Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 22.4.2014 22:03:58
|
|
|
|
Didy
|
Stefan se rodio na rođendan mm, meni je to super praktično. Osim što mm slavi rođendan u igraonici već nekoliko godina.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 22.4.2014 22:04:52
|
|
|
|
vonavoj
|
I meni Tika ide u vrtic,ali mora neko i rucak...pa kad dodje onda ipak moram oko nje..relativno je dobra,igra se..ali daj sok,piski mi se!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 22.4.2014 22:08:12
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ..ali daj sok,piski mi se! Ovako ce uvek biti. Mm se ne opterecuje za jelo, cesto i on sve odradi za klince. A i moj (sveti) svekar malo malo zna da nam skuva nesto.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 22.4.2014 22:33:51
|
|
|
|
degu
|
gde ste trudnice Ja se danas malo švrćkala po NS-u, baš je prijalo. Meni se vratile pomalo i mučnine, ne znam jel od utrogestana jer sam počela malo da ga pijem, nekad mi je praktičnije. Što se tiče oticanja, ne primećujem da sam nešto otečena, al burmu ne mogu da navučem i mene bole prsti, ne trnu mi. Polako ali sigurno se pretvaram u pingvina Konačno mogu da kažem da imam stomak
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 9:34:06
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: vonavoj ..ali daj sok,piski mi se! Ovako ce uvek biti. Mm se ne opterecuje za jelo, cesto i on sve odradi za klince. A i moj (sveti) svekar malo malo zna da nam skuva nesto. bravo za svekija! moji su dole,i mojoj mami ne pada na pamet da skuvaa,pomogne..kaze dosta je sto sam vas othranila!prsla! a njoj je svekrva sve pomogala..resila je da uziva u zivotu a glumata briznu mama i babu,ali pred drugimaa!
< Poruku je uredio vonavoj -- 23.4.2014 9:37:49 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 9:47:52
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro trudnice Hvala vam za savete za donat Mg vodu...Pomoglo je... Inače počele su mučnine jutarnje,imam nagon samo... Ipak sam ja na početku...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 9:51:09
|
|
|
|
vonavoj
|
procice i to!~ ja sam jela bademe//meni je bilo muka kad mi je bio prazan zeludac!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 10:12:58
|
|
|
|
Torbica
|
Placljiva mnogo mi je drago zbog tebe, cestitam od srca! NM, ma nece bas na isti dan, mala je verovatnoca! Moje drugo dete sam rodila dan posle mog rodjendana, hehe, a prvo na godisnicu braka. Ovaj treci se rodio na tetkin rodjendan.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 10:13:20
|
|
|
|
ivaMark
|
Jole, svaka ti cas kako imas strpljenja da kuckas duge postove i da se svakoj od nas obratis ja ne mooooogu da kuckam toliko, sve na brzaka i kratko. Sansa, ti svekrvu a ja svekra...preplakala sam vikend zbog budale od coveka...eto, slobodno mogu da napisem da je to i odlucila sam da ne razgovaram sa njim. Etoooo........
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 13:45:14
|
|
|
|
Milica82
|
Pozdrav trudnice Kako ste danas? Sa malo vecim zakasnjenjem srecan vam svima Uskrs. Mi bili u selu a tamo ni interneta ni dometa?! Uzas! Malo sam se umorila, malo raspravljala sa svekrvom, malo spremala da bi moj muz i dete imali sta da jedu i tako. Nego, jutros kad sam bila u wc-u, obrisala sam se i bila je neka bledo bledo (ne znam ni koju bih boju tacno upotrebila) rozikasto smedjikasta boja, ali bas bledo i posle se vise nije pojavljivalo. Sta to moze da bude? Naravno mene je uhvatila blaga panika i reko sacekacu ja da vidim da li ce opet biti nesto kad ono nista vise. Pitacu sutra i dr posto idem po doznake.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 13:51:15
|
|
|
|
vonavoj
|
milice,mozda si malo preterala ovih dana..uspori,miruj.. meni se pojavio tamno braon iscedak prosle nedelje,dobila sam utrogestan..preterala sam.zato sam sad na bolovanju! svakako prati i kazi dr! mozda je kapilar neki,materica se siri..svasta moze biti,ali ne znaci da je strasno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 13:54:00
|
|
|
|
MakiJ
|
Kako ste Sta mi radite?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 14:44:50
|
|
|
|
imperial
|
Trudnicice,kako ste? Mi smo usli u sedmi mesec,imam dva mala nemirka u stomaku ne prestaju po ceo dan...i meni se vratile mucnine cak i povracanje,nadam se da je prolazna faza od par dana i ja u poslednje vreme pijem utrogestan pa mi je mozda i zbog toga muka....pozdrav za sve ....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 14:52:08
|
|
|
|
World
|
Evo kod nas neka kisurina pada, vrijeme je samo za spavanje, nista drugo... Imperial, moze biti da je od utrogestana, ja ga uglavnom stavljam, pa ne osjetim nikakve promjene sto se tice mucnine.. a imala sam srece bar sto se tice toga ovaj put, prodjoh bez.. Samo treba izdrzati jos koji mjesec, ne mogu da docekam vise...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 14:58:03
|
|
|
|
MakiJ
|
Kod nas se kisa priprema
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 15:24:50
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste . Danas , sto se mene tice, moze da pada sta hoce- imaaaaam energijeeee i baaas meee brriiigaaaa I meni se cini da su vam te mucnine od utrogestana, ja ga na svu srecu ne pijem..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 15:36:19
|
|
|
|
daca77
|
I kod mene bljak vreme...verovatno ce ponovo biti kise Maslacak, virkas?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 15:46:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutros se porodila sunce pravde..Otvorite temu...Bebo dobro dosla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 15:49:26
|
|
|
|
daca77
|
E divne vesti...cestitam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 16:02:24
|
|
|
|
World
|
bravo sunce, cestitam, nek je beba ziva i zdrava
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 17:01:38
|
|
|
|
degu
|
Sunce Wiv otkud ti danas energija, vidi kakav je dan slab si ti meteoropata Imperijal možda je utrogestan a možda nam skaču po želudcu :D Jole i ja imam venčanje kod kume 2 nedelje pre mog termina, da li ćemo izdržati pitanje je sad Ljubim vas trudničice!!!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 17:28:06
|
|
|
|
Lepterija
|
E trudnjace moje, ja juce ispisah podugacak post sa telefona i on, naravno, propade. Tako se iznerviram u tim trenucima, da mi se na RR ne ulazi po celi dan, iz inata. Mi juce usli u 8. mesec, guramo, kotrljamo ovaj stomak. Ne spavam, sva se kocim, oticu noge, pomalo ruke, ali one vise bole. Bitno je da nema pritiska i proteina u urinu, pa preguracemo. Danas mi je dan pretezak, oblacno i strasno vlazno. U kucu se uvukla neka zapara, jedva disem i nosim telo. Upravo pocinjemo krecenje spavace sobe. Vreme je da se namesta krevetac (za pocetak ce u jedan obojica) i da perem i slazem stvarcice. Blizi se i taj 20. maj, kad moram leci i cekati porodjaj. Ja ne znam zasto mnogi dr forsiraju taj utrogestan do kraja, bez neke potrebe. Sreca, svi moji doktori su bili za to da ga koristim prva 4 meseca i svi su trazili striktno vaginalno, cak i kad sam krvarila. Drago mi je videti ove nove trudnjace, nek vas, samo se mnozite, a mi starke cemo uskoro u druge teme! Sve vas
< Poruku je uredio Lepterija -- 23.4.2014 17:29:24 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 18:01:19
|
|
|
|
New Mom
|
Boze teskog li dana... Zapara uzasna. Malo malo pa imam lupanje srca i gusenje. A kisa tek pocne pa nista. Jutros sam vadila krv za HbsAg, bice u petak nalaz. Sutra poslednji pregled kod dr i to je to. Puna entuzijazma sam oprala stvari za bebu. A isti je nestao kad sam skopcala koliko toga treba opeglati. Uzas.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 18:05:45
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj a glumata briznu mama i babu,ali pred drugimaa! Istu takvu imam i ja. Smak sveta sto klinci odu u vrtic, a kad ne idu, eto problema za cuvanje. Milice, i ja sam kao i Von. imala par puta krvarenje u drugom tromesecju. Niko nije posebno znao da objasni. Najvise se spominjalo da je pukao neki kapilarcic (UZ je bio uredan), da usporim tempo i koristim utrogestan.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 23.4.2014 22:31:38
|
|
|
|
pocahontas
|
cao zenske! mi se preselili pa jos uvek nemamo internet, a mrziiii me da pisem sa telefona. ja danas obavila poslednje pripreme za betaniju, izvadila krv i kupila podmetace i uloske i sad sam spremna inace, pre par dana je poceo zub uzasno da me boli pa sam danas svratila kod zubara, naravno izblamirala se za medalju jer se jako bojim i usta ne otvaram bez anestezije, a danas su mi busili "na zivo", kosa mi je bila mokra koliko sam se preznojala i suze samo cure...fuj...sramota me od same sebe... ljubim vas sve, mazite stomacice!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?