|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ]
12.4.2014 22:49:11   
_Anchy_
Super, bas mi je drago.. Kolja ce sad imati veci zadatak, da cuva dve sestrice :)

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 326
13.4.2014 1:03:24   
degu
Ciklamice bebica je taman kako treba, ne sekiraj se. user posted image
A jesu li tebi radili neka ispitivanja? Ogtt sa insulinemijama ili nešto? Mada mislim da su kod tebe većinom otoci, pokušaj da smanjiš slano, so vezuje vodu i kontroliši pritisak redovno. Moja snaja je od 5. meseca nenormalno oticala, sećam se u 9. mesecu joj se prsti na nogama nisu videli koliko su se stopala pretvorila u balone, baš je izgledala ogromno, al nije žena ništa kriva bila. Manje više kile, to će se srediti kasnije, samo pritisak prati.
Mene su malo ščepale kontrakcija zadnjih dana i kako mi je krenulo ovo treće tromesečje već mi se ne sviđa user posted image nešto su me hormoni opet opalili kao u prvom i imam užasne promene raspoloženja, čekam sunce da mi da energije user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu _Anchy_)
Direktna veza do poruke: 327
14.4.2014 9:17:46   
Maslacak15
juju trudnice se sve uspavale. Ustajanjeeeeeeeeeeuser posted image

Danas cekamo Dacu da nam javi lepe vesti iz NS.user posted image

user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 328
14.4.2014 9:18:26   
tillia
gde ste,trudnice?nigde nikog!a kafica!?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 329
14.4.2014 9:28:48   
_Anchy_
Uh, meni je vec dobar dan :)
Kako ste danas user posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 330
14.4.2014 9:59:19   
ivaMark
Zdravo trudnicice,
Ciklama, jako je ruzno sto tvoj dr daje "nadimke" pacijentima, ok...slazem se da treba da skrene paznju ali ne kojekakvim nadimcima, vikanjem, ponizavanjem...Aha ok, ugojila si se previse, evo uputa za nutricionistu, savetovaliste za ishranu...sta god, a ne da vicu na pacijente. Sto ne vicu dr na one koji boluju od bolesti disajnih puteva a puse, mislim stvarno...

LO, nadam se da ces nam se javiti sa lepim vestima i nadam se da ce sve krenuti spontano. Iskreno i ja se plasim toga, jer sam se sa J porodila u 42. nedelji, tj porodili su me jer se nisam otvarala. Sada sve mislim da ce biti lakse jer je tu vec jedna beba pa je dizem, nosam itd...ne znam ni sama. Drzim ti palceve user posted image

Daco, cekamooooo user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu _Anchy_)
Direktna veza do poruke: 331
14.4.2014 10:15:56   
little_one
Jutro...evo mene sa pregleda, danas pun termin, popustilo i unutrasnje usce, dr se cudi sto se jos nisam porodila, ctg pokazao citiram "prilicno jake" kontrakcije na nekih 8-10 minuta koje sam ja jedva osjetila a zadnjih sedmica sam imala i dosta jacih...uglavnom sutra ujutro idem da lezim na GAK pa sta mi bude...jos sutra imam fore da se porodim pa da ne docekam Uskrs u bolnici...eto, pa sta mi bude...nadam se da ce danas da krene pa da s mirom odem da se porodim....tako da od sutra sam u bolnici, pa ce neko vec da vam javi sta se desava novo kod mene :)

IvaMark, tako sam i ja mislila, pa evo i same znate sta sam savjeta dobijala da mirujem, pa opet nisam ni mogla da mirujem niti sam mirovala i evo opet preko termina...nadam se da ce kod tebe da bude bolje....

Lijep pozdrav debelice, i nemoj da mi se neka iz maja porodi ranije, pascu u bedak user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 332
14.4.2014 10:16:10   
daca77
Drage, ja se pakujem i uskoro krecem za NS, sa usputnim zadrzavanjem u BGuser posted image
Uz je zakazan tek za 20h, tako da cu se verovatno tek ujutru javiti, eventualno veceras oko ponociuser posted image
Mala frka je prisutna, ali je veca mucninauser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 333
14.4.2014 10:19:04   
ivaMark
LO, nase bebe izgleda vole da su kod mame u stomaku user posted image
Jesi punih 40 nedelja sada?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 334
14.4.2014 10:33:23   
Klarita
lepotanke moje, nedostajale ste mi user posted image user posted image user posted image Ljubim vas sve...odoh da iscitam sve i LO saljem ti saljem energije za napone user posted image pa da slavimo zajedno ovde Uskrs!!!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 335
14.4.2014 10:58:03   
mika79
Daco držimo fige da ugledaš i čuješ najlepšu muziku user posted image
Klaritauser posted image kako beban, jel se oporavljaš?
Litle one nadam se da će danas krenuti pa da za Uskrs budeš kući sa bebicomuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 336
14.4.2014 11:01:42   
anci kv
lo,vidim ja da ćeš ti stići da se vratiš i jaja ofarbašuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 337
14.4.2014 11:30:04   
little_one
Joj nadam se zene moje....jos sutra imam fore, kod nas ne pustaju vikendom kuci...nadam se pa kako bude...ajd barem znam sta ce biti za dorucak u nedjelju u bolnici ako ostanem user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 338
14.4.2014 12:41:47   
Milica82
Zdarvo zene, sta radite? Danas ce bas biti lep dan.
Ja na poslu i cekam veliki sastanak ove nedelje da vidim da li ce biti neke plate pa da im saopstim da sam trudna user posted image
Jel se spremate za farbanje jaja? Neke se boga mi spremaju za bolnicu i tamo da provedu Uskrs user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 339
14.4.2014 15:45:14   
Milica82
Da li je moguce da nema nikoga user posted image . Mora da ste sve otisle negde u skitnju user posted image

(odgovor članu Milica82)
Direktna veza do poruke: 340
14.4.2014 15:51:21   
ivaMark
Nismo, nismo... mi cekamo da se beba probudi pa da skitamo user posted image

(odgovor članu Milica82)
Direktna veza do poruke: 341
14.4.2014 15:54:34   
World
A neki od nas slabo skitaju. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 342
14.4.2014 16:01:37   
New Mom
Ma ja sam u autu pa mi se ni ne pise.
Kolja je nocas celu noc prekukao, jutros T. Pa sa njim kod dr. Posle svrnula i kod dr u DZ jer sam sinoc pokontala da mi nema papira sa krvnom grupom. Nervni slom sam dobila! Drzala sam u novcaniku i izgleda sam bila toliki debil da sam u nekom momentu to bacila.
Pa dok sam odvezla malog do svekijevaca zakasnila sam na transfuziologiju da to resim, pa moram sutra. A rezultat svega je da me ubise kontrakcije od jutros.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 343
14.4.2014 16:10:10   
superm
New Mom, uspori ritam malo. Tako sam i ja dobila kontrakcije nekih mesec dana pre porodjaja. Cim sam se umirila, bilo je ok. Doduse, ja sam koristila mesecima Utrogestan, pa kada on vise nije imao efekta, doc mi je dao Ginipral.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 344
14.4.2014 16:14:02   
superm
Iva Mark, sad tek videh tvoj ticker, imaces bas malu razliku izmedju dece! user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 345
14.4.2014 16:22:56   
Mille
Raspisale se trudnice. A cekamo i lepe vesti od LO i Dace. Ljubim vas sve puno. user posted image

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 346
14.4.2014 16:35:39   
New Mom
Superm, ja sam trenutno na 4x200mg utrogestana.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 347
14.4.2014 16:44:49   
wivern
Gde ste zene, napolju je bas lepo vreme.... ja bila na komisiji, prosetala do prodavnice i sad zavrsavam neke poslove po kuci....
Pa kad rucam mm ce ponovo da me vodi u setnju, dok jos nemam mucnine i imam energije user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 348
14.4.2014 17:18:55   
superm
New Mom, to je bas velika kolicina, tj, doza. Opet ponavljam, kada su se meni mes dana pre porodjaja pojavile i pored Utrogestana kontrakcije, ginekolog mi je promenio terapiju.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 349
14.4.2014 18:32:41   
ANDJEELA
trudnice drage,bas se slabo javljam,ali vas citam redovno. Danas sam bila na kontroli,hvala Bogu sve u redu,sada sam 33+1 i rece dr da se primirim 3 nedelje i ulazim u deveti,pa se mogu poradjati. Bebica je bas zivahna,danas merena 2kg imauser posted image .New Mom mozda cemo se videti,jer cu i ja na porodjaj u Betaniju,volela bi da te sretnem-ti imas iskustvo-vidim pisete o kontrakcijama,a ja neznam koji su simptomi kada imas kontrakcije? Daco i Lo navijamo za vas! Veliki pozdrav svim trudnicama

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here