Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 20:46:12
|
|
|
|
manjaa
|
Hvala Jole mada mi apotekar iz Mediflore gde sam kupila čaj nije delovao sigurno. Za očajnicu znam :) U svakom slučaju pijem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 20:53:08
|
|
|
|
manjaa
|
Navijamo za tebe Megi, valjda kad budemo sigurni da je pms onda će biti ... Psiha je čudo, sad ek vidim, meni je prva inseminacija pa sa juče doživela nervni slom kad sam odradila onako bezveze test koji je bio negativan, do tada sam sve žive siptome osim grudi imala... Jedino što nam preostaje jeste nadmašiti same sebe i biti istrajan do kraja. Ja bih sve odmah i sad, a to neće da može... Srećno u svakom slučaju i želim ti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 21:24:08
|
|
|
|
IVA 11
|
Ana jeste, danas mi je. Želju sam zamislila, još da se ostvari! Mene stomak i dalje boli, grudi ne bole za sad, ali stomak ubija.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 21:27:27
|
|
|
|
Linaaaa
|
Manjaaa moja savet kao farm.tehn. nista od lekova ne na svoju ruku, pogotovo hormone a pogotovu jos ako sumnjas na trudnocu. Klomifen samo uz pracenje na UZ.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 21:28:53
|
|
|
|
ana07
|
Pa srecan ti rodjendan . Sve najlepse . I meni je rojendan danas, daj boze onda da se zajedno i radujemo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 21:32:27
|
|
|
|
IVA 11
|
Je li? Haha, kakva slučajnost!!! Hvala, srećan i tebi, pa da se ostvari sve što poželiš! :*
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 21:56:49
|
|
|
|
ana07
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 22:06:04
|
|
|
|
IVA 11
|
Kakvo je stanje kod tebe noćas? Kad ne treba da dobiješ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 22:18:47
|
|
|
|
manjaa
|
hvala na savetu, prošli mesec sam bila na klomifenu i dr mi e rekla ako ne uspe prve inseminacija nastavljmo sa njim tri meseca uzastopno. Srećom još nisam dobila tako da ako i sutra dobijem imam fore do ponedeljka kad ću otići do nje, jer će mi tad biti drugi dan... a sad sam se setila da može da počne da se pije i najkasnije do trećeg dana tako sam prošlog meseca počela. Hvala u svakom slučaju :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 22:20:15
|
|
|
|
manjaa
|
Srećan rođendan obema i da vam se želje ostvare
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 22:32:35
|
|
|
|
bubulence
|
ana draga, i tebi srecan rodjendan, sve najlepse ti zelim, i da sto pre ugledas svoje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 22:36:01
|
|
|
|
Linaaaa
|
Takodje srecan rodjendan i ako niste vec majke da se ostvarite u toj ulozi. Nista lepse a klomifen se i pije 3 meseca, pa se zatimm pravi pauza. Ja sam ispila prvu kutiju i danas bila na folikulometriju dr je zadovoljna kako sam odreagovala imam 2 vodeca na desnom jajniku od 19mm i 16mm a 10dc. Da li ima sanse za blizance sta mislite?????
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 22:44:56
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Hoće li ko rođendanske torte? Ja molim!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 11.4.2014 23:32:48
|
|
|
|
mamica3
|
Drugarice moje sretan vam rodjendan
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 6:53:44
|
|
|
|
ana07
|
Cure hvala svima na lepim zeljama . Iva juce ujutru me boleo stomak, mislila sam da cu dobiti, ali nisam. sinoc sve bilo ok. Jutros temperatura skocila, ali me probudila neka mingrenozna glavobolja i mucnina. Videcemo, razresenje za par dana . Te glavobolje ja obicno imam nekoliko dana pre tako da jos nista ne znam . Iva kako si ti ?
< Poruku je uredio ana07 -- 12.4.2014 6:57:23 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 8:40:19
|
|
|
|
IVA 11
|
Ana, i ja imam pms što sam u grafu i označila, stomak me boli, jajnici, nikako da prođe. Nisam pila tablete nikakve, samo čajeve, i opet ne prolazi. Isto kao pred m, samo me tad stomak boli isti dan kad dobijem ili sjutra dan.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 8:43:25
|
|
|
|
manjaa
|
Postoji ali nema veze zar ne? hahhah samo neka se kače
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 10:32:52
|
|
|
|
nensica
|
srecan rodjendan slavljenicama od juce :) hehe da vam se ostavre yeljice i velike i male.. jel merite bazalnu? meni je juce i danas bila 37, a prethodnih dana 36.8, 36.7...a 27.dan ciklusa mi je..jel to govori nesto???
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 10:57:08
|
|
|
|
ana07
|
Hvala Nensice . Temperatura i treba da raste, ako je trudnoca u pitanju . E sad ne znam, meni je prosli mesec skocila na 37 i taj dan sam dobila. Mada zenama uglavnom prvo padne temperatura pre nego sto dobiju, kod mene nemoze nista normalno, sve kontra. Ali ja mislim da je kod tebe u pitanju .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 10:59:20
|
|
|
|
superm
|
Nensice, moje iskustvo govori da si ti !
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 11:09:25
|
|
|
|
nensica
|
To bi bilo divno. E sa ovim iscekivanjem dve crtice, svakog dana neko novo otkrice, neki novi signal.. uh. Da nam se svima ovaj april zavrsi blagorodno :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 13:43:45
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja je mjerim svaki dan u periodu od 7 do 7:25 h, a ponekad i u toku dana čisto zbog sebe i bude mi 37, nikad preko. Ja uspavala sina i odmaram uz kaficu...Već me hvata neizvjesnost, grrr
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 13:51:42
|
|
|
|
bubulence
|
niko ne nudi tortu??? sve ste pojele . ja sam pravila neku pijanu ctnkinju, juce popodne napravila a imamo mozda jos 3 parceta... nadam se da ce april biti mnogo plodniji od marta... ana, iva, lelo, nensice i ostale drrugarice, navijam jaaako
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 14:15:53
|
|
|
|
megi85
|
Cure sretan rodjendan uz malo zakasnjenje a Manja nemoj se toliko nervirati jos uvijek ima sanse da je uspjelo ovaj mjesec a i da nije bice brzo sigurno meni je najbolji primjer moja rodjena sestra koja je iz petog pokusaja vantjelesne i nakon 7god patnje dobila predivne blizance iako su im prognoze za uspjeh bile minimalne oni nisu odustali,a mi hocemo sve sad i odmah ima puno teskih slucajeva i mi ne znamo cijeniti to sto smo uglavnom zdrave i sto uspjevamo ostati trudne na prilicno prirodan nacin. Sve cemo mi ubrzo ugledati svoje i polako se iz mjeseca u mjesec seliti u teme o Navijam za tebe i sve cure da nam april donese srecu najvecu i da ugledamo svoje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 12.4.2014 14:56:32
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Zenskici, ja racunala bas, ukoliko sam kojim cudom ostala termin za porodjaj je oko Nove godinice :D Primetila sam u medjuvremenu i jendu cudnu stvar,nakon ovulacije uopste vise nemam nikakav sekret!!! To mi je bas cudno, uvek sam imala nekakav, ali opet to onda nije znam da sam trudna,trebalo bi valjda da se pojaca
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?