Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.3.2014 15:05:54
|
|
|
|
isidora88
|
mateja voli i obican crni luk, isecem mu kao jabuku i gricka, najgore mi je uvece kad legnemo ostalo mi rucka i za sutra
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.3.2014 15:33:40
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 torbice mogu li one tvoje najmekse kiflice da budu prrazne? mateja je povracao juce pa da mu napravim, ali bez nadeva Ijaooo. izvini, tek sad vidim ovo. Nisam svracala ovih dana. Naravno da mogu prazne! Samo sto nisu bas toliko lagane, imaju kasiku masti u sebi. Ako je povracao najbolji su slani pereci.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.3.2014 16:14:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas danas domaca supa sa knedlama,kuvano meso,sos od paradajza,pire krompir,snicle u saftu,zelena salata i mladi luk,bundevara po receptu sa RR!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.3.2014 16:16:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam danas pravila domaću supu,paradaiz sos i krompir pire...za dezert sam pravila jedan nov zanimljiv kolač,uslikala sam ga pa ću ga staviti u RR kuhinju,super je
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.3.2014 14:37:14
|
|
|
|
Jole84
|
Pitu sa mesom i pivom,po receptu Joleta82 i diiiivna je
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.3.2014 14:46:01
|
|
|
|
little_one
|
PIleca supica, riba i spinat prvi put ove godine! Njam!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.3.2014 14:50:30
|
|
|
|
bubulence
|
kod nas danas rucak za 10 min. supa iz kesice, krem od pecuraka, testo sa pavlakom i prazilukom, salata paradajzic. sada pecem palacinke i dosta od mene za danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.3.2014 16:32:06
|
|
|
|
Torbica
|
Corbica od povrca sa grizom i posne kiflice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.3.2014 21:53:42
|
|
|
|
Didy
|
Danas bila supa od povrća (grašak, karfiol i šargarepa), spanać, pire krompir i argentinske pljeskavice po Aninom receptu. A sinoć sam pravila Lesicinu američku pitu sa pudingom i bananama, pa je ostalo i za danas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.3.2014 22:09:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Corba od povrca i djuvec sa lignjama. Sutra pravim slane posne mafine i za Teodoru i mene cu vec nesto da smislim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.3.2014 13:59:54
|
|
|
|
Jole84
|
Pohovane lignje,pomfrit i zelena salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.3.2014 14:08:20
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Pohovane lignje,pomfrit i zelena salata I kod mene panirane lignje iz rerne za decicu. Za nas slatki kupus sa krompirom, sargarepom u paradajz soku sa djumbirom. Mm i ja to obozavamo.
< Poruku je uredio Torbica -- 19.3.2014 14:10:06 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.3.2014 10:44:56
|
|
|
|
mama micki
|
Imam krompir čorbice od juče, dodaću zelenu salatu i pravim gibanicu sa sirom za večeru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.3.2014 13:51:22
|
|
|
|
mika79
|
Spanać, skuša u foliji i zelena salata. Za večeru pravim proju sa spanaćem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.3.2014 14:02:23
|
|
|
|
bubulence
|
sarmica, bas je dugo nismo jeli... i medeni keksici sa cimetom...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.3.2014 14:27:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Posni slani mafini sinoc spremljeni. Mogla bih da ih slikam dok mm nije pojeo. Za rucak punjeni kaneloni sa posnim nadevom. Slikam kad se ispece.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.3.2014 18:49:16
|
|
|
|
NadaR
|
Pileca supa ( M je trazi svaki dan ) , musaka I salata . Za desrt nista jer sam na dijeti pa su I gospoda
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.3.2014 12:13:17
|
|
|
|
mama micki
|
Danas sarmice od zelja sa kiselim mlekom i najverovatnije ću napraviti sutlijaš.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.3.2014 12:16:41
|
|
|
|
Torbica
|
Nema smisla, evo kraj trece nedelje posta a jos nijedan pasulj nije pao! Evo ga danas!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.3.2014 21:07:49
|
|
|
|
Didy
|
Oslić s povrćem zapečeni u foliji u rerni i PEČENE JABUKE PUNJENE KEKSOM.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.3.2014 21:27:16
|
|
|
|
zeksi
|
Kuvani slatki kupus sa junetinom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.3.2014 13:12:20
|
|
|
|
mika79
|
Paradajz čorbica, spanać (opet, rodio kod svekija u bašti pa mi svaki treći dan donose) i pileće belo meso
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.3.2014 16:33:41
|
|
|
|
World
|
Danas je dan za dzank: za dorucak pica, za rucak spagete...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.3.2014 10:53:21
|
|
|
|
mama micki
|
Danas spanać, pire krompir i pečene kremenadle.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.3.2014 11:14:01
|
|
|
|
Olga75
|
danas svinjski perkelt i czuszo i zelena salata a desert gospojica ima kupljeni puding
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
TORCHKada je najpametnije uraditi ovaj test? (TORCH)Pre trudnoće (
47%)
N apočetku trudnoće (prva tri meseca) (
8%)
samo ako lekar naglasi da ga treba uraditi (
37%)
Ne treba ga ni raditi smao s edodatno opterećuje trudnica (
8%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!