Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 25.9.2013 16:20:03
|
|
|
|
isidora88
|
samo jedna vaspitacica radi u gtupi? da to je taj vrtic, pa kako da se ponasam prema njima? da ih potkupljujem, jel na to mislis ili da budem fina?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 25.9.2013 16:23:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Ne ima po dve ,mozda se nesto promenilo ipak je to bilo pre pet godina,pa posto se L tesko prilagodjavala ja sam sa njom ostala jos nedelju dana na adaptaciji,jedna mama je bila prilicno nadrndana prema vaspitacicama i onda kad je njeno dete plakalo jedna se izderala i rekla ista si kao tvoja mama(i to dok sam ja bila,mozes da mislis sta je bilo da nisam)...prema meni su bile super stvarno ali ja sam tako fina
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 25.9.2013 16:39:01
|
|
|
|
isidora88
|
pa i ja sam isto, mislim znas me
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.10.2013 10:58:58
|
|
|
|
lanajelena
|
Kako me nerviraju ove predstave i glumci lepo je ponekad i bilo je ok prosle god kupis jednu kartu za svu tvoju decu a sad svako dete posebna karta,a predstave svake nedelje skoro
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.10.2013 11:10:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja neznam kako je pre bilo, jer mi smo mozda imali jednu il dve predstave prosle godine jer smo bili u jaslama, ali ja volim kad su te predstave, lakse mi je nego da ih vucem do pozorista
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.10.2013 11:52:07
|
|
|
|
New Mom
|
Kaca je u utorak imala prvu predstavu u vrticu. Meni se za sad svidja ta ideja a bogme i njoj.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.10.2013 12:01:24
|
|
|
|
lanajelena
|
Nije problem predstava moji obozavaju nego sto je prosle god bilo po ceni jedne dvoje dece a sad svako posebno a predstave su bas ceste moji su vec imali dve za dve nedelje(prosla npr nije bila prilagodjena za Dusanov uzrast)
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.10.2013 13:11:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa da to , jaslice su prosle godine imali dve za celu godinu, sad ce biti cesce jer je presla u vrtic tj. Mladja uzrastna grupa.. Bas danas imaju predstavu 150 din je. Hana verijem da nece skoro ici mozda pred kraj god. jer je u jaslama...aaako bude uopste za njih . Verujem da je bilo bolje po ceni jednog sva deca da idu, al opet... dacu kad god bude za obe, jer bas volim da idu a i videla sam da je Taca uvek zainteresovana da gleda. Bas smo skoro gledali sta ima na repertoaru u pozoristu nesto za nju da idemo .
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.10.2013 14:28:08
|
|
|
|
lanajelena
|
Anck bre napravi me na nemajku volim i ja da se oni kulturno uzdizu
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.11.2013 14:17:09
|
|
|
|
Peace*
|
KLIK Zašto je tužila ustanovu koja je svakako u gabuli a ne njega?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.11.2013 14:19:19
|
|
|
|
Peace*
|
LJ, baš i ne kapiram kako je ok da po ceni jedne karte ulazi dvoje dece?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.11.2013 14:43:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Anck bre napravi me na nemajku volim i ja da se oni kulturno uzdizu A niiiisam draga, nego mi je valjda to nepoznato do sad je samo T isla, verujem da sam i ja navikla tako da bi mi zasmetalo ...Ljubim teee
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.11.2013 18:52:08
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Peace* KLIK Zašto je tužila ustanovu koja je svakako u gabuli a ne njega? Ni ja ne kontam.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.1.2014 23:01:42
|
|
|
|
pocahontas
|
zene jel bi mogao neko da mi kaze kako izgleda dan u jaslicama, tj. kakav je raspored, do kada deca treba da dodju, kad je dorucak, kada uzina, kada spavaju i kada je rucak? i da li je u svim jaslicama radosnog detinjstva isti raspored ili se razlikuju.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 24.1.2014 7:32:36
|
|
|
|
New Mom
|
Za jaslice i celodnevni boravak je isti raspored. Dolazak je od 5.30h do 8h (mada neki vrtici traze do 7.30h). Dorucak je u 8h. Onda idu aktivnosti. Do 11h je uzina. U 11h se ide na spavanje. U 13h (13.30h) je rucak. Po dete se dolazi od 14h pa nadalje (vrtici mojih rade do 16.30h).
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 24.1.2014 8:45:39
|
|
|
|
pocahontas
|
hvala
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.3.2014 11:39:56
|
|
|
|
pocahontas
|
uspeli smo da se upisemo i od sutra krecemo na adaptaciju...rekli su mi da cu je prvo ostavljati na po sat vremena pa produzavati, a na spavanju ce ostati kad vaspitacice procene da je spremna... jaaako sam uzbudjena, valjda ce sve dobro proci!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.3.2014 18:17:40
|
|
|
|
Torbica
|
Poc Srecno draga, ako ti budes ok, i ona ce lepo prihvatiti! I super je sto upada u uhodanu grupu, po meni je to lakse za dete, ne gleda mahom uplakanu decu. Ljubim
< Poruku je uredio Torbica -- 9.3.2014 18:19:11 >
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.3.2014 18:45:56
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Za jaslice i celodnevni boravak je isti raspored. Dolazak je od 5.30h do 8h (mada neki vrtici traze do 7.30h). Dorucak je u 8h. Onda idu aktivnosti. Do 11h je uzina. U 11h se ide na spavanje. U 13h (13.30h) je rucak. Po dete se dolazi od 14h pa nadalje (vrtici mojih rade do 16.30h). onda pretpostavljam da je svuda isto jer je Ema isla u Gulivera i bio je isti raspored...
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.3.2014 19:27:55
|
|
|
|
New Mom
|
Jeste, raspored je svuda isti. Poc, slazem se sa Torbi, mnogo bolje sto ide u vec uhodanu grupu.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.3.2014 9:24:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jupiii, super, ziveo vrtic
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.3.2014 9:46:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Poc
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.3.2014 11:18:05
|
|
|
|
pocahontas
|
kazu da je preplakala skoro sve vreme, ali je to nije sprecilo da pojede ceo dorucak kazu da su skoro sva deca plakala i da je uglavnom tako ponedeljkom....pa videcemo kako ce biti sutra, oopet ce ici na sat vremena..
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.3.2014 11:38:03
|
|
|
|
lanajelena
|
bitno da je ona ruckala
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.3.2014 9:27:38
|
|
|
|
bokicans
|
Eto a inace deca na pocetku (Nadja ni na kraju ,da se razumemo),neće da jedu,i moji su odmah klopali,plaču ali jedu .Brzo ce se navici.
< Poruku je uredio bokicans -- 11.3.2014 9:28:15 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?