Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 13.2.2014 22:23:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala na divnim receptima sjajne ste! Neću nikoga da favorizujem, ali pojedine devojke se zaista, zaista trude, njima posebno HVALA
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 14.2.2014 11:07:08
|
|
|
|
gugutka
|
Sjajni recepti, ima odličnih ideja
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 14.2.2014 20:08:28
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, ja sam danima bolesna, jedva gutam tako da samo voce jedem, nespremam nista posebno,a slatkise tek izbegavam,ali glasam za svaki recep divni su
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 19.2.2014 9:44:47
|
|
|
|
Didy
|
Može li nešto u receptima da se naknadno menja? Sad vidim da mi je u receptu koji sam juče postavila rečenica prekinuta na pola, ko zna šta sam uradila, možda sam deo slučajno obrisala. I htela sam da pitam da li može da se napravi nekako da se komentariše ispod samog recepta. Nekad bih htela nešto konkretno da pitam u vezi sa samim receptom, a mislim da bi tamo bilo najpreglednije i najbolje. Inače, moram da pohvalim i ideju i sponzore, odlično je! Ima baš dobrih recepata, pregršt novih ideja. Svaka čast! I kad već Dunja neće da ističe, moram da pohvalim Torbicu na raznolikosti i brojnosti recepata. Stvarno, Torbice, ne znam kako stižeš sve to da praviš u toku dana. Ja ne pravim često i uglavnom su to obična, prosta jela, pa kačim kad imam šta. Pozdrav svim našim vrednim kuvaricama!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 19.2.2014 9:51:10
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Didy Može li nešto u receptima da se naknadno menja? Sad vidim da mi je u receptu koji sam juče postavila rečenica prekinuta na pola, ko zna šta sam uradila, možda sam deo slučajno obrisala. I htela sam da pitam da li može da se napravi nekako da se komentariše ispod samog recepta. Nekad bih htela nešto konkretno da pitam u vezi sa samim receptom, a mislim da bi tamo bilo najpreglednije i najbolje. Inače, moram da pohvalim i ideju i sponzore, odlično je! Ima baš dobrih recepata, pregršt novih ideja. Svaka čast! I kad već Dunja neće da ističe, moram da pohvalim Torbicu na raznolikosti i brojnosti recepata. Stvarno, Torbice, ne znam kako stižeš sve to da praviš u toku dana. Ja ne pravim često i uglavnom su to obična, prosta jela, pa kačim kad imam šta. Pozdrav svim našim vrednim kuvaricama! Torbica je pohvaljena i zahvaljena na receptu dana :) A ovo za komentarisanje ispod recepta nije loša ideja! Bravo za sve ženice koje dele recepte
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 19.2.2014 9:57:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Didy, što reče Trca, dala sam juče duboki naklon Torbici na Receptu dana Nego, Didy, pošalji mi nastavak uputstva (za tvoj recept od juče) koji fali, dodaće programer. Ne postoji mogućnost da editujemo, ni mi ni vi, tako da je jedino rešenje da programeri to urade. Korisnici jedino mogu naknadno dodati sliku. Zato šaljni :) A ispod svakog recepta ima opcija za FB komentar, što se komentara tiče.
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.2.2014 10:05:04 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 19.2.2014 12:34:56
|
|
|
|
Torbica
|
Drage moje, ma gde me nadjoste, ja stvarno uzivam u kuhinji, hvala puno! Pravim i ja obicnih jela ali volim raznolikost, pa kad je zelja prava - to je vec pola posla! Jel u redu da okacim nesto sto nisam pravila ovih dana, imam par rodjendanskih tortica uslikanih, moje naravno, a bas su lepe! Slikala sam ih za uspomenu Ja sam juce pogresnu sliku stavila za naslovnu, kod pilava sa teletinom. Biserka... Nemojte vise da me hvalite, pokvaricu se I da, bas mi je lepo tu sa vama
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 21.2.2014 10:32:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo, ajmo, slikajte specijalitete i dodajte u C kuhinju recepte
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 21.2.2014 18:41:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke, ajde ,slikajte i dodajte recepte, nema zabušavanja
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 21.2.2014 18:44:55
|
|
|
|
lesica
|
Ja ću sutra koooonačno da se prihvatim varjače... eto da znate
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 21.2.2014 18:46:47
|
|
|
|
dunja RR
|
E pa jedva čekam tvoje recepte, majstore
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 21.2.2014 18:55:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam toliko jela uslikala, ali mi treba vremena za to. A ja ga bas nemam. :(
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 21.2.2014 19:23:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Sutra ću turim slatke vrganjčiće hahaha
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 21.2.2014 19:25:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanjice, kada stigneš Trcka
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 21.2.2014 19:37:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne turam nešto recepte jer su bila obična ili polu gotova jela. Mslim šta da stavljam kako ja pravim buraniju
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 21.2.2014 20:26:12
|
|
|
|
17 joka
|
Trco, i ja nespremam nista posebno pa mi glupo da postavljam ali od ponedeljka cuu praviti neke sitnice pa cu postaviti neki receptic obecavam
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 21.2.2014 20:28:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Jokče
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 22.2.2014 18:50:38
|
|
|
|
Jole84
|
Ja se ne setim da slikam,a ko što kaže Trća ni ne pravim ništa specijalno. Kad vidim kako devojke kuvaju,posramim se doduše puno sam ideja prepisala a ponešto i pravila
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 22.2.2014 21:51:10
|
|
|
|
serpica
|
Ja ubacila samo dva recepta,a imam ih gomilu,ne stizem,ali bce jos koji.. Jole a sto ne napises onaj tvoj recept sa telecim repovima.mmmm...secam se jos kad smo bile na prvoj rr kafici da si to spremela..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 22.2.2014 21:55:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Samo ubacujte recepte, jer samo uz vašu pomoć ova rubrika može opstati dugooooo. I glasajte naravno, da podelimo nagrade! Ajmo svi na glasanje, tri, četiri ..
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 22.2.2014 22:17:12
|
|
|
|
17 joka
|
ja sam glasala za bas svaki recept
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 24.2.2014 10:36:15
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja ubacila samo dva recepta,a imam ih gomilu,ne stizem,ali bce jos koji.. Jole a sto ne napises onaj tvoj recept sa telecim repovima.mmmm...secam se jos kad smo bile na prvoj rr kafici da si to spremela.. Šerpi da znaš da hoću,mada nemam sliku a zovem i na probu kad pravim sledeći put
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 24.2.2014 10:42:49
|
|
|
|
hanka
|
mmmmmmmmmmmm repovi.Jole mene prvu da zoves
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 24.2.2014 10:47:18
|
|
|
|
Jole84
|
Hankić znam da ih obožavaš,zovem te obavezno
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 25.2.2014 20:41:25
|
|
|
|
nata11
|
Ubacujem pola sata recept, vidim da sam pogresila kolicinu ulja idem da ispravim i ode ceo recept
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?