Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 14.4.2014 14:13:57
|
|
|
|
alex88
|
Nece doci ,verujem da si ti nama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 14.4.2014 14:30:26
|
|
|
|
taraas
|
Nece,nece mislim da je dobro kad grudi bole,tako kazu... drzim fige za
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 14.4.2014 16:03:23
|
|
|
|
mina@
|
Kupila sam test a sutra vadim i betu. ubi me ova neizvesnost. Stomak boli, grudi uzas, bradavice narocito, vrti mi se u glavi ali sve mislim da je od utragestana...kao da sam drogirana (bar tako zamisljam to stanje ). Kupila sam i propolis zbog grla, i kljukam se cajevima... sva sam u haosu....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 14.4.2014 16:42:36
|
|
|
|
alex88
|
i ja sam imala vrtoglavice i od utrogestana a i .Takodje sam prosle god saznala da sam trudna par dana pre Uskrsa,a radila sam 12 dan betu zbog praznika,zelim ti najlepsi uskrsnji poklon
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 7:30:31
|
|
|
|
mina@
|
Dobro jutro devojke, evo da vas obavestim. Danas mi je 12 dan et dvodnevnih sestocelijskih embriona, radila sam jutros test i NISTA!!!! Nema ni C od crtice, jedino malo kad se test nagne pod nekim uglom tad se nazire trag ili senka mesta gde treba da bude ta famozna crtica..... idem danas da vadim krv da vidim na cemu sam, da prekinem ovu neizvesnost, da krenem da cistim kucu . Tragove na ulosku nikakve nemam, sve je cisto, stomak po neki put zaboli kao da ce , grudi bole.... jedino stomak nije tvrd kao sto je bio par dana....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 8:20:37
|
|
|
|
grlica79
|
evo i mene, dala krv, pa sada treba sacekati rezultate-danas mi je 10.dan od FET-a jedne blastociste. A simptomi-kao da ce i ovaj 3. put doci vestica a ne toliko zeljena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 8:22:35
|
|
|
|
grlica79
|
mina ne odustaj, citala sam na mnogim forumima da su zenama testovi bili negativni a bete predivne
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 8:37:31
|
|
|
|
plačljiva
|
Mina@,test ne mora ništa da znači...Navijamo za predivnu betu... Nećeš ti čistiti kuću nego ipak tvoj muž samo da stigne beta Grlice,ovde na forumu ima baš puno devojaka kojima je fet uspeo,tako da ne brineš se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 8:42:39
|
|
|
|
mika79
|
Mina, grlice navijamo da beta bude visoka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 8:47:20
|
|
|
|
daca77
|
Min@, pridruzujem se navijanju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 10:52:39
|
|
|
|
alex88
|
Devojke imate veliki pozdrav od Joke,trenutno nije u mogucnosti da pise na forumu.Grlice,Mina navijamo da nam ulepsate ovaj kisni dan.Daco jesi li bila na UZ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 11:25:40
|
|
|
|
Štetica
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 11:33:49
|
|
|
|
Jole84
|
Alex pozdravi i ti Joku puno Mina navijamo i prašimooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 11:39:24
|
|
|
|
mina@
|
Bila i vadila krv. rezultati tek sutra u 9, a usput kupih jos jedan test.... za svaki slucaj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 11:41:13
|
|
|
|
IvannaM
|
Mina....ta crtica koja se javlja kad se test nagne je dobar znak :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 11:45:07
|
|
|
|
mina@
|
IZVORNA PORUKA: IvannaM Mina....ta crtica koja se javlja kad se test nagne je dobar znak :) ta nazirajuca crtica vidi se samo pod odredjenim uglom ...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 11:56:29
|
|
|
|
Bebana17
|
Da i ovde prijavim neuspešan FET sa odmrznutom blastocistom, beta jedna velika 0. Jbg... treći neuspeh. Mina, nadam se da test laže, bilo je slučajeva da bude negativan, a beta u krvi lepa. To nažalost nikad nije bio moj slučaj, posle negativnog urinskog testa bude negativan i onaj iz krvi. Opet da kažem jbg...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 12:08:27
|
|
|
|
degu
|
Bebana Žao mi je draga, ja te vučem iz sve snage, ad naredni pokušaj bude uspešan
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 13:03:47
|
|
|
|
Chipsy
|
Naci, draga, zao mi je Ja najbolje znam koliko je tesko brinuti o bolesnom detetu, tako da... Taras,Bebana, drzite se Moj dever i jetrva su skoro prosli kroz neuspesan postupak u Jevremovoj, i sad se spremaju za Prag u septembru. MM predlaze da idemo zajedno, al meni nesto daleko, procitala sam negde da je bolje praviti manje pauze, sta vi mislite Mina , navijam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 13:44:03
|
|
|
|
grlica79
|
jos jedna velika 0
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 13:48:28
|
|
|
|
alex88
|
Bebana,Grlice zao mi je . Mina ti moras popraviti prosek
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 14:40:06
|
|
|
|
Chipsy
|
IZVORNA PORUKA: grlica79 jos jedna velika 0
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 15:08:10
|
|
|
|
taraas
|
Cure zao mi je,kada ce nam te bete vise krenut sa te 0 Ja licno mislim da sa tim odmrznutim nema puno uspjeha,eto ima par slucajeva kome je uspjelo,al bas nesta mislim da ako sledeci put bude da se zamrznu ja sigurno necu jer okle znam kako to ovi nasi rade,dal je to odmrzavanje dobro odradjeno, a dam masu para i iscekivane i sve i nista... Mina ajd obraduj nas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 15:20:22
|
|
|
|
mina@
|
E ovako, dosla sam s posla, i izasla s testom na terasu, na dnevnu svetlost jer bas se razvedrilo, i vidi se bleda crtica , , bleda je ali lepo se vidi. Cak sam uporedjivala sa novim nekoriscenim testom na njemu se ni ne nazire . Sutra radim ponovo a stizu i rezultati bete...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.4.2014 16:08:05
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Da i ovde prijavim neuspešan FET sa odmrznutom blastocistom, beta jedna velika 0. Jbg... treći neuspeh. mnoo mi je zao..ali,nada poslednja umire! kad bude trocifrena zaboravices sve ove negativne
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?