Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 9:47:25
|
|
|
|
bubulence
|
jutro drugarke, a sta nam je to sa Anom?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 9:52:53
|
|
|
|
madre
|
pa kul je to kada znas koliko ti traje ciklus i koliko ti kasni, kao sto vecina vas ovde zna a meni je danas 40dc i ne znam da li je ovulacija prosla a kamoli nesto drugo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 9:54:40
|
|
|
|
madre
|
bubulence, nista spesl, dobila je... ali to sam pomenula samo zato sto sam joj pratila graf BT koji mi je bas licio na onaj pobednicki.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 9:55:10
|
|
|
|
IVA 11
|
Madre srce, razumjeh sve, slično se i ja tako osjećam. Ovako, mene svaki ciklus grudi ubijaju od O pa na dalje, stomak na dan kad dobijem M ili sjutradan kad jače krene krv. Ovog puta, stomak me boli od O, grudi me ne bole, samo su mi natekle, tople su i žare me bradavice s vremena na vrijeme. Kad sam bila trudna, grudi su me boljele jedno nedjelju, dvije od dana kad sam trebala da dobijem. Iscjedak imam. Pravila nema. Ja sam sinoć jedva zaspala, i sad svako malo provjeravam da vidim jesam li dobila, jer imam osjećaj da će da krene.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 9:59:19
|
|
|
|
nensica
|
iva, kad ces ti odraditi test??
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 10:08:19
|
|
|
|
IVA 11
|
Haha, kakvi, ne vjerujem da će išta biti ovog mjeseca
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 11:51:49
|
|
|
|
bubulence
|
pih, bas mi zao , mislila sam da ce Ancica biti trudna ovog meseca... Iva, bez prizivanja ! gde nam je lela?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 11:52:12
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ivaaaa brojimo sitno do vikenda :) Mislis da je rano danas/sutra da radimo test? mislim da je onaj baby rapid osetljiv posle 7-10 dana...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 12:37:39
|
|
|
|
IVA 11
|
Bubulence Ja sam mislila da radim, ali me evo stoti put kažem stomak boli, pa mi sad i nije frka neka. Jeste, ali ja mislim da najranije može dan pred
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:00:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A mene bas nervira sto mi je ovaj FF obelezio O 8dc i sad samo cekam i citam simptome...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:08:04
|
|
|
|
IVA 11
|
Uh, i mene sve ovo počelo da nervira. Najradije bih voljela da odmah saznam na čemu sam.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:08:12
|
|
|
|
vonavoj
|
devojke,sve vas vucem! iva11.i mene je boleo stomak,grudi nista..pa sam ..svako ima svoje simptome!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:13:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A sto podrigujem, to je pa druga prica
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:15:09
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja sam stavila uložak, jer mislim da ću i prije 20-og dobiti. 12 dpo sam, uhhh! Dako me povučeš sa sobom Von!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:18:12
|
|
|
|
vonavoj
|
ja sam 3 dana nosila ulozak
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:31:41
|
|
|
|
babby
|
I ja ga nosim od sinoc.... krenuo mi spoting i to je to znaci eventualno sutra stize
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:35:51
|
|
|
|
IVA 11
|
Von Meni nije ništa krenulo, ali mi je toliki pritisak, da samo čekam da se nešto desi. Aaa čekanje ubija
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:41:25
|
|
|
|
madre
|
ivo, ako ti je danas 12 dpo, menstruaciju treba da ne ocekujes prekosutra, a ne 20og... von, a je l su tebe inace bolele grudi pre , a u trudnci je taj bol izostao?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:50:08
|
|
|
|
vonavoj
|
iva11,secam se osecaja! madre,u ciklusima pre trudnoce su me bolele..pa sam se nadala, a u dobitnom jok...samo mi se spavalo!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 13:53:51
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ja sam 3 dana nosila ulozak i ja isto tako u prvoj trudnoci i pila brufene za bolove i dobila sam ali posle 11 meseci
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 14:02:44
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence pih, bas mi zao , mislila sam da ce Ancica biti trudna ovog meseca... Iva, bez prizivanja ! gde nam je lela? Evo me. Selimo se. Pa, nemam vremena...uspem ponekad da nahvatam mm da mućkamo... A usput sam se i ušinula. Ovaj mesec smo baš dobrano mućkali, volela bih da bude nešto. Videćemo 25.04. Bilo bi lepo da isti dan slavim i petogodišnjicu braka i
< Poruku je uredio lelaigor -- 16.4.2014 14:03:27 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 14:14:34
|
|
|
|
bubulence
|
heej pa gde si nam se izgubila? vec sam mislila da si izmorena od muckanja pa se zato ne javljas . navijamo da ugledas za godisnjicu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 14:24:21
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, eto, mućkam...ponekad. Narednih dana dok se selimo, ne znam kako ću, ali čim se preselimo, moramo da overimo stan! Svaku prostoriju!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 14:32:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Pa, eto, mućkam...ponekad. Narednih dana dok se selimo, ne znam kako ću, ali čim se preselimo, moramo da overimo stan! Svaku prostoriju! nadam se da nije u pitanju petosoban stan sa 3 kupatila, 2 ostave, 4 terase jer te onda necemo videti bar jos dva meseca
< Poruku je uredio bubulence -- 16.4.2014 14:33:28 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 16.4.2014 14:49:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Ahahahaha! Kako si luda! Nije. Dvosoban: predsoblje, kupatilo, dečija soba, dnevna soba, terasa, kuhinja i ostava. Dajte mi nedelju dana, i evo me nazad!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?