Torbica
|
Ljisho draga, ja ne znam kakve su to grupe? Kod nas idu iskljucivo ta generacija, kao u skoli. Dakle imamo mladju jaslenu, stariju jaslenu, mladju vaspitnu, srednju vaspitnu, stariju vaspitnu i najstariju vaspitnu odnosno predskolsku grupu. Deca rodjena od februara jedne do februara naredne godine, po godistima. Znaci imam svoju decu u mladjoj jaslenoj i mladjoj i starijoj vaspitnoj grupi. I potpuno se slazem sa tobom, i po meni je losa ta opcija od 3-5 god? Mozda je to zato sto nema dovoljan broj dece istog godista? Ja ti u svakom slucaju zelim da svoju zelju da ti dete ne ide do 3 godine i ostvaris, iskreno. Ja pisem kako sam prolazila i kako prolazim sa svojom decom, i stvarno im se potpuno posvetim kad ih dovedem kuci. Kad na leto pocnem da radim, opet ce ih mm preuzimati u 15h sto je ok. Mojima je pretpostavljam sve to ok jer ne ostaju predugo, svako popodne provodimo kvalitetno, pa imaju zdrav balans vrtic/mama i tata. Opet, sreca pa mozemo tako. Moje radno vreme je od 8-16h s tim da i ja mogu najcesce fleksibilno da podesim pa cesto odradim od 7-15h, osim kad sam na putu, sto se desava, po kongresima, simpozijumima...Ali dobro, tata nam je stvarno zmaj, mada priznajem da se secam situacije da mi je cerka dobila temperaturu a ja dva dana u Subotici na nekoj edukaciji Mislim, bude raznih situacija... A nju sam cak i vodila sa sobom na neku obuku na dva dana, sa sve babom, bile su u mojoj sobi hehe, sef mi je bio fenomenalan, ja mu rekla, moje dete siki, ja bih je povela da mogu ujutro/uvece da je podojim, i dozvolio je. Bila je godinu dana. A mi smo uvek smesteni u dvokrevetnim sobama sami, takav je stav firme, maksimalan komoditet, pa rekoh sefu taman ima mesta za babu i bebu. Eto, a mogla sam otvoriti bolovanje, sto sam mu i rekla, cemu da petljam, iskreno ja bih tako i tako i sve super proslo! Joj sta ja napisa posle grupa.... malo off, izvinjavam se.... ali htedoh da kazem da se sve moze namestiti kad se hoce!
< Poruku je uredio Torbica -- 28.2.2014 9:45:52 >