Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2013 9:27:41
|
|
|
|
lanajelena
|
demantovali su
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2013 9:27:52
|
|
|
|
Olga75
|
ja i dalje ne mogu da verujem da je nekom to palo na pamet budibogsnama
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2013 9:43:42
|
|
|
|
Peace*
|
Bolestan narod!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 22:46:40
|
|
|
|
New Mom
|
Primljeni smo u vrtić! I to koji smo hteli. Još da mi uvaže molbu da i Kaću prebacim u taj vrtić, ali to ću znati tek u avgustu.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 22:47:50
|
|
|
|
lelaigor
|
I mi, i mi!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 22:54:44
|
|
|
|
Torbica
|
I mi smo prosli, treci put!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 22:59:27
|
|
|
|
New Mom
|
Bravo mi!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 23:18:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi za sad nista
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 23:42:55
|
|
|
|
isidora88
|
ni mi
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 23:54:45
|
|
|
|
bokicans
|
I mi ,ali ih moram prebacivati ,Ne mogu Nadju u jedan ,njih u ovaj drugi ..
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.6.2013 17:59:39
|
|
|
|
New Mom
|
Tehničko poitanje. Danas je mm išao u Pavla Simića da potpiše za upis (i da 50 dinara) i dali mu onaj papir Upisnicu, gde samo piše Marodićeva od 1.09.2013. u 8.35. (?!) i ništa nije pokontao šta sad sa tim. Ja se ne sećam da je pre 3 godine ijedan papir sem onog gde piše da su pairi podneti i Ugovora doneo kući. A pogotovo da počinje u 8.35h??? Tada su nas u avgustu zvali za roditeljski nekoliko dana pre 1.spetembra, a 1.og smo krenukli u 8h ujutru. Ima li neko rešenje ovoga?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.6.2013 18:13:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Jedino logicno objasnjenje je da u to vreme krece ono prilagodjavanje(mozda nece biti roditeljskog pre toga)
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.6.2013 22:26:52
|
|
|
|
New Mom
|
Ama, jesi li ti nosila kući neku upisnicu i posle u vrtić ili ne? A što bi bilo u 8 i tridesetpet minuta??? Mame mi moje ako ga sutra ne nateram da ode opet u upravu.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 20.6.2013 0:55:05
|
|
|
|
bokicans
|
NM,Upisnica se više ne nosi u vrtic ,to je pre bilo.Oni je sada salju a tebe samo zovu na roditeljski,Kod nas nije bilo vreme 8.35 :D Da nije neki broj prijave?Ne brini iz vrtica ce zvati.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 20.6.2013 22:21:01
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: bokicans NM,Upisnica se više ne nosi u vrtic ,to je pre bilo.Oni je sada salju Ali mm ju je doneo kući. Dali mu. I baš piše "u 8.35h". Sad se već tripujem...
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 22.6.2013 1:30:09
|
|
|
|
popokatepetl
|
da li bi neko menjao mesto u nekom od limanskih vrtica (Mrvica ili Dragise Brasovana), starija jaslena grupa je u pitanju (deca oko 2 god) za vrtic na Beogradskom keju, Djurdjevak.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.7.2013 17:39:52
|
|
|
|
isidora88
|
danas smo se upisali u vrtic, poludnevno boravak za sada, vijam nesto pa se nadam da ce do polaska upasti u celodnevan. Mame iz NS, sta mislite u vricu "Palcica" u Branimira Ćosića? Ja sam tamo isla kao mala ali ne znam kako je sada sto se tice vaspitaca, posvecivanje deci itd-
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 14.7.2013 20:48:14
|
|
|
|
lelaigor
|
NM, i mi smo dobili upisnicu, s tim da je nama pisalo nešto drugo što je izgledalo kao vreme "nešto : nešto" i to je u stvari šifra boravka. A upisnicu smo vratili i onda ti kažu da će te vaspitačice zvati na roditeljski u avgustu. Mi smo popunili tu upisnicu i rekli su da ej vratimo.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.7.2013 17:59:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad sam cula lepe vesti da ce biti prosirenje lista za upis decice
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.8.2013 17:33:34
|
|
|
|
lanajelena
|
Do kraja nedelje se podnose papiri za regresiranje troskova
< Poruku je uredio lanajelena -- 28.8.2013 17:34:08 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.8.2013 19:13:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Od 2 sept dopune.... jos uvek se nadaaaammm......
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.8.2013 19:29:11
|
|
|
|
isidora88
|
anck i ja se nadam da cemo upasti ipak u celodnevni. danas sam zvala vrtic u koji smo upali na poludnevni boravak da pitam da ga ubace u celodnevni, kazu nema sanse, sve je popunjeno i gotova je dopuna. inace kod nas u vrticu je poludnevni od 15-19h, nevidjena glupost, svi uzrasti su zajedno i ko zna ko ih cuva kad vrtic radi do pola 5
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 25.9.2013 12:34:33
|
|
|
|
Sandricak
|
Mi smo upali u vrtic iz prve, iako sam mislila da nema sanse... ali adaptacija nas ubija...
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 25.9.2013 13:45:10
|
|
|
|
isidora88
|
jako sam zadovoljna matejinom grupicom i vaspitacicom, medjutim dobili smo premestaj na celodnevni boravak na keju u nekom jaslenom vrticu od 1.okt. treba da krene. ovde se super adaptirao, par dana je bilo pakleno i vristao je sve vreme, sada uziva, lepo se igra, ima devojke strah me je kako ce se snaci u celodnevnom, tu treba da jede i spava sto je kod njega blago receno problematicno
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 25.9.2013 16:15:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Ako je Djurdjevak tu je Lana upala prvi put,ima samo dve grupe,koliko sam procenila u njenoj grupi su dosta vaspitacice gledale kako roditelji prema njima tako oni prema deci a u drugoj grupi je vaspit.bila moja komsinica koja je ovako ok e sad kao vaspitac nemam pojma(a ko zna da li je jos uvek tamo)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?