|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 98 [99] 100   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
28.2.2014 11:47:04   
tillia
wiv,pa bice tu vise od 1 bebe!user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2451
28.2.2014 11:53:37   
wivern
Sunascee i mene je pekao diferelin i imala sam i modrice od njega :)

Chipsy i mi smo kalkulisali sa parama, nije mala stvar da se kockas za 3500 eura.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2452
28.2.2014 11:58:57   
sunascee
Wiv jesi i ti sama sebe bockala? A devojke, jeste radile ili ste bile na bolovanju dok je trajalo bockanje?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2453
28.2.2014 11:59:03   
Chipsy
Ma kakvi mala, sa mesecnim primanjima<700euser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2454
28.2.2014 12:04:48   
wivern
Sunasce prvi put sam radila i bockale su me sestre ( i imala modrice user posted image ) drugi put bila na bolovanju i jedva bockala sebe ( devojke sa foruma su mi pruzile neverovatnu podrsku da to sama uradim jer se bojim igala) i prosla bez masnica.

Videcemo sta kaze uz za bebce :)))

Chipsy potpuno te razumem, veliki je ulog u pitanju...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2455
28.2.2014 12:05:21   
Cecana
Chypsi ja bih ti preporucila dr Kozarov iz Perinatala iz Novog Sada.
Ja sam se odlučila za nju zato što je biolog iz Slovenije neka divna žena, stručnjak,ne znam možda da se raspitaš.
Ja sam primala Gonal koji je 3.000 din ampula i Diferelin koji je nešto manje od 500 din.Ceo postupak vto košta 1.800 evra,ultra zvuk skoro svaki dan baš prate i prilagodjavaju terapiju u odnosu na odgovor organizmai bez obzira koji dan vraćaju emrione cena je ista.Lekovi se posebno plaćaju,ali oni ih kupuju.Ja sam proverila u apoteci i te su cene.Ja sam primila 23 gonala i 22 Diferelina i ispalo je oko 78.000 din.lekovi.
Samo još da napomenem da su svi stvarno jako prijatni, i ja sve vreme govorim da sam znala da je tako da bih isla na vto još pre 5-6 godina.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2456
28.2.2014 12:06:40   
dunja RR
Ja sam radila i za vreme bockanja (sama se bockala), i na dan transfera, i sa transfera se vratila na posao user posted image
Muž nije ni provalio da sam bila na transferu (FET je bio), saznao je tek kada je beta bila pozitivna. Evo nas u 6. mesecu user posted image
IZVORNA PORUKA: sunascee

Wiv jesi i ti sama sebe bockala? A devojke, jeste radile ili ste bile na bolovanju dok je trajalo bockanje?

< Poruku je uredio dunja RR -- 28.2.2014 12:08:44 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 2457
28.2.2014 12:08:52   
Verolina
Cecana, samo da te zagrlim i da ti kazem da si ti razlog koji je prevagnuo da ne idem kod Majre. Imala sam jos dve price i ti si bila presudna. user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2458
28.2.2014 12:09:35   
Chipsy
Cecana, a jesu li ti ultrazvukovi ukljuceni u cenu? To stvarno nije puno 1800. Ja sam onda primila zaista malu stimulaciju 6 gonala i 14 merionala, suprefakt nisam racunala jer je jeftin. To je, dakle, manje od 500e.
Hvala na savetima, svaciji cu da saslusam, ali ne sme samo cena da me opredeli...

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 2459
28.2.2014 12:15:37   
sunascee
Dunja, ti si prava hrabrica i Bog te je nagradio najvecim bogatstvom, svaka cast. Ja sam u proslom postupku uzela bolovanje, od pocetka do kraja. Ovaj put sam resila da radim, manje sam opterecena, a posao mi nije fizicki zahtevan. Kaze doca da mogu da radim i vezbam, kao i do sad.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2460
28.2.2014 12:17:28   
dunja RR
Hvala mila Sunašce, da te Bog nagradi i više od mene user posted image
Ja stvarno posle svega mislim da uležavanje samo odmaže, osim naravno ako je neophodno zbog hiperstimulacije ili drugih indikacija. Inače, ponašati se prirodno, baš kao kod svake trudnoće.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 2461
28.2.2014 12:23:00   
Chipsy
Dunjice, stvarno si hrabricauser posted image . A to sto muz nije znao za ET, bas si caruser posted image user posted image
Ako imas neki savet za mene, rado bih ga saslusala...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2462
28.2.2014 12:45:34   
dunja RR
Chipsy, nezgodno je davati savete na ovom oset_ljivom tlu, znaš i sama, pogotovu tebi koja si majka borac, i od koje svi možemo da učimo.

Ali posle svega, moj utisak je da Zadori u prvom pokušaju ispipava sutuaciju, tako da većini kod njega taj prvi postupak bude neuspepan (naravo ne svima), a onda u drugom tačno zna šta treba da radi. A na nama je da li želimo ili ne da mu pružimo tu drugu šansu.

Dobro razmisli, izvagaj mogućnosti, ja ti želim svu sreću, kao i svim devojkama na ovoj temi user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2463
28.2.2014 13:19:58   
Cecana
Uključeni su svi ultra zvukovi u tih 1800 evra.
Koliko sam ja razumela najvecu ulogu u uspehu vto igra biolog,t.j.kvalitet embriona.Mislim ako taj u Segedinu prvi put ispituje teren,to mi je bzv,svi mi idemo sa zeljom da uspe iz prve.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2464
28.2.2014 13:22:17   
Chipsy
Dunjiceuser posted image
U pravu si Cecana, najbitniji je kvalitet, ali on je meni rekao da imam 2 super embriona...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2465
28.2.2014 15:05:21   
17 joka
Wiv, jedva cekam taj UZ beta je superuser posted image
Sunašce, srecno bockanje i uspesan postupak

Verka , za tebe se tek radujemuser posted image

sve vas jakouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2466
28.2.2014 19:00:25   
Ninnochka
Cure drage, danas su mi vratili 3 embriona i evo ih, uzivaju u mom stomaku :) Na aspiraciji je dobijeno 8 jajnih celija, 6 su se oplodile, 3 vracene, pa sada - sve je u Bozijim rukama.
Srecno svima koji krecu u ovu pricu ponovo ili po prvi put, kao ja. user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2467
28.2.2014 19:10:40   
LIDIJA STEVAN
Ninocka srecno...user posted image
drgae moje zna li neka da mi kaze sta bi jos od analiza mogla da uradim kao proveru zbog cega nije doslo do trudnoce,jer sve analize koje mi je komisija trazila da uradim za vto,viruse.hormone,sve je meni ok.kod nas je dijagnoza oligospermija i zbog toga nije dolazilo do trudnoce,tako su pricali do sada.Pa sam se danas cula sa jevremovom i dr.mi rekla da dodjem posle ciklusa kod nje na kontrolu i da vidimo da uradim neke imunoloske analize i hematoloske..da proverimo jos to pa cemo onda raditi et.Da li je neka bila u mojoj situaciji ili cula za slican slucaj?

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 2468
28.2.2014 19:17:14   
17 joka
Ninockauser posted image user posted image da se lepo bebice ugnezde kod mamice

Lidija i ja sad radim te analize imunologiju i trombofilije i posle laparoskopiju
i posle nema vise sta zato sto je sve drugo u najboljem redu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2469
28.2.2014 19:45:24   
mala.bebica
cao devojke nije me bilo bas dugooo, evo da vam pisem moj termin je bio 18.12.3013 no desilo se ono sto se desilo i porodila sam se prirodno 29.09.2013 na svet sam donela dva decaka, prvi Lazar 1100 drugi Nikola 1150. hitno su prebacene na Ins za NEONATOLOGIJA. nazalost moj sin Laza preminuo posle drugog dana. a posle tri mes zajedno smo dosli Nikola i ja kuci. sad ima 5 mes i tezak je 5300 kg.
bila je to prva vto sa dosla komplikacii. hocu da kazem da svaka blizanacka trudnoca velike su sanse da se rodi prevremeno. budite spremni na sve. pozz

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2470
28.2.2014 19:51:41   
17 joka
Mala bebice, user posted image zao mi je zbog gubitka jedne bebice
Čestitam ti na Nikoli i Bogu sto je sad sve dobro
velikiuser posted image user posted image tebi i malom Nikoli

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2471
28.2.2014 20:12:25   
Chipsy
Mala bebiceuser posted image
Prosla si kroz tezak period, ali sada uzivaj sa svojim Nikolom.

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2472
28.2.2014 20:22:32   
17 joka
Cipsy,user posted image ja dolazim u KV krajem marta pa da se vidimo

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2473
28.2.2014 21:04:13   
Chipsy
Obaveznouser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2474
28.2.2014 21:05:23   
Chipsy
Mozemo da zovemo i alexx88 pa da organizujemo rr druzenjeuser posted image . Mada ste vi klinkice za meneuser posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 98 [99] 100   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 98 [99] 100   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Ime za našu vevericu
Mishica 77

Koje vam se ime najviše sviđa? Mi smo još neodlučni.

Nina (66%)

Milena (15%)

Jovana (19%)

Ukupan broj glasova: 171

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here