taj dan kad dobijem uvek bude ispod crte, jedino ako sam uzimala progesteron može da bude preko crte na dan dobijanja.

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 2294
28.4.2014 8:15:35   
babby
D,jutro ja sam u subotu radila test i vidi s druga crtica ali je mnogo bleda nije cak ni roze posle praznika imam zakazano kod dr pa cemo videtiuser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2295
28.4.2014 8:45:56   
Ivanka 75
Meni temp porasla na 36,7 juce i danas, ff mi nije obelezio O, mozda zato sto nisam merila temp od 2dc do 8dc....
Ali zigaju me jajnici tako da mislim da je O prosla a vili smo vredni user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2296
28.4.2014 8:52:38   
jole82
babby što ne ponoviš danas test? ili betu da uradiš?

Enyoj the silence!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2297
28.4.2014 9:00:13   
IVA 11

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Ja bila na putu, vratila se i zavirila na ove strane.
Ivo, šta se desilo sa tobom? Vidim da su temperature i dalje povišene, test negativan, ali ne znam da li si dobila ili nisi?
Ana, kako ti dobijaš na visokim temperaturama? Meni uvek padne pred ciklus, taj dan kad dobijem uvek bude ispod crte, jedino ako sam uzimala progesteron može da bude preko crte na dan dobijanja.

Radila sam betu i bila je mala, test dan prije toga je bio pozitivan, iako se linija pojavila posle sat vremena bila je jasno vidljiva, bila sam presrećna misleći da je to to dok nisam betu uradila. 6 dana poslije datuma očekivane M ja dobijem, mada nije ciklus kao što je inače, možda se danas malo krv pokrene, pošto je krvarenje jako slabo. Baby, na koliko dana ti je ciklus? Meni se čini da smo nešto u isto vrijeme radile test...

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2298
28.4.2014 9:39:54   
babby
Jole tako mi je bilo i prosli mesec pa je bila biohemiska i posle testa negde 42dc mi stigne user posted image mislim da ce i sada isto vise me ja strah od te biohemiske uvek mi tako bude kad su te bledunjave crtice tako da mislim da ce isto biti..Iva tako nekako nam se poklapalo a mozda ti jos nije stigla neznam dal si ponovila betu mozda je to konacno ususkavanje

< Poruku je uredio babby -- 28.4.2014 9:46:55 >

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2299
29.4.2014 16:04:13   
Ivanka 75
user posted image

Iako nije obelezio ja mislim da je O bila oko 11-12dc...

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here