Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 13:12:31
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: majared Grrrrrrrrrrrr, kada treba da se malo upristojim onda su Cveti pa se ne pere kosa. Kako joj to nije palo na pamet par sati ranije kada sam ribala kupatilo. I kada kazem svoje misljenje o tome tuzi me mm-u. misliiiiiim stvarnooooooooo Jadni nas narod u neznanju, ovo je paganstina...Izvini draga, ali ovo veze nema sa pravoslavnom Crkvom. Ko ce kad da pere kosu.. Nije ni cudo sta nam se sve desava kad u ovakve stvari verujemo....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 13:25:59
|
|
|
|
Trcosava
|
@ Doca - ja ne umem ništa na finjaka, niti volim to. Je*eš ti muža kojem treba da uvijam! @ Majared - traži dotičnoj pare za frizera, pa nećeš TI prati kosu, nego FRIZER. @ Torbica - zilion naših 'običaja' koji se smatraju crkvenim veze nemaju sa crkvom. Problem sam imala kada je bilo nešto oko groblja za tatu. Tad sam u krajnjoj sili zvala i sveštenika i moja mama, poduprta silnim 'vernicima' je ipak uradila po svojem.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 13:30:57
|
|
|
|
Torbica
|
...Sto bi rekao nas Patrijarh Pavle blazenopocivsi - ja rekoh pa se spasih......
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 13:36:12
|
|
|
|
anci kv
|
ja bih je potopila u kadu,sve sa njenom kosom!!!Kakav bezobrazluk
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 13:48:32
|
|
|
|
Torbica
|
...ne mogu da otvorim ekspres lonac..... Zamenila sam gumu i sad dok mm ne stigne, sanse nema da ga otvorim...... Ono kad se naljutis..... otvorila sam ga... A da, pekarica geknula, ja ukljucila a ona ni makac pa sam umesila hlebic za rernu...
< Poruku je uredio Torbica -- 14.4.2014 13:57:12 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 18:29:12
|
|
|
|
doktorkakristal
|
i mene nerviraju ta glupava verovanja,jedan od primera su mladenci ja i suprug ih nismo slavili jer su u postu i ne slave se,a zvali su nas svi redom ,jos kad cujem kako slave po kafanam uz masno pecenje litre alkohola i naravno nezaobilaznu muziku kosa na glavi mi se digne
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 18:44:02
|
|
|
|
anci kv
|
da ne pominjem priču ako detetu pada post za rođendan,mora posno da se sprema Ja izgleda padoh s marsa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 19:05:06
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ivanka ja sam maticna opstina Pristina. E tu je tek haos. Ja otisla s Maksimom u KV opstinu i rekla sefici da sam dosla da se dogovorimo kad da dovedem Maksima da ga cuvaju jer ako ja odem za Nis baba moze samo jedno da cuva. Gledala me i pitala se sigurno dal sam normalna al mi rok pomerila i rekla da zna za taj haos u Nisu. Inace imam dve sestre od strica u Duvanistu al me nisu zvale ni cestitale ni udaju ni rodjenje blizanaca pa necu nek sve propadne Ima li u Nisu sluzba potrcko il da to neko radi za pare?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 19:18:26
|
|
|
|
Anoniman
|
anci, ja za M rodjendan narucujem pola posne torte, pola mrsne jer polovina gostiju posti pa bi mi bilo bezveze da nemam cime da ih pocastim, a mm ne voli posne kolace, pa onda uzimam i mrsno. ali ako gosti inace ne poste...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 19:20:35
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: anci kv da ne pominjem priču ako detetu pada post za rođendan,mora posno da se sprema Ja izgleda padoh s marsa Nisi draga pala sa Marsa, to je pitanje nacina zivota u kuci a ne moranja. Meni je najnormalnije kada nesto pada za post da pravimo posno jer se tokom godine toga i pridrzavamo. Ko to ne radi, njemu je cudno. Svi smo razliciti. E, mm dosao sa posla, ukljucio pekaricu a ona radi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 19:22:40
|
|
|
|
World
|
I mi smo za Anin rodjendan pravili i posno i mrsno, pa ko sta voli nek izvoli..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.4.2014 20:50:43
|
|
|
|
isidora88
|
pukle mi patike koje su kupljene pre manje od 2 meseca, a nosene 10-ak puta bukvalno, odlepila sam zvala sam djak sport i zalila se, sutra ce doci kurir po njih pa idu na ekspertizu u jugoinspekt (koji inace za sve stavi da nije odrzavano pravilno, bla bla), molim boga da prihvate reklamaciju inace ne znam sta cu raditi, patike su 10.000, na toliku cenu vala ima da traju makar 6 meseci, *ebo ih kvalitet
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 16:05:24
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 pukle mi patike koje su kupljene pre manje od 2 meseca, a nosene 10-ak puta bukvalno, odlepila sam zvala sam djak sport i zalila se, sutra ce doci kurir po njih pa idu na ekspertizu u jugoinspekt (koji inace za sve stavi da nije odrzavano pravilno, bla bla), molim boga da prihvate reklamaciju inace ne znam sta cu raditi, patike su 10.000, na toliku cenu vala ima da traju makar 6 meseci, *ebo ih kvalitet Isto mi se desilo,samo sto sam ja kupila u Sportexu a oni su bili u afzi zatvaranja i nisam dobila fiskal (jos uvek nisu zatvorili)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 16:13:38
|
|
|
|
bubulence
|
Sportex se zatvara vec 4 meseca . mi smo tamo Emi uzeli patike, trajale su skoro mesec dana
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 16:20:26
|
|
|
|
isidora88
|
a kao slag na tortu, auto nece da upali, ima da zapalim ovu kantu patike sutra nose na vestacenje, jbt kao da sam ubila nekog sa njima pa ih vestace besna sam kao ris, a do plate ne mogu kupiti patike, mm je poludeo i sad ne znam ni koje patike da kupim a da se ne raspadnu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 16:39:58
|
|
|
|
branki*
|
patike su sumnjive,idu na vestacenje ooo,smejurija kod nas...ja bih isto poludela.em,das toliki novac, i bar ocekujes da traju 2 sezone,a ne da odu posle mesec dana!valjda ce ti dati druge,isi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 19:35:26
|
|
|
|
mihi
|
Odmah da ti kazem novac ti nece vratititi. Mozes da dobijes zamenu i to je to. Meni je tako bilo sa Guess torbom koja je plaćena 12400 na popustu, posle tri nošenja iskrzale se lajsne na ivicama torbe. Poslali mi obavestenje da torba nije odlagana pravilno. Zvala sam ih i rekla da je nisam odlagala na bodljikavoj žici ali nista, uzeh baletanke i doplatih. U Guessu nikad vise ništa ne kupujem dripci.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 19:38:15
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: ksena anci, ja za M rodjendan narucujem pola posne torte, pola mrsne jer polovina gostiju posti pa bi mi bilo bezveze da nemam cime da ih pocastim, a mm ne voli posne kolace, pa onda uzimam i mrsno. ali ako gosti inace ne poste... Znači pola-pola. Svetu se ne može ugoditi,definitivno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 19:39:26
|
|
|
|
IVA 11
|
Bole me jajnici i donji dio stomaka, malaksala sam, izgleda da je pms, a ne bih voljela... Ufffff...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 19:42:36
|
|
|
|
anci kv
|
držim fige da ipak grešiš....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 19:44:59
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: ksena anci, ja za M rodjendan narucujem pola posne torte, pola mrsne jer polovina gostiju posti pa bi mi bilo bezveze da nemam cime da ih pocastim, a mm ne voli posne kolace, pa onda uzimam i mrsno. ali ako gosti inace ne poste... Znači pola-pola. Svetu se ne može ugoditi,definitivno A ti radi kako tebi odgovara
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 19:47:46
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 19:49:59
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Bole me jajnici i donji dio stomaka, malaksala sam, izgleda da je pms, a ne bih voljela... Ufffff... ma draga to se beba namesta
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 19:51:22
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.4.2014 20:57:36
|
|
|
|
IVA 11
|
Anči, Bubi, eh kad bi bilo :**
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?