Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.2.2014 15:42:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Nato
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.2.2014 16:08:56
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, ja licno koristim zacin C, bujon, senf, biber itd. zamisli sad neko ko nekoristi sad svi treba da kupuju C proizvode da bi dobijali vise bodova nije bitno sta se koristi vec da je recep lep i ukusan ili?
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.2.2014 16:48:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Joko, nije obavezno stavljati dodatne sastojke naravno, bodovi se mogu dobijati na razne načine. Ako je recept lep i ukusan dobiće više zvezdica putem glasova pa mu nisu potrebni dodatni bodovi od sastojaka, ako neko stavi više lepih fotografija može i tu dobiti dodatne bodove. Sve zavisi od vrste jela i nahođenja takmičara. Naravno da nećete staviti Začin C u čokoladnu tortu, zar ne ? ;) A ako neko to uradi, neće mu se priznati dodatni bodovi. Recept mora biti smislen i primenljiv, da kada neko drugi kuva po tom receptu dobije lepo i ukusno jelo Dodatne bodove vam daruje naš sponzor C proizvodi, pa ko želi, može da iskoristi, sve je na vama
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.2.2014 16:58:17 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.2.2014 16:55:24
|
|
|
|
17 joka
|
E baš tako postaviću večeras današnji ručak Gulaš
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.2.2014 16:59:10
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 0:19:39
|
|
|
|
vikiveki
|
Baš mi se sviđa ova kuhinjica,pruža dosta mogućnosti za osvajanje neke od lepih nagrada,ali što je još važnije dobićemo gomilu novih recepata koje ćemo moći da pravimo
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 0:21:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Tako je Vikiveki, jedva čekamo i tvoje recepte
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 0:28:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Biće, biće i mojih recepata samo da nađem malo više vremena da ih otkucam
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 8:07:50
|
|
|
|
minnica
|
Ja ne znam što mi ne prikazuje naslovnu fotografiju za ružice sa sirom, a stavila sam nekoliko slika. Ili je samo ja ne vidim.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 9:00:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Minnice pisala sam programerima pa ti javljam kada dobijem odgovor. Možda slika nije bila ok format? Ali, u svakom slučaju javljam.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 9:29:41
|
|
|
|
minnica
|
Ok. Kad se uđe u recept, vide se sve, ali nema naslovne.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 9:37:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja u receptu ne vidim jednu, treću po redu, a vidim ukupno 3. Inače tvoj ukusni prokelj je danas recept dana, pogledaj desno na baneru :) skrol na dole
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 10:12:30
|
|
|
|
minnica
|
Videla sam.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 10:23:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Sređene ružice Prekinuo se valjda upload dok si unosila ili slika nije bila nešto ok, u svakom slučaju programeri su sredili.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 10:25:00
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nato Pa potrudila sam se. Ja se Joko po prvi put neslazem sa tobom Ako vec ljudi dele poklone,red je da ih ispostujemo i receptima u kojima dodajemo njihove zacine.
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.2.2014 10:27:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Pratite recept dana, naći će se tu i vaši recepti
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 4.2.2014 20:46:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Stižu sjajni recepti, hoćemo ih još
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 4.2.2014 20:53:50
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: dunja RR Nato Pa potrudila sam se. Ja se Joko po prvi put neslazem sa tobom Ako vec ljudi dele poklone,red je da ih ispostujemo i receptima u kojima dodajemo njihove zacine. Nato ne nisam ja mislila nista loše kazem i ja koristim C proizvode, i naravno da treba ispoštovati sponzora za njih i sve divne recepte
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 6.2.2014 21:49:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Molila bih autora OVOG recepta da mi se javi na pp, izgleda da mu je pukao net dok je objavljivao, pa nije unet nick kao i sastojci.
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.2.2014 21:50:11 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 6.2.2014 21:56:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Molimo vas kada objavljujete recepte, pažljivo unosite sastojke, posebno one koje donose dodatne bodove, jer će sistem ubeležiti dodatne bodove samo ako tačno gde treba uneset_e: količinu jedinicu mere naziv sastojka Hvala vam na divnim receptima koje postavljate
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.2.2014 21:57:26 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.2.2014 10:30:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo sjajne RR domaćice, fotoaparate u ruke i fotkajte današnje specijalitete, pa ih dodajte u rubriku C kuhinja KLIK IZVORNA PORUKA: dunja RR Niste obavezni da ih koristite ali ako ih koristite dobijate dodatne zvezdice C dodaci donoce dodatne bodove, a isti se dobijaju na sledeći način: • 3 dodatne zvezdice odnosno boda, ukoliko se objavi fotografija recepta. Objava fotografije u okviru recepta nije obavezna, ali se za svaku objavljenu fotografiju dobijaju 3 dodatne zvezdice odnosno boda. Dozvoljeno je maksimalno 6 fotografija po receptu. • 20 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen Začin C sa ukusom piletine • 10 dodatnih dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen Začin C • 10 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C Ideja za (ne računajuci recepte koji su opisani na pakovanju) • 5 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C bujon (kocka za supu) • 5 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C senf Sve imate u pravilniku, pa ga pametno iskoristite , evo linka KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.2.2014 10:33:27 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.2.2014 11:17:29
|
|
|
|
snovi
|
Sjajna ideja i sjajni recepti
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.2.2014 11:35:04
|
|
|
|
jovicaa
|
recepti su super, jedva cekam da ih isprobam
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.2.2014 21:16:34
|
|
|
|
dunja RR
|
VKaja, super recept! Ali moram da javim progarmerima da jedan obrišu, jer je dva puta unet isti recept, tako da ćemo obrisati onaj sa manjim brojem bodova.
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.2.2014 21:17:15 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 13.2.2014 14:47:16
|
|
|
|
lesica
|
Hajde devojke, kačite recepise i glasajte!!! Sad već ima dsta finih recepata za glasanje!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?