Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 13:44:54
|
|
|
|
Olga75
|
super , necemo sami praviti vakcine da ne dobijemo anafilafakticki sok napravili su samo mesta panicarima i teoreticarima zavere znaci rasulo
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 13:53:02
|
|
|
|
Peace*
|
Ma neeeeee, anafilaksa nije bila povezana sa vakcinama, nego je tema emisije bila anafilaksa, a ona je rekla ANTIfilaksa.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 20:47:59
|
|
|
|
anci kv
|
Oni kao da deci daju vodu a ne vakcine!!! izgleda da ćemo ih sami praviti,po receptu O Srbijo,zemljo stručnjaka
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 21:03:51
|
|
|
|
jole82
|
Pa "problem" je u tome što Pentaxim pravi Sanofi Aventis, a Torlak je kupio Novartis koji ni ne pravi petovalentnu vakcinu..i kako sad da Sanofi radi na našem tržištu, a Torlak Novartisov Sad će neko da me upuca što sam otkrila državnu tajnu..tj rupu na saksiji...al niko to neće reći javno -Naravno! I da ...neće me niko ubediti da su svi Pentaximi iz apoteka nestali tj potrošeni...šta... rodilo se prošlog meseca sto hiljada beba pa se potrošilo za njihove prve doze..aha..možda na crtanom filmu...
< Poruku je uredio jole82 RR -- 4.4.2014 21:07:37 >
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 21:12:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jole, nisi otkrila nikakvu tajnu, ja sam to nedavno procitala. Moje licno misljenje je da je trebalo da ostane kako je i bilo, ko hoce i moze da kupi neka kupi, ko ne zeli ili ne moze, ima drzavna besplatna. Da li su hteli svima da izadju u susret, i da svi mogu da se odluce za vakcinu na koju nema reakcije, ili su hteli nesto drugo, ne znam, ali i ne razumem. Kako god, svetu je tesko ugoditi.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 21:15:57
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Da li su hteli svima da izadju u susret, i da svi mogu da se odluce za vakcinu na koju nema reakcije, ili su hteli nesto drugo, ne znam, ali i ne razumem. Kako god, svetu je tesko ugoditi. Da me ne vučete za jezik, ali mislim da će podebljano svima biti jasno. I kada, tj. u kom periodu je izmenjen pravilnik, i na osnovu toga će svima sve biti jasno.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 23:10:14
|
|
|
|
anci kv
|
Jasno!! Kažu 70%vakcina bilo je odvojeno za Beograd a ostatak ostalim gradovima. E kad bi i oni znali šta su hteli..
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 23:14:51
|
|
|
|
Anoniman
|
A cekaj, cekaj, vise nema Pentaxim da se kupi
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 23:16:08
|
|
|
|
nink
|
I tako ja juce sam okrenula sigurno 50 apoteka..Ma necu drzavnu i tacka..Ostala nam poslednja doza,revakcinacija..U jednoj apoteci sam nasla Infranrix. I mngo mi je drago sto sam zavrsila sa tim.Ovo samo moze u zemlji Srbiji.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 5.4.2014 0:02:51
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama A cekaj, cekaj, vise nema Pentaxim da se kupi "Nema"!!
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 5.4.2014 10:51:55
|
|
|
|
anci kv
|
Danas u 15h na Prvoj u emisiji Žene tema je vakcinacija
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 15.4.2014 13:03:14
|
|
|
|
Klarita
|
Kaze meni juce pedijatar da pentaxim-a ima u zemljama u regionu, bas u Crnoj Gori, pa mozda mozemo da se odvezemo, predjemo granicu, beba primi vakcinu i vratimo se nama jos ne treba vakcina, ali ako iko zna gde ih ima, ja bih kupila sve doze i cuvala u frizideru
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 15.4.2014 13:09:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Klarita, mislim da ne moze tek tako da se cuva u kucnom fruzideru, jedino da pitas u bekoj apoteci da ti oni cuvaju u njihovom frizideru.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 15.4.2014 13:13:44
|
|
|
|
Klarita
|
Moze, moze, samo podesis temperaturu frizidera. Na kraju krajeva, zamolila bih u privatnoj apoteci da ih cuvaju, aj bih im placla mesecno . Samo ne znam gde da ih nadjem!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 15.4.2014 13:15:15
|
|
|
|
Peace*
|
Može da se čuva u kućnom frižideru. Ja sam Luki tako kupila. Pre primanja prve doze, kupila sam 3 kom. Jedino nisam kupila onu 4tu dozu što se dobija godinu dana nakon treće. Držala sam vakcine u vratima frižidera.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 15.4.2014 13:18:50
|
|
|
|
mati
|
Jao mi Mitru odlazemo drugu dozu, sve se nadam resice se nesto. A ni Mata nije primio revakcinu, evo druga godina vec.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 16.4.2014 23:09:13
|
|
|
|
ketikos76
|
Moja beba ima 4,5 meseca i primila je prvu dozu Pentaxim petovalentnu vakcinu sa 2 meseca zivota.Sada sam nasla u apoteci Infanrix hexa i kupila je,medjutim dr.mi rece da dovedem dete tek kad napuni 6 meseci.Da li je to neki problem sto se kao druga doza daje sestovalentna Infanrix vakcina a ne petovalentna?Nikakvu reakciju nije imala na Pentaxim petovalentu vakcinu.Inace vakcinu sam ostavila po dr.savetu kod njih da se drzi u frizideru u bolnici.Volela bi da neko prokomentarise.:)
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 17.6.2014 11:08:05
|
|
|
|
bubulence
|
upravo su javili u vestima da su stigle vakcine...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 17.6.2014 13:03:01
|
|
|
|
Janncica
|
Procitala i ja i drugarica mi javila. Pentaksim stize sutra u apoteke.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 17.6.2014 13:36:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
super mi taman treba da idemo na revakcinu
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 17.6.2014 13:52:01
|
|
|
|
Klarita
|
Hvala dragom Bogu, taman sam ceo film razvila kako da je nabavim iz Makedonije
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 24.6.2014 8:14:07
|
|
|
|
reve84
|
Ja sam kupila pre 2 dana pentaksim ali kad sam juce zvala da rezervisem za drugaricu rekli su mi da je opet nestasica...Ova Srbija je cudo! Ja sam za 1 revakcinu isla u Bjeljinu i tamo kupila Infanrix. prenela je u putnom frizideru i posle cuvala u frizideru. Sve je bilo ok. Pozz
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 24.6.2014 10:12:09
|
|
|
|
Klarita
|
Znaci, ludnica, srecom pa sam kupila tri doze, valjda ce za cetvrtu dogodine da bude. Cuvaju mi u apoteci, prvo nisu hteli, pa sad cuvaju uz racun, jer smo ih platili sve. Ponudili mi malopre u DZ da i oni cuvaju ako hocemo da im odnesemo, meni svejedno Primismo prvu dozu! K nije imala nikakve reakcije, nadam se da nece ni N Ne mogu da se setim, nisam sigurna, mozda sam ovde citala, a mozda mi je K dobila temperaturicu od zadnje, 4. doze. Juce tu zadnju primio moj mali kumic i evo imao temperaturu jutros
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 24.6.2014 10:15:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: reve84 Ja sam kupila pre 2 dana pentaksim ali kad sam juce zvala da rezervisem za drugaricu rekli su mi da je opet nestasica...Ova Srbija je cudo! Ja sam za 1 revakcinu isla u Bjeljinu i tamo kupila Infanrix. prenela je u putnom frizideru i posle cuvala u frizideru. Sve je bilo ok. Pozz bice ih od sutra opet, amlo pre sam citala u kuriru cini mi se...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 24.6.2014 10:29:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo juce kupili. Kad je muz isao u subotu, u apoteku da se raspita rekli su da ih imaju dovoljno.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?