|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ]
20.2.2014 12:23:05   
Mara1986

IZVORNA PORUKA: VKaja

jooj hvala vam user posted image user posted image

Bas sam se uplasila.. a bebica je oko 3mm user posted image hehe

E a ja sam ga čula kad smo imali 12mm user posted image jao kako je to bilo lepo... a sad smo teški sigurno oko 2.200-2.400... čekamo u.z. da vidimo user posted image a dugački neznamo veliki smo da bi stali celi user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 901
20.2.2014 13:20:10   
buba m

IZVORNA PORUKA:
Bubo mogu da zamislim kako si se iznervirala. Što ne odeš negde privatno,čisto da budeš mirna?

Jole ja i idem privatno, samo što je moj doktor prezauzet pa oni mene zovu kad naprave raspored. Smor! Em plaćam papreno em imam tretman kao u državnoj ustanovi. Mislim, ne očekujem da dube na trepavicama, ali...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 902
20.2.2014 13:25:59   
buba m

IZVORNA PORUKA: New Mom

Buba, al ti si 37.nedelja. I treba da se smanjuje kolicina plodove vode.

NM prema poslednjoj menstruaciji meni je termin sledeći vikend, 02.03. , tako da sam po tome 39. nedelja. Ja sam tiker napravila prema danu mogućeg začeća pa je onda malo mladja trudnoća.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 903
20.2.2014 13:57:10   
lavica28
Da vas sve pozdravim, iscitah od juce postove, stvarno smo slatke sto smo sve ovde user posted image Ne zaboravite i mog dasu i za njega treba devojka user posted image

Jole84 sto se tice skolice, po meni moze dosta korisnih stvari da se cuju, tako da ti i ja savetujem da krenes sto pre. Kazu od prilike od 7.og meseca treba da se krene, tako se meni i palo, februar i mart tamo, a onda kada udjem u 9. da probam da setkam vise nego sada. Sada izadjem na pola sata oko zgrade i malo tu dalje i trcim nazad u wc user posted image I sad odoh malo da nahvatam ovo kao malo lepo vreme! Pa se kuckamoooo
Uzivkajte i mazite stomacice!!
Bas sam se lepo ismejala pored vas drugarice ringerajke, bas ulepsate danuser posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 904
20.2.2014 14:00:05   
Mille
Ja sam danas bila na UZ i mojoj sreci nema kraja a ni osmehu :) Bas smo zagledali da li ima pisu, medjutim medju nogama nema nicega, proveravali smo tri puta...i devojcica je. Toliko sam prizeljkivala devojcicu, pa cula da je decak i svi su mi predvidjali decaka, da sam se onda navikla na decaka. Sad mi opet cudno, rekla sam ne verujem dok ne izadje napolje :)
Bebica je teska 330 g, mrda se kao riba, mase rucicama. Tako je lepa. Sve je na svom mestu, po UZ-u malo prednjaci, kaze da je 19+5, a ovako po datumu poslednje menstrucaije 19+1. Ali to nije ni bitno. ja sam jako srecna. Konacno je mahala mami. Jupi jeeeej.

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 905
20.2.2014 14:12:23   
Mara1986

IZVORNA PORUKA: Mille

Ja sam danas bila na UZ i mojoj sreci nema kraja a ni osmehu :) Bas smo zagledali da li ima pisu, medjutim medju nogama nema nicega, proveravali smo tri puta...i devojcica je. Toliko sam prizeljkivala devojcicu, pa cula da je decak i svi su mi predvidjali decaka, da sam se onda navikla na decaka. Sad mi opet cudno, rekla sam ne verujem dok ne izadje napolje :)
Bebica je teska 330 g, mrda se kao riba, mase rucicama. Tako je lepa. Sve je na svom mestu, po UZ-u malo prednjaci, kaze da je 19+5, a ovako po datumu poslednje menstrucaije 19+1. Ali to nije ni bitno. ja sam jako srecna. Konacno je mahala mami. Jupi jeeeej.

Prelepo user posted image joj 300gr .... kad je to kod nas bilo.... sad smo vejiki.... user posted image Mile to što oni kažu kao da je malo naprednija se promeni 100 puta do kraja veruj mi, meni čas jeste napredan čas je taman.... nemoj puno verovati u.z. barem što se težine tiče user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 906
20.2.2014 14:29:32   
moja ciklama
I mi smo bili na uz..sve ok..hvala Bogu.
Ljubac.

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 907
20.2.2014 14:30:14   
Ushtipak
Bravo za Uz i za devojcicu od 300 grama!
Ja danas odoh da kupim kolica, polovna ali nekoriscena, potpuno nova, upola cene u odnosu na radnju. Morala sam na kraju da se odlucim na kupovinu. Nasa su ukrali iz hodnika zgrade i pokusavala sam da pozajmim vec mesecima, ali niko u okolini nema. Ajde ako uspem, javicu se pa cu da vam pravim neke kolace user posted image Trebalo bi da idem ovih dana na UZ i ja, bila sam 24. januara i za mesec dana mi je kontrola, znaci ovih dana. Jao kako to brzo prolazi...
Sto se strija tice, cekaj da se porodis i da ti se vrati stomak na svoju velicinu, pa tek onda procenjuj stetu. Evo, ja vidim sad kad mi je jako veliki stomak, pa su se te strije sto sam dobila oko pupka posle rpethodne trudnoce razvukle, deluju veliko, a kad nisam bila trudna, bile su tanke i duzine dva, tri cm. Stvarno neprimetne. Za razliku od onih koje sam dobila na svojim fantasticnim dojiljskim grudima, koje su primetne iz vasione! Stvarno, mislim, iz rakete mozes da uocis kineski zid i strije na mojim grudima user posted image

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 908
20.2.2014 15:01:59   
vonavoj
dan trudnice,nisam stigla da vas pratim,juce sam isla sa cerkom na operaciju treceg krajnika..uh,mnogo stresno i nije naivno..anestezija,i sve posle..ali danas je vec bolje! a ja sam samlevena!

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 909
20.2.2014 15:13:23   
Jole84
Blesavko odmori malo,baš bezveze što te bolelo user posted image mene recimo sondom nije nikad bolelo ali ovaj zadnji put ručni pregled mi je bio neprijatan.
Tilia i kod tebe dečaci,opaaaa user posted image user posted image
Vkaja ne brini,rano je,za nedelju dana čućeš i srculence user posted image
Bubo da znaš da je bezveze,pomislila sam da je državno pa zato čekaš,al pokušaj da ne brineš,sigurno je sve ok,eto vidiš što kažu žene da se plodova voda smanjuje pred kraj.
Lavice ako se ne nakanim da se školujem,onda ćemo bar u devetom da šetamo zajedno user posted image user posted image
Mile bravo za devojku user posted image obožavam osećaj posle UZ user posted image
Ciklamice superiška user posted image jel si počela nešto da kupuješ?
Uštipak ne mogu da verujem da vam ukrali user posted image jel si kupila ta polovna,kakva su?
Von bitno da je prošlo! Ja sam operisala sva tri isto tako malecka sam bila,to je spas user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 20.2.2014 15:14:12 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ushtipak)
Direktna veza do poruke: 910
20.2.2014 19:18:16   
Jeltje
Sve smo ovih dana isle na UZ...jeee...Ja sam isla danas takodje i sve je ok....Imamo 1025gr...Izgleda da smo malo manji nego sto sam mislila...tj. ja sam 29 nedelja, a po uz 27+3, mada rece dr da je to uredu user posted image

Tilia, bravo za decake user posted image

VKaja, nemoj dabrines to je jos malo...cuce se tamo u 7 nedelji user posted image Dobro nam ti dosla user posted image

Mille i Ciklama....suuuuper user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 911
20.2.2014 19:20:19   
VKaja
Super je ovaj forum i sto smo sve zajedno ovde i savetujemo jedna drugu... user posted image

Ja se bas nesto uplasila, a onda vas par odmah svoja iskustva i meni lakse user posted image

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 912
20.2.2014 19:20:33   
Jeltje

Ja sam danas bila kod drzavnog dr na UZ, sve ok, i ona je procene da je beba 1100g. Danas me bas muci kasalj opet, al sam skopcala da je nasa pedijatar izgleda u pravu kad tvrdi da kad je magla pogorsa se kasalj.

NM, bas sam se malo zabrinula, jer sam videla da je tvoja beba 1100gr, a ti si 27 nedelja, a moja beba je 1025gr, a ja sam 29 nedelja...Nadam se da je to ipak sve ok user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 913
20.2.2014 19:22:16   
Jeltje

IZVORNA PORUKA: degu

Jeltje ja pse i životinje inače obožavam, mi imamo 2 psa ali su napolju, ne volim ih baš u kući al ima rasa koje se ne linjaju mnogo, a divno je imati ljubimca user posted image

Deguljce, vidim svi me kuliraju, pa rekoh - ovde niko ne voli zivotinje ... hahahh ...Ali, ti se ime sada obradovala. Vidi molim te ovog medenka, ovo je kao pufnica. user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 914
20.2.2014 19:24:44   
VKaja
Hvala na dobrodoslici user posted image user posted image

i da dodam ovo - pre 7 godina kada sam nosila sina NISTA NISAM ZNALA I NISAM SE NICEGA PLASILA user posted image user posted image
Ne secam se pola trudnoce, osim da nisam imala pojma da srce moze da se cuje na UZ (tada sam bila 9 nedelja) user posted image

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 915
20.2.2014 19:29:38   
VKaja

IZVORNA PORUKA: Jeltje

Ja sam danas bila kod drzavnog dr na UZ, sve ok, i ona je procene da je beba 1100g. Danas me bas muci kasalj opet, al sam skopcala da je nasa pedijatar izgleda u pravu kad tvrdi da kad je magla pogorsa se kasalj.

NM, bas sam se malo zabrinula, jer sam videla da je tvoja beba 1100gr, a ti si 27 nedelja, a moja beba je 1025gr, a ja sam 29 nedelja...Nadam se da je to ipak sve ok user posted image

E ovoga se secam kada sam nosila sina, i dr mi je rekao da ni jedan uz ne moze sto posto da izmeri bebinu velicinu i da je to onako okvirna cifra! A i nisu sve bebe zacete tacno 14ti dan ciklusa, a i zavisi koliki su roditelji itd. ;) sve je to ok.. ne brini!! Bebac ti je veliki user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 916
20.2.2014 19:36:00   
Jeltje
VKaja....hvala ti. user posted image Rece mi i dr da je to uredu, nego, ja se setih da je beba od NM manja po nedeljama, a krupnija po tezini....pa mi je to unelo crv sumnje...Mada, ja ne bih ni volela da mi beba bude mnogo velika na porodjaju...od 2700-3000gr i dovoljno user posted image

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 917
20.2.2014 19:44:04   
vonavoj
vkaja,ja jos nisam ni isla na uz,a veca je trudnoca od tvoje..idem tek 17.3.ima jos vremena! Danas me bas ziga stomak,jajnici..sad kad je prosao stres..

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 918
20.2.2014 21:09:03   
VKaja
joooj i mene zigaju jajnici, pa sam uplaseno rekla to dr, a on se nasmeja covek i kaze "ne bi valjalo da ne ziga i ne bolucka" user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 919
20.2.2014 21:11:56   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Jeltje

Draga, ja i moja deca nisu ti merilo. Ćerka u tom periodu bila 1300g, sin 900g, a rođeni sa 4250g odnosno 4260g. A čisto sumnjam da želiš toliku decu da rađaš.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 920
20.2.2014 21:14:35   
VKaja
Jeltje, moj mali je imao 3650 kada se rodio i imala sam bas lak porodjaj.. oko 2 sata sam bila u boxu, ma porodjaj za pozeleti! A rekli mi u Visegradskoj na poslednjem UZ sa njim da je jako krupna beba.. hmmm ovo je normalna kilaza, oni racunaju dosta krupnom sve preko 4kg, eto ti prve greske oko mere preko UZ. i bolje da bebac bude manji, oni bas brzo rastu i napreduju!

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 921
20.2.2014 21:17:45   
New Mom

IZVORNA PORUKA: VKaja
A rekli mi u Visegradskoj na poslednjem UZ sa njim da je jako krupna beba.. hmmm ovo je normalna kilaza, oni racunaju dosta krupnom sve preko 4kg, eto ti prve greske oko mere preko UZ.

Sad razmišljam, bolje da višerotke ćute na ovu temu.user posted image Al ajd da se nadovežem. Za ćerku na poslednjem UZ u 39.nedelji rekli da je oko 3300g, a rodila se sa 40+1 sa 4250g. Ludilo, a?user posted image

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 922
20.2.2014 21:19:16   
Jeltje
NM i VKaja, vi ste iskusnije i znate bolje. Verovatno cemo i sve mi prvorotke posle za drugi put znati bolje i biti monogo opustenije. NM, tvoji su bas bili veeeeliki, a koliko sam videla na slikama ti uopste nisi krupna. Ja sam sigurno krupnija. Mene samo plasi to da ne bude mnogo velika beba pa da mi zato bude tezak porodjaj, ali na kraju krajeva i to je nebitno...vazno da je baba ziva zdrava. user posted image user posted image

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 923
20.2.2014 21:21:39   
Jeltje
Za ćerku na poslednjem UZ u 39.nedelji rekli da je oko 3300g, a rodila se sa 40+1 sa 4250g. Ludilo, a?user posted image

Auuuuuuu user posted image ....Ti ocekujes jedno, a ono skoro kilo vise...Zar je moguce da je toliko to merenje neprecizno? user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 924
20.2.2014 21:21:51   
New Mom
Jedina krupna osoba u familiji je moj brat, veruj mi niko drugi. Zato me svaki put maltretiraju sa OGTT.user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here