Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2013 9:27:41
|
|
|
|
lanajelena
|
demantovali su
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2013 9:27:52
|
|
|
|
Olga75
|
ja i dalje ne mogu da verujem da je nekom to palo na pamet budibogsnama
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2013 9:43:42
|
|
|
|
Peace*
|
Bolestan narod!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 22:46:40
|
|
|
|
New Mom
|
Primljeni smo u vrtić! I to koji smo hteli. Još da mi uvaže molbu da i Kaću prebacim u taj vrtić, ali to ću znati tek u avgustu.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 22:47:50
|
|
|
|
lelaigor
|
I mi, i mi!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 22:54:44
|
|
|
|
Torbica
|
I mi smo prosli, treci put!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 22:59:27
|
|
|
|
New Mom
|
Bravo mi!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 23:18:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi za sad nista
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 23:42:55
|
|
|
|
isidora88
|
ni mi
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 17.6.2013 23:54:45
|
|
|
|
bokicans
|
I mi ,ali ih moram prebacivati ,Ne mogu Nadju u jedan ,njih u ovaj drugi ..
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.6.2013 17:59:39
|
|
|
|
New Mom
|
Tehničko poitanje. Danas je mm išao u Pavla Simića da potpiše za upis (i da 50 dinara) i dali mu onaj papir Upisnicu, gde samo piše Marodićeva od 1.09.2013. u 8.35. (?!) i ništa nije pokontao šta sad sa tim. Ja se ne sećam da je pre 3 godine ijedan papir sem onog gde piše da su pairi podneti i Ugovora doneo kući. A pogotovo da počinje u 8.35h??? Tada su nas u avgustu zvali za roditeljski nekoliko dana pre 1.spetembra, a 1.og smo krenukli u 8h ujutru. Ima li neko rešenje ovoga?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.6.2013 18:13:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Jedino logicno objasnjenje je da u to vreme krece ono prilagodjavanje(mozda nece biti roditeljskog pre toga)
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.6.2013 22:26:52
|
|
|
|
New Mom
|
Ama, jesi li ti nosila kući neku upisnicu i posle u vrtić ili ne? A što bi bilo u 8 i tridesetpet minuta??? Mame mi moje ako ga sutra ne nateram da ode opet u upravu.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 20.6.2013 0:55:05
|
|
|
|
bokicans
|
NM,Upisnica se više ne nosi u vrtic ,to je pre bilo.Oni je sada salju a tebe samo zovu na roditeljski,Kod nas nije bilo vreme 8.35 :D Da nije neki broj prijave?Ne brini iz vrtica ce zvati.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 20.6.2013 22:21:01
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: bokicans NM,Upisnica se više ne nosi u vrtic ,to je pre bilo.Oni je sada salju Ali mm ju je doneo kući. Dali mu. I baš piše "u 8.35h". Sad se već tripujem...
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 22.6.2013 1:30:09
|
|
|
|
popokatepetl
|
da li bi neko menjao mesto u nekom od limanskih vrtica (Mrvica ili Dragise Brasovana), starija jaslena grupa je u pitanju (deca oko 2 god) za vrtic na Beogradskom keju, Djurdjevak.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.7.2013 17:39:52
|
|
|
|
isidora88
|
danas smo se upisali u vrtic, poludnevno boravak za sada, vijam nesto pa se nadam da ce do polaska upasti u celodnevan. Mame iz NS, sta mislite u vricu "Palcica" u Branimira Ćosića? Ja sam tamo isla kao mala ali ne znam kako je sada sto se tice vaspitaca, posvecivanje deci itd-
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 14.7.2013 20:48:14
|
|
|
|
lelaigor
|
NM, i mi smo dobili upisnicu, s tim da je nama pisalo nešto drugo što je izgledalo kao vreme "nešto : nešto" i to je u stvari šifra boravka. A upisnicu smo vratili i onda ti kažu da će te vaspitačice zvati na roditeljski u avgustu. Mi smo popunili tu upisnicu i rekli su da ej vratimo.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.7.2013 17:59:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad sam cula lepe vesti da ce biti prosirenje lista za upis decice
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.8.2013 17:33:34
|
|
|
|
lanajelena
|
Do kraja nedelje se podnose papiri za regresiranje troskova
< Poruku je uredio lanajelena -- 28.8.2013 17:34:08 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.8.2013 19:13:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Od 2 sept dopune.... jos uvek se nadaaaammm......
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.8.2013 19:29:11
|
|
|
|
isidora88
|
anck i ja se nadam da cemo upasti ipak u celodnevni. danas sam zvala vrtic u koji smo upali na poludnevni boravak da pitam da ga ubace u celodnevni, kazu nema sanse, sve je popunjeno i gotova je dopuna. inace kod nas u vrticu je poludnevni od 15-19h, nevidjena glupost, svi uzrasti su zajedno i ko zna ko ih cuva kad vrtic radi do pola 5
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 25.9.2013 12:34:33
|
|
|
|
Sandricak
|
Mi smo upali u vrtic iz prve, iako sam mislila da nema sanse... ali adaptacija nas ubija...
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 25.9.2013 13:45:10
|
|
|
|
isidora88
|
jako sam zadovoljna matejinom grupicom i vaspitacicom, medjutim dobili smo premestaj na celodnevni boravak na keju u nekom jaslenom vrticu od 1.okt. treba da krene. ovde se super adaptirao, par dana je bilo pakleno i vristao je sve vreme, sada uziva, lepo se igra, ima devojke strah me je kako ce se snaci u celodnevnom, tu treba da jede i spava sto je kod njega blago receno problematicno
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 25.9.2013 16:15:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Ako je Djurdjevak tu je Lana upala prvi put,ima samo dve grupe,koliko sam procenila u njenoj grupi su dosta vaspitacice gledale kako roditelji prema njima tako oni prema deci a u drugoj grupi je vaspit.bila moja komsinica koja je ovako ok e sad kao vaspitac nemam pojma(a ko zna da li je jos uvek tamo)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?