|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
7.4.2014 9:43:53   
plačljiva
Drage moje aspiracija prošla i samo 4 ćelije...user posted image Nisam baš optimistična...ET u sreduuser posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 901
7.4.2014 9:47:10   
daca77
Placljiva, bice sve ok...dovoljno je to materijala za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 902
7.4.2014 9:55:41   
Jole84
Plačljiva sa srećom draga user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 903
7.4.2014 9:56:57   
plačljiva
Hvala vam drage moje user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 904
7.4.2014 10:15:27   
wivern
Placljiva pa i ja sam ovaj put imala 4 folikuli i samo 3 jc. I uspela mi je vto, plus jedan eskim. Super ti je to, sad vezbaj user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 905
7.4.2014 10:46:07   
Sanjalica1980
Placljiva bice to dobro user posted image

Kao sto i kazu devojke,dovoljan je jedan user posted image

Sada uzivaj. Saljem ti puuunooo user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 906
7.4.2014 12:09:24   
mina@
Pozdrav devojke!!!!! Danas je cetvrti dan od et, imam bolove u predelu jajnika i bas nisko u stomaku, sve se nadam da je to normalno, nemam pojma prvi je put. user posted image juce nisam lezala, u pokretu sam, samo ne dizem nista tesko i ne savijam se.danas ponovo primam pregnil a za fraxi sto sam se izvezbala, svaka mi cast, nea nikakvih tragova po stomaku
user posted image
Sve vas puno pozdravljam i navijam!!!!!!!!

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 907
7.4.2014 12:11:48   
mala_82
Citam sve reodvno, ali retko pisem sad moram da se ukljucim i kazem Placljiva ja sam imala od 10 folikula tri jajne celije dva vracena i evo sad uzivam sa svojim sinom koji ima dva meseca tako da bez brige bice velika beta.user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 908
7.4.2014 12:16:48   
plačljiva
Hvala vam na podršci...Zaista ste divne...user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 909
7.4.2014 12:19:06   
vagica.
Devojke, koja je bila u Mariboru na VTO?
Secam da je neko pisao o tom iskustvo sve detaljno, ali ne mogu da se setim ko, kada, gde....Ako mozete da me podsetite i kazete gde da pronadjem! Hvala unapred!user posted image

Direktna veza do poruke: 910
7.4.2014 12:38:27   
baki78
Evo mene posle konsultacije sa prof. Vlaisavljevicem....Potpuno me sludio covek i sokirao....dobila sam herpes i izgleda blagu temp od nervoze.
Sad covek menja pricu odjednom...kako treba razmisliti od odustajanja ivf sa stimulacijom nego ici iz prirodnog i blabla...kao visok FSH. Ma meni jeste visok FSH ali je bio skoro19 kad je on rekao ivf sa stimulacijom pre dva meseca kad sam poslala rezultate bio je 16...sto je cutao ova dva meseca? Ijos mi dao mogucnost da biram stimulaciju. Ljuta sam, besna htela sam da ga zadavim.
Ma nije normalan...jos kao on to sve prica i pita u istom trenutku mene i muza stacemo.Mi u potpunom soku...totalno nemi...blokrala sam skroz. Onako pokunjeni izadjemo nas dvoje iz ordinacije i tek kad nas prodje prvi sok krenemo da se svadjamo kao dve budale u cekaonici. Gde normalno mene muz optuzeuje za sve ovo i kako sam ga dovela pred svrsen cin kako on nema pojma o svemu tome i odakle sad on mora da bira.Jel ja kao znala da ce to tako sve da ispadne...uzas. Elem ja onako iznervirana i uplakana se vratim kod njega pa opalim po njemu. poceo prof. da vrda kad sam ga ja pitala zasto cuti ova dva meseca i sto me zavlaci kad je stimulacija u pitanju...On je hte samo da nas upozori da postoji mogucnost da nema odgovora na stimulaciju, da mena jc i da moze doci do prekida postupka...kao da ja to neznam.
Ipak smo se nekako dogovorili da uradim kontrolu hormona pre pocetka stimulacije i 7 dana od stimulacije u Jevremovoj pa ako ima pozitivnih rezultata nastavljam dalje i javljaju mi kad da dodjem u Maribor. Krecem sa Menopurom75 doza300IJ. tj4 ampulu.
Uzas pa njemu bre placam 100eura za konsultaciju i da mi kaze kako cemo a ne on meni.
Koliko sam verovala u njega i njegov tim uMaribor sa bogami vise i ne.
Uzasno sam ljuta i razocarana a to sam i njima rekla

(odgovor članu vagica.)
Direktna veza do poruke: 911
7.4.2014 13:07:09   
wivern
Vagice ja sam bila u Mariboru i Dani KV...imas i temu pa ako ti je lakse pogledaj tamo, ima sve napisano

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 912
7.4.2014 13:35:08   
vagica.
wiwern...koji je naziv teme, nesto ne mogu da nadjem...lakse mi je tamo da sve iscitam, nego ovde da smaram sve redom!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 913
7.4.2014 13:50:32   
wivern
Univerzitetski klinicni centar maribor - tako se zove tema. Sve sto te interesuje a ja mogu da ti pomognem slobodno pitaj.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vagica.)
Direktna veza do poruke: 914
7.4.2014 14:47:02   
Maslacak15
Placljiva navijamouser posted image user posted image

Baki verujem da se osecas grozno ali mislim da je dobro sto si mu otvoreno rekla. Stvar je najverovatnije u tome sto ni on sam ne zna sta bi posto to unapred tesko moze da se zna kako ces da odgovoris na stimulaciju i sta je za tebe najbolje . Ali to ga svakako ne pravda da vas zavlaci a vi jos prelazite toliki put. To mu je posao da treba da zna, ko ce ako nece on?
A koliki ti je DHEAS?? Suplementacija oce nekad da pomogne, ako je stvarno nizak.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 915
7.4.2014 15:44:19   
taraas
Mina i ja imam ta probadanja od prvog dana transfera,i nadam se da je to dobar znak,sta znam,tako mi nikad nije pred menzis... Saznacu za dva dana... ufff treba docekat to.
Svim ostalim curama sretno i punouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 916
7.4.2014 15:55:54   
grlica79
zdravo svima! Resih da se tek danas registrujem,inace vec dugo vas pratim. Iza sebe imam 2 neuspele vto. 5.4. sam uradila fet iz prirodnog ciklusa. Da li neka od vas ima iskustva-neki simptomi i kako ste se ponasale?

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 917
7.4.2014 18:50:11   
taraas
Cao grlice,dobro dosla. I ja sam nova,isto radjen fet iz prirodnog ciklusa,
Radjen fet 30.03. danas 9 ti dan od transfera. lezala cijelih nedelju dana,danas pocela tek na poso.
Od prvog dana osjecam neka probadanja na dnu stomaka,innekako sa strane,kao jajnici.
Dr.sve isto kao pred menzis,stomak i krsta ubijaju....
Za dva dana vadim betu pa cu vidjet sta ce biti,u svakom slucaju srecno...

(odgovor članu grlica79)
Direktna veza do poruke: 918
7.4.2014 19:21:48   
Snekile7
devojke ,zna li neko dal su u Visegradskoj uveli zamrzavanje embriona, zvali drugaricu nekoliko dana posle et, kazu oplodilo se jos nekolikl jc, zamrzli smo vam embrione. radili su o trosku drzave....

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 919
7.4.2014 19:59:32   
wivern
Snekile to oduvek tamo postoji ali ti treba ili debela veza ili luda sreca pa da ti zamrznu. Jos prosle godine na et je u sobi sa nama bila devojka kojoj su vratili eskime, i njoj su ih vratili za dz jer je verovatno imala vezu. Ali su zato meni uredno rekli da su mi embrioni "b" klasa i da nisu za zamrzavanje, ja tada nisam razumela ali sada jako dobro shvatam sta je htela da kaze..

Honey, I'm Home

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 920
7.4.2014 21:02:23   
Snekile7
mislis, Wiwi...ma nisam sigurna da je tako, ova drugarica sigurno nije imala vezu, i sama je iznenadjena sto su je zvali....pojma nemam ni ja. Drago mi je da si ti meni dobro i samo uzivaj u svojoj trudnocici:-*user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 921
7.4.2014 21:29:56   
wivern
Tako je bilo prosle godine, nadajmo se da se nesto promenilo na bolje user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 922
7.4.2014 21:38:38   
grlica79
Drzim palceve za super betu! Mene ponekad zaboli u dnu stomaka i nista drugo, kao da nista nisam radila. Cak me ni grudi ne bole

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 923
7.4.2014 22:12:04   
wivern
Devojke moj vam je savet da se ne opterecujete oko simptoma vec da uzivate. Simptomi mogu biti i ne moraju, svi smo razliciti. Samo se opustite i uzivajte user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu grlica79)
Direktna veza do poruke: 924
7.4.2014 22:58:32   
Skijasica
Evo mene posle nekog vremena,

frka mi na poslu pa nemam vremena da kuckam ali uredno procitam sta se desava! Navijam za sve zenice!
Danas sam uzela upute za analizu hormona i polako se spremam za drugu VTO. Moramo sve iz pocetka. Malo je lakse, sada znamo sta nas sve ceka!
Zenice user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

najlepse po vama je
pisuljica

Dea (7%)

Ina (8%)

Lia (1%)

Lea (14%)

Tea (23%)

Mia (47%)

Ukupan broj glasova: 155

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here