Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 3.4.2014 21:04:07
|
|
|
|
New Mom
|
Wiv, sjajno! Jovana, kako se snalazite? Sad u temu Razgovori mama. Sutra nam i Klarita i Ushtipak na tapetu. Ja bila po upute za poslednji lab, za zuticu i za porodiliste. Porodiljsko mi otvara ipak tek posle Uskrsa.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 3.4.2014 21:24:34
|
|
|
|
Mille
|
Samo da vam mahnem. Ja sam ovih dana bas skitala nakon posla ali sam zato i lepse spavala. Bebac me suta u svim pravcima, nemam pojma gde je glava a gde su noge. Sve vas grlim :-)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 3.4.2014 21:40:08
|
|
|
|
pari
|
drage, ja vas svaki dan čitam ali nemam ništa interesantno da pišem, pa zato nisam aktivna... malo sam se večeras uplašila jer ne osetim bebu...obično me barem u večernjim satima malo udara... da li vam se dešavalo da neki dan preskoči?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 3.4.2014 21:56:28
|
|
|
|
New Mom
|
Pari u tom periodu da. Ako se bas brines, pojedi cokoladu, primeni kratko disanje ko na porodjaju i lezi na levi bok.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 3.4.2014 23:20:30
|
|
|
|
lady_b
|
Ćao trudnice kako ste? Samo da vas pozdravim i da čestitam Daci.. jako mi je drago zbog tebe i želim ti laku i školsku trudnoću od srca! LO tebi se baš približilo? Ajde šapni bebanu da sačeka 17.april pa da djeci slavimo zajedno rođendan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 7:53:06
|
|
|
|
pari
|
hvala NM! na kraju se ipak pomerala čim sam se umirila, polako disala i mislila na nju dobro jutro drage trudnice! divno jutro! čekamo vesti od klarite...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 8:01:40
|
|
|
|
mika79
|
Dobro jutro, Klarita i Uštipak želim vam da sve prođe što bezbolnije i da se brzo oporavite . Wiwern za uz. Pari meni se beba mrda kada legnem na leđa pošto obično ležim na levom boku pa kad legnem na leđa osetim bebu za sada to je moj bensedin kad se zabrinem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 8:41:19
|
|
|
|
serpica
|
Trudnice dobro jutro ima li koja vesti o Klariti?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 9:15:18
|
|
|
|
MakiJ
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 9:19:37
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Dobro jutro trudnice.Nemate razloga da brinete za pokrete beba,treba da uzivamo u trudnoci,meni sad bas i zao sto sam se brinula za pokrete bebe i nervirala se ranije,sve je to u redu i ja nekada nisam osecala pokrete-pa sam panicila strasno,cak sam i odlazila kod dr samo zbog toga,a sada me toliko lupa da je neopisivo,oseticete vi to,samo uzivajte sada! Sve vas puno pozdravljam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 10:04:55
|
|
|
|
New Mom
|
Ushtipak nam se ipak danas ne porađa. Načelnik joj je rekao da smatraju da je ipak rano. Al ostaje u bolnici do daljeg.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 10:07:20
|
|
|
|
anci kv
|
U koliko je Klariti zakazan cr? Znači Ushtipak ostaje još?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 10:10:10
|
|
|
|
New Mom
|
Dr smatraju da treba da ostane tamo. Nisu precizirali kad planiraju porođaj.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 10:14:47
|
|
|
|
anci kv
|
Izdržaće ona i to. Držimo joj fige
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 13:04:14
|
|
|
|
Mara1986
|
Zdravo moje drage... koliko vidim Klariti je danas zakazan c.r. i to baš na moj predviđeni datum porođaja samo što se mom sinu žurilo 11 dana čekamo lepe vesti
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 13:19:34
|
|
|
|
pocahontas
|
jel zna neko sta nam je sa klaritom? drzim fige!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 13:27:57
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas jel zna neko sta nam je sa klaritom? drzim fige! Cekamo Joleta da se javi.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 13:30:44
|
|
|
|
daca77
|
Ooo...ovde ocekujemo lepe vesti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 13:30:52
|
|
|
|
pocahontas
|
NM kako guras? sve se vise divim tebi i torbici kako ste se sa dve, prakticno bebe, odlucile za jos jednu trudnocu..ja ne mogu da docekam da se porodim, stomak mi je u krilu bukvalno, svi misle da mi je termin sada...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 13:52:21
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ushtipak nam se ipak danas ne porađa. Načelnik joj je rekao da smatraju da je ipak rano. Al ostaje u bolnici do daljeg. Onda čekamo Klaritu danas Pari ne brini za pokrete u tom periodu. I meni se dešavalo da mi se umiri bebica par dana, zadnji put me je baš uhvatila panika jer je nisam osetila ceo dan, mislila sam i kod dr-a idem i kad je lupnula sećam se da sam se rasplakala, luda glava Sad se dešava kad su promene vremena da se malo više uspava. Tek od 28. nedelje trebaš da pratiš pokrete i da je osetiš svaki dan. Grlim vas trudnice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 14:14:14
|
|
|
|
Mille
|
Meni se isto desi da nekad ne osetim bebu neko vreme, pa se malo zabrinem, ali pokusavam da budem opustena, sto se tga tice, jer se uvek javi posle duge pauze, a nekad prosto mislim da je nisam osetila jer sam bila aktivna..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 14:45:07
|
|
|
|
Mara1986
|
porodila se Klarita
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 15:15:56
|
|
|
|
Milica82
|
Neka je je sa srecom. Divna vest na ovako divan dan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 20:51:18
|
|
|
|
wivern
|
Nek je sa srecom Ne znam kakvo je stanje bilo kod vas ali ja u pre podnevnim satima uzivam i puna sam energije, ali zato uvece nisam nizasta. Imam gorusice i mucnine i kao da me je tenk pregazio
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 4.4.2014 21:15:24
|
|
|
|
degu
|
Wiv dobro nam došla u ovu lepu temu konačno Ja sam u prvom tromesečju spavala svako popodne, a sad je lepo vreme i šteta je spavati a i uveče vilenim kao da sam u prvom, a ne u drugom stanju. Verovatno sad u trećem tromsečju opet kreće umor i kunjanje
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?