Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.4.2014 9:43:43
|
|
|
|
lelaigor
|
Ne znam šta bih mogla za ručak danas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.4.2014 10:05:25
|
|
|
|
lelaigor
|
Rešila! Paprikaš, rotkvice i kupus salata, a za desert verovatno palačinke, možda čak i američke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.4.2014 13:44:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Sarmice od zelja a za sutra ce biti testo sa mlevenim mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.4.2014 17:16:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Krompiric i jagnjeci but iz rerne pogaca, zelena salata , krastavac, a za veceru palacinkeeeeeee
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.4.2014 17:45:57
|
|
|
|
minnica
|
musaku od krompira i tikvica sa mesom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.4.2014 21:43:36
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Rešila! Paprikaš, rotkvice i kupus salata, a za desert verovatno palačinke, možda čak i američke. Moram da napišem da su sjajne one što si stavila u C kuhinju. Pravila sam ih za vikend, deca su se oduševila. Hajde deca, ali moj brat ih je jeo kao hipnotisan i već danima samo spominje američke palačinke. Mi smo se dana sodvozali biciklima kod moje mame na pileći paprikaš, a ja sam posle pravila voćnu salatu i skroz lud kolač od jabuka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.4.2014 8:19:01
|
|
|
|
Anoniman
|
danas cu da napunim paprike i paradajze
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.4.2014 10:01:23
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: lelaigor Rešila! Paprikaš, rotkvice i kupus salata, a za desert verovatno palačinke, možda čak i američke. Moram da napišem da su sjajne one što si stavila u C kuhinju. Pravila sam ih za vikend, deca su se oduševila. Hajde deca, ali moj brat ih je jeo kao hipnotisan i već danima samo spominje američke palačinke. Mi smo se dana sodvozali biciklima kod moje mame na pileći paprikaš, a ja sam posle pravila voćnu salatu i skroz lud kolač od jabuka. Auh, jesu, recept sam otkrila pre par godina, i retko jedemoobične. Njih uglavnom pravim u slanoj varijanti, a kad nam se jedu slatke pravim ove. Meni skroz zamene kolač ili tortu. Ja najviše volim dok je još topla palačinka da je namažem medom, on se otopi pa ag upije, njam-njam! Danas ne kuvam ništa, idem kod zubara, sutra idem na operaciju, a danas idem sa DAriom i sa našim drugaricama u Mek. Tu se obično ništa ne najedem, ne volim njihovu hranu, ali klinci vole i šta sad.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.4.2014 13:14:39
|
|
|
|
lelaigor
|
Supica, viršle sa roštilja, pire krompir i opet rotkvice. Za desert ništa danas, valja se spremiti za leto.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.4.2014 20:06:07
|
|
|
|
branki*
|
kuvam upravo kiseli kupus sa mesom,ceo stan smrdi..volim da ga jedem,al sto ne volim taj miris kad se kuva,uff....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 10:06:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Danas pirinač i smisliću još nešto mekano. Juče sam operisala cistu na zubu i sad moram sve te neke bebeće splačine A za desert - sladoled!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 11:18:49
|
|
|
|
mama micki
|
Danas krompir čorbica, zelena salata i krofne!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 11:30:37
|
|
|
|
Anoniman
|
danas supa od leblebija. a da sam znala juce pa da dodjem kod branki na rucak. ne secam se kad sam poslednji put jela kuvani kiseli kupus.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 12:49:25
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja ću uz pirinač, sos od pileće džigerice. Njam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 14:43:02
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: ksena a da sam znala juce pa da dodjem kod branki na rucak. ne secam se kad sam poslednji put jela kuvani kiseli kupus. ksena,juce uvece sam kuvala kupus za danas,tako da si dobrodosla na rucak a,ja opet,nikad nisam ni kuvala,ni jela tu supu od leblebija....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 15:27:55
|
|
|
|
superm
|
Pilav sa junetinom. I najzdravija nutella za dezert.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 15:32:47
|
|
|
|
Sanchy
|
Socivo i sarmice od zelja,,nisam sigurna da ce hteti da klopa socivo posto je prvi put pa za svaki slucaj i nesto provereno
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 15:56:59
|
|
|
|
Anoniman
|
branki, dolazim! jos ako si ubacila i suvo meso unutra...ovi moji ne vole kiseli kupus, a ovde se generalno i ne koristi kao kod nas. a ja obozavam! leblebije ili naut su kao one sto se grickaju (okrugle), ali nepecene, za kuvanje. samo se potope prethodno vece u mlaku vodu, sledeceg dana se stavi 15 min da odstoje sa malo sode bikarbone, prokuvaju i ta prva voda se baci, onda se stave u drugu vodu, narenda se luk, paradajz sos, ulje, so i biber i kuvaju se (ja ih kuvam u ekspres loncu pola sata). na kraju obicno izvadim malo i izgnjecim pa vratim da daju gustinu. supa je bolja kad se malo prohladi i odstoji. mi bas volimo i cesto jedemo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 16:09:42
|
|
|
|
branki*
|
naravno da je kupus sa suvim mesom,a i ima i kozurice,volim probacu to sa leblebijom,sve kuvam jedno te isto....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 16:14:43
|
|
|
|
Jole84
|
Čorbicu od zelja,teleće šnicle i princes krofne
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 16:15:44
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: ksena branki, dolazim! jos ako si ubacila i suvo meso unutra...ovi moji ne vole kiseli kupus, a ovde se generalno i ne koristi kao kod nas. a ja obozavam! leblebije ili naut su kao one sto se grickaju (okrugle), ali nepecene, za kuvanje. samo se potope prethodno vece u mlaku vodu, sledeceg dana se stavi 15 min da odstoje sa malo sode bikarbone, prokuvaju i ta prva voda se baci, onda se stave u drugu vodu, narenda se luk, paradajz sos, ulje, so i biber i kuvaju se (ja ih kuvam u ekspres loncu pola sata). na kraju obicno izvadim malo i izgnjecim pa vratim da daju gustinu. supa je bolja kad se malo prohladi i odstoji. mi bas volimo i cesto jedemo. Ja sam jednom probala da spremim leblebije jer znam koliko su zdrave i volim ih i ovako da grickam,medjutim ,skuvane su imale neku opnu ,bebac se zagrcnuo sa njom i vise mu ne spremam,i izgnjecila sam mu ali dzabe kad opna ne moze da se izgnjeci,,
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.4.2014 16:29:32
|
|
|
|
Anoniman
|
uzela si bas ove za kuvanje? postoje i leblebije za kuvanje bez opne, oljustene. ja sam ih samo jednom skuvala. mi vise volimo ove obicne, a M ih najnormalnije jede, nemiksovane.
< Poruku je uredio ksena -- 11.4.2014 16:30:19 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 12:32:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Lelaigor koju soljicu koristis kao meru za americke palacinke?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 13:08:03
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam napravila supicu od povrca , zelenu salatu , ispekla krompir aaaa matori pravi prvi rostilj ove godine , tako da ihahaaaj do naseg rucka
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 13:13:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lava kolac, ispao je sjajan
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
lepse jepisuljicaJana (
53%)
Lara (
47%)
Ukupan broj glasova: 140Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!