mali_mis
|
Ne slazemo se Srecom nisam je videla godinu i po dana. Ona je zena koja ce ti u lice reci da ona ne zeli da se mesa, ali ce se svaki put umesati. Jedan sebican znski stvor kojoj je smisao zivljenja biti zavaljen u fotelju ispred tv, sa sve grand paradom pojacanom do maximuma. Ona je "jako bolesna", nju sve boli, svake godine najavljuje kako umire, pritisak joj je jako visok, a cim se nadje neko masnije meso ispred nje, proguta ga dok si rekao keks. Usput, ona je najpametnija, sve ona zna. Pravi razliku medju svojom decom, zato je onaj moj baksuz onakav kakav je (on je ono dete sto je manje voljeno, ali kad nesto treba da se uradi, to se samo njemu poverava, onaj drugi je umoran). A sto mene ne voli, uh, e to je tek prica Ja sam joj trn u oku od kad me je upoznala. Godinama je pokusavala svog sina da nagovori da raskine sa mnom, cudo onda je nije slusao, sad je nazalost slusa. Ne valjam nikako. "Tebe je tvoja majka trebala da nauci da kuvas dok si dete bila" - jako tesko kupiti sve neophodne sastojke, otvoriti kuvar i pratiti uputstvo. "Ti si tako zelela da se udas za mog sina" - kao da je on poslednji muskarac na svetu pa sad trebam da trpim razne stvari. "Ja kad sam se porodila, odma sam posle mesec dana isla na posao, kopala krompir, cuvala decu, sve u isto vreme" - ma kako da ne, ti si supermen. "Ja cu svoje unuce svaki drugi dan gledati na skype" - rekla kazala Svoje unuce je videla kad je maleni imao 7 dana, posle se vise nije setila da pita za skype, niti je poslala sms, a pozivi eeeeeeeee to je vec nemoguca misija (a nije da ne zna broj, ima zapisan i fiksni, i mamin mob, i moj).
|