Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.4.2014 13:58:30
|
|
|
|
bubulence
|
boranija sa suvim mesom, zapecena u rerni... salata paradajz i mladi lik. veceras planiram da pravim neke kolace, samo jos da smislim koje...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.4.2014 14:10:52
|
|
|
|
cockic
|
Danas pravila corbu od blitve sa krompirom tj.kuva se.i spanac je vec gotov.cera ga ne voli,sin da.a i taman da ga zavoli.valjda je nesto kuvano jela u vrticu.ovo je dodatak mada ima i sarma i grasak.grasak cu najverovatnije ja da smazem. a da isprzicu i malo pecurkica,kakva kombinacija pa ko sta voli nek izvoli.za svakog po nesto. mislila sam neke perece da pravim,ali ipak sam odustala,mozda veceras.uglavnom sve slano.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.4.2014 14:10:55
|
|
|
|
New Mom
|
Dinstana svinjska dzigerica, pire, tatar salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.4.2014 14:53:35
|
|
|
|
branki*
|
grasak sa mesom za 2 dana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.4.2014 14:56:08
|
|
|
|
minnica
|
lovačke šnicle za danas i grašak sa mesom za sutra
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.4.2014 20:09:59
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene corbica od zelja i krompira sa sojinom pavlakom, pita od spanaca i posnog sira.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.4.2014 21:45:41
|
|
|
|
branki*
|
posto se danas pojeo grasak,upravo napunila paprike sa mesom i kuvam,narano za 2 dana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.4.2014 9:00:17
|
|
|
|
nata11
|
Ja nista nekuvam jer mm nije tu pa me mrzi. Juce sam ceo dan grickala iceberg salatu i rotkvice. Kupila pola kg pecenih kobasica a one . Danas cu da smotam neku tortilju.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.4.2014 9:07:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pilav i supica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.4.2014 13:00:17
|
|
|
|
bubulence
|
u planu imala: krem corbicu od karfiola i tikvica, piletinu sa prelivom 4 vrste sira, pire krompir, salatica... zatim pita pica po receptu lelaigor i od sinoc imam princes krofne. obzirom da nema struje a gosti stizu oko 3, rucace samo princes krofne
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.4.2014 14:16:16
|
|
|
|
lelaigor
|
Kod nas danas palačinke sa mlevenim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.4.2014 11:25:14
|
|
|
|
superm
|
Napravila namaz sa sremusem po Torbicinom receptu. Divan je! Torbice, jos jednom hvala!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.4.2014 11:57:39
|
|
|
|
mama micki
|
Ja juče pravila musaku od tikvica, ima još jako malo. Pa ću po želji moje T koja obožava testenine da pravim zapečene pica makarone sa sirom, šunkom, kačkavaljem i susamom preko. Ima zelene salate i paradajza pa ko šta hoće, mada oni to najviše jedu uz jogurt.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.4.2014 12:20:05
|
|
|
|
Torbica
|
Hehe, drago mi je bas! Kod mene posna proja sa susamom i jos se lomim da li slatki kupus ili krompir sa blitvom. prvo mi je lakse a drugo mi se vise jede, hehe, a i decica vole. Lignje uz to.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.4.2014 13:13:42
|
|
|
|
mika79
|
domaća supa, grašak, pileće meso, zelena salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.4.2014 14:54:38
|
|
|
|
superm
|
Danas opustencija... Ruckic od juce, a za dezert zdrava cokolada, okacila sam recept. Mada nam je ostao i kolac od sargarepe i cokolade od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.4.2014 12:52:13
|
|
|
|
branki*
|
danas ovako-supa,gulas i pirinac.pravila sam i proju ,a pravicu i neki torbicin brzinski desert,nasla sam ga u receptima,samo sto cu ja ubaciti i visnje,valjda moze.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.4.2014 13:24:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srpske krofne, a kod sveki na rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.4.2014 13:38:38
|
|
|
|
bubulence
|
supica od dzigerice i povrca, skusa iz rerne, rizoto, zelena salata, ubi me desert, ne znam sta da spremim.. a kada ne znam uglavnom budu one brze kakao kocke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.4.2014 14:47:17
|
|
|
|
madre
|
cufte u paradajz sosu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.4.2014 15:05:08
|
|
|
|
superm
|
Super brzi tiramisu!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.4.2014 23:57:29
|
|
|
|
mtajcica83
|
Polpete, i pire, uz to salata. Za desert lenja pita koju je napravila moja baka
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.4.2014 7:44:09
|
|
|
|
adulence
|
Ovo mi je promaklo,obozavam sremus,moram da nadjrm receptic i da pravim....danas kod nas sarmice od zelja... IZVORNA PORUKA: superm Napravila namaz sa sremusem po Torbicinom receptu. Divan je! Torbice, jos jednom hvala!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.4.2014 7:50:21
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam juce napravila namaz sa sremusem, ali malo drugacije. Stavila sam skusu koja nam je ostala od rucka, dodala sremus, malo maslinovog ulja, mesavinu pecenih semenki i malo kikirikija, malo vegete, bibera, cen belog luka, pola iscejenog limuna i veliku kasiku senfa. Odlicno je ispalo, bas j ukusan! Pretpostavljam da bude dobro i sa ribom iz konzerve.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.4.2014 9:24:24
|
|
|
|
bubulence
|
juce sam napunila paprike, imacemo bar 3 dana . mm hoce i zalivane palacinke opet a mene jako mrzi da,ih pecem, pa zalivam, pa pecem... videcemo sta ce biti za desert...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Koje ime vam se više sviđa?GalvanoMalo se dvoumimo oko izbor imena za dečaka. Šta vi mislite?Ognjen (
41%)
Teodor (
15%)
Predrag (
8%)
Vukašin (
36%)
Ukupan broj glasova: 343Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!