|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
11.4.2014 20:46:12   
manjaa
Hvala Jole mada mi apotekar iz Mediflore gde sam kupila čaj nije delovao sigurno. Za očajnicu znam :) U svakom slučaju pijem user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 451
11.4.2014 20:53:08   
manjaa
Navijamo za tebe Megi, valjda kad budemo sigurni da je pms onda će biti user posted image ... Psiha je čudo, sad ek vidim, meni je prva inseminacija pa sa juče doživela nervni slom kad sam odradila onako bezveze test koji je bio negativan, do tada sam sve žive siptome osim grudi imala... Jedino što nam preostaje jeste nadmašiti same sebe i biti istrajan do kraja. Ja bih sve odmah i sad, a to neće da može... Srećno u svakom slučaju i želim ti user posted image user posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 452
11.4.2014 21:24:08   
IVA 11
Ana jeste, danas mi je. Želju sam zamislila, još da se ostvari! Mene stomak i dalje boli, grudi ne bole za sad, ali stomak ubija.

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 453
11.4.2014 21:27:27   
Linaaaa
Manjaaa moja savet kao farm.tehn. nista od lekova ne na svoju ruku, pogotovo hormone a pogotovu jos ako sumnjas na trudnocu. Klomifen samo uz pracenje na UZ. user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 454
11.4.2014 21:28:53   
ana07
Pa srecan ti rodjendan user posted image . Sve najlepse user posted image . I meni je rojendan danas, daj boze onda da se zajedno i radujemo user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 455
11.4.2014 21:32:27   
IVA 11
Je li? Haha, kakva slučajnost!!! Hvala, srećan i tebi, pa da se ostvari sve što poželiš! :*

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 456
11.4.2014 21:56:49   
ana07
Hvala user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 457
11.4.2014 22:06:04   
IVA 11
Kakvo je stanje kod tebe noćas? Kad ne treba da dobiješ?

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 458
11.4.2014 22:18:47   
manjaa
hvala na savetu, prošli mesec sam bila na klomifenu i dr mi e rekla ako ne uspe prve inseminacija nastavljmo sa njim tri meseca uzastopno. Srećom još nisam dobila tako da ako i sutra dobijem imam fore do ponedeljka kad ću otići do nje, jer će mi tad biti drugi dan... a sad sam se setila da može da počne da se pije i najkasnije do trećeg dana tako sam prošlog meseca počela. Hvala u svakom slučaju :)

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 459
11.4.2014 22:20:15   
manjaa
Srećan rođendan obema i da vam se želje ostvare user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 460
11.4.2014 22:32:35   
bubulence
ana draga, i tebi srecan rodjendan, sve najlepse ti zelim, i da sto pre ugledas svoje user posted image

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 461
11.4.2014 22:36:01   
Linaaaa
Takodje srecan rodjendan i ako niste vec majke da se ostvarite u toj ulozi. Nista lepse user posted image a klomifen se i pije 3 meseca, pa se zatimm pravi pauza. Ja sam ispila prvu kutiju i danas bila na folikulometriju dr je zadovoljna kako sam odreagovala imam 2 vodeca na desnom jajniku od 19mm i 16mm a 10dc. Da li ima sanse za blizance sta mislite?????

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 462
11.4.2014 22:44:56   
New Mom

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Hoće li ko rođendanske torte? user posted image

Ja molim!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 463
11.4.2014 23:32:48   
mamica3
Drugarice moje sretan vam rodjendan

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 464
12.4.2014 6:53:44   
ana07
Cure hvala svima na lepim zeljama user posted image . Iva juce ujutru me boleo stomak, mislila sam da cu dobiti, ali nisam. sinoc sve bilo ok. Jutros temperatura skocila, ali me probudila neka mingrenozna glavobolja i mucnina. Videcemo, razresenje za par dana user posted image . Te glavobolje ja obicno imam nekoliko dana pre user posted image tako da jos nista ne znam user posted image .

Iva kako si ti user posted image ?

< Poruku je uredio ana07 -- 12.4.2014 6:57:23 >

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 465
12.4.2014 8:40:19   
IVA 11
Ana, i ja imam pms što sam u grafu i označila, stomak me boli, jajnici, nikako da prođe. Nisam pila tablete nikakve, samo čajeve, i opet ne prolazi. Isto kao pred m, samo me tad stomak boli isti dan kad dobijem ili sjutra dan. user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 466
12.4.2014 8:43:25   
manjaa
Postoji ali nema veze zar ne? hahhah samo neka se kače user posted image

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 467
12.4.2014 10:32:52   
nensica
srecan rodjendan slavljenicama od juce :) hehe da vam se ostavre yeljice i velike i male.. jel merite bazalnu? meni je juce i danas bila 37, a prethodnih dana 36.8, 36.7...a 27.dan ciklusa mi je..jel to govori nesto???

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 468
12.4.2014 10:57:08   
ana07
Hvala Nensice user posted image . Temperatura i treba da raste, ako je trudnoca u pitanju user posted image . E sad ne znam, meni je prosli mesec skocila na 37 i taj dan sam dobila. Mada zenama uglavnom prvo padne temperatura pre nego sto dobiju, kod mene nemoze nista normalno, sve kontra. Ali ja mislim da je kod tebe u pitanju user posted image user posted image .

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 469
12.4.2014 10:59:20   
superm
Nensice, moje iskustvo govori da si tiuser posted image !

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 470
12.4.2014 11:09:25   
nensica
To bi bilo divno. E sa ovim iscekivanjem dve crtice, svakog dana neko novo otkrice, neki novi signal.. uh. Da nam se svima ovaj april zavrsi blagorodno :)

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 471
12.4.2014 13:43:45   
IVA 11
Ja je mjerim svaki dan u periodu od 7 do 7:25 h, a ponekad i u toku dana čisto zbog sebe i bude mi 37, nikad preko. Ja uspavala sina i odmaram uz kaficu...Već me hvata neizvjesnost, grrr user posted image

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 472
12.4.2014 13:51:42   
bubulence
niko ne nudi tortu??? sve ste pojele user posted image . ja sam pravila neku pijanu ctnkinju, juce popodne napravila a imamo mozda jos 3 parceta...
nadam se da ce april biti mnogo plodniji od marta...
ana, iva, lelo, nensice i ostale drrugarice, navijam jaaako user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 473
12.4.2014 14:15:53   
megi85
Cure sretan rodjendan uz malo zakasnjenje a Manja nemoj se toliko nervirati jos uvijek ima sanse da je uspjelo ovaj mjesec a i da nije bice brzo sigurno meni je najbolji primjer moja rodjena sestra koja je iz petog pokusaja vantjelesne i nakon 7god patnje dobila predivne blizance iako su im prognoze za uspjeh bile minimalne oni nisu odustali,a mi hocemo sve sad i odmah ima puno teskih slucajeva i mi ne znamo cijeniti to sto smo uglavnom zdrave i sto uspjevamo ostati trudne na prilicno prirodan nacin.
Sve cemo mi ubrzo ugledati svojeuser posted image i polako se iz mjeseca u mjesec seliti u teme o user posted image
Navijam za tebe i sve cure da nam april donese srecu najvecu i da ugledamo svojeuser posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 474
12.4.2014 14:56:32   
Ipokrisia
Zenskici, ja racunala bas, ukoliko sam kojim cudom ostala user posted image termin za porodjaj je oko Nove godinice :D Primetila sam u medjuvremenu i jendu cudnu stvar,nakon ovulacije uopste vise nemam nikakav sekret!!! To mi je bas cudno, uvek sam imala nekakav, ali opet to onda nije znam da sam trudna,trebalo bi valjda da se pojaca user posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here