Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 14:07:14
|
|
|
|
Jole84
|
Gadna tašta od mene raste eto sad napravih da mi niko neće devojku za snaju More kad je doteram kad se rodi ima da me molite da budemo prije opet
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 14:13:26
|
|
|
|
Nimfa
|
IZVORNA PORUKA: Mille Sta nam se desava sa Nimfom?! Tu sam Evo lezim u krevet,lecim prehladu,devojka miruje nece napolje jos :D Krivo mi da ne izlazim po ovako lepom vremenu,ali mi doca opste prakse rekla da mirujem zbog trticne kosti koja me ubija koliko boli,kaze to bebe se bas spustila pa pretiska zivac
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 15:29:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jolee a sta ako ja rodim djecaka,pa sjeca nam vec sada zajedno spavaju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 15:31:13
|
|
|
|
Mille
|
Samo ti nama Nimfa lezi i odmaraj trticnu kost i skupljaj snagu za porodjaj. Sad ce to brzo, najveca radost na svetu :)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 17:46:14
|
|
|
|
buba m
|
Opet su mi pomerili uz! Tek sledeći četvrtak idem. Baš me to nervira. Prvo me iscimaju kako imam manjak plodove vode i kako je bebin stomačić usporio rast. Prvo kažu:" Kontrola obavezno za dve nedelje". Jedva sam dočekala da dve nedelje prodju, sad još jednu celu moram da čekam. Uh baš sam besna!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 17:59:34
|
|
|
|
Mille
|
Uf, verujem ti. Meni je jedan dan tesko pao, a kamoli citava nedelja. Drzi se.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 20:43:37
|
|
|
|
Jole84
|
Cece da znaš već smo ih navikle na zajednicu jel imaš neki osećaj šta je Bubo mogu da zamislim kako si se iznervirala. Što ne odeš negde privatno,čisto da budeš mirna? Nimfa i mene jako boli trtična kost,al mi nisu dali takvo objašnjenje Kako prehlada,ajde brzo da prođe pa da se družiš s tvojom princezom
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 20:47:37
|
|
|
|
lesica
|
Da vam kažem nešto, jeste malo zbrkane ovako, ali meni nešto milo i simpatično kad vas sve ovako na gomili vidim A vi mi se smejte kroz koji mesec na ovu opasku vas sve.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 20:52:24
|
|
|
|
Jole84
|
Les bilo bi lepo da se i ti uskoro zbrkaš s nama,da vidiš kako je
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 20:56:32
|
|
|
|
New Mom
|
Nimfa ne kontam sto mirujes kad si vec daleko u terminu? Zbog prehlade ili...? Kad se udje u termin (ili da kazemo 37+) onda i treba da si aktivniji. A nekako tad trudnice krenu da miruju. I posle, "nisam se jos porodila". Ja sam danas bila kod drzavnog dr na UZ, sve ok, i ona je procene da je beba 1100g. Danas me bas muci kasalj opet, al sam skopcala da je nasa pedijatar izgleda u pravu kad tvrdi da kad je magla pogorsa se kasalj.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 20:57:01
|
|
|
|
lesica
|
Jolence, ja ću si zbrkam jedno malecko tokom odmora pa taman posle godišnjih eto me međ vas.. doduše ne međ vas, ali biće tu kandidatkinja i finog društva
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 20:57:46
|
|
|
|
New Mom
|
Buba, al ti si 37.nedelja. I treba da se smanjuje kolicina plodove vode.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 20:59:53
|
|
|
|
degu
|
I ja od početka imam problem sa trticom, valjda stavrno nalegne na neki živac. Sad hvala Bogu zadnjih dana nemam tegoba i mogu da uživam u lepom vremenu Buba stvarno nisu normalni, psihički se pripremiš za pregled jesva dočekaš i oni ti odlože još celu nedelju, strašno... E Lesice jel ti znaš da je trudnički mozak na rezervi i evo već ne znam šta su ostale pisale
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 21:00:56
|
|
|
|
Jole84
|
NM kako ide učenje baš si zakasala s kašljem. Les baš fino,brzo vreme ide
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 21:39:38
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Maro,a zasto si vodila racuna da se ne ugojis?Zar ti nisi trudna,strija manje vise,bitno je da je beba ok Zato što sam morala da radim,niska sam a posao mi je vezan za stajanje ako dobijem vene, ili ode kičma-koja je inače loša (papa frizeraju) a tih strija sam se toliko plašila i eto ti ga sad ... kad pomisliš da si na kraju trudnoće i sva ponosna kako si uspela da ih izbegneš ...ono CVRC! (PS. imam fobiju od njih zbog drugarice koja je ispucala svuda... sećam se da kad se skinula da sam pobegla od nje da me ne vidi kako plačem) Lele,lele nemogu vi povatam .... Ja juče bila na CTG beba super a sa strijama se mirim .... danas sam bila sa trudnicama sa časa na kafu a sutra sa trudnicama iz RR idem ka kafu .... (i još se pitam što me dete ritka po stomaku)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 21:40:20
|
|
|
|
Nimfa
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Nimfa i mene jako boli trtična kost,al mi nisu dali takvo objašnjenje Kako prehlada,ajde brzo da prođe pa da se družiš s tvojom princezom Nije lose danas mi dali da pijem amoksicilin pa da vidimo,kaze upaljeno grlo ne znam gde me bas sad to snadje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 21:42:23
|
|
|
|
Nimfa
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Nimfa ne kontam sto mirujes kad si vec daleko u terminu? Zbog prehlade ili...? Kad se udje u termin (ili da kazemo 37+) onda i treba da si aktivniji. A nekako tad trudnice krenu da miruju. I posle, "nisam se jos porodila". NM mirujem zbog ove kosti,toliko boli da mi prija samo kad lezim,kad ustajem imam osecaj da mi se cepa nesto pozadi. Doduse nisam ja od onih sto se bas zaleze setam ali sad ipak manje u odnosu na pre
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 22:43:12
|
|
|
|
Jeltje
|
Devojke, vidite ovog medenjaka....Ja i mm smo se dogovorili kad beba malo poraste da kupimo i nekog ljubimca, mislim da ce to biti upravo ovaj medenjak
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 19.2.2014 22:52:57
|
|
|
|
blesavko
|
Danas sam bas bezveze. Bila na uz beba ok ali sam imala tako grub pregled uz preko stomaka (koliko me je pretiskao sondom mislila sam da ce mi beba izaci) da me otkako sam dosla uzasno boli stomak. Da li zaista mora toliko da se pritiska sondom
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 20.2.2014 0:41:06
|
|
|
|
Milica cica
|
blesavko sve zavisi kako je beba nameštena, ako je nezgodno onda mora malo da pritisne da bi sve lepo moglo da se vidi, mene su znali da lupkaju sondom da se beba namesti, tako da ne brini, odmori i proćiće bol
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 20.2.2014 11:16:32
|
|
|
|
tillia
|
nigde kafe danas!? mi smo juce bili na UZ,dr je detaljno pogledala obe bebe,sve je ok za sada.Posteljica koja je bila pri uscu se podigla,tako da kaze ne bi trebala krvariti vise (nadam se).Zumirala mi kod obe bebe pisu,da vidim da su decaci!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 20.2.2014 11:49:18
|
|
|
|
VKaja
|
Dobro jutro, drage trudnice! Ja juce bila na UZ i dr mi je rekao da mi je lepo usadjeno, visoko, i da je pravilan mesak! Inace juce bilo 5ned i 5 dana i nije detektovao srcanu radnju, rekao mi za nedelju dana da dodjem..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 20.2.2014 11:56:51
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: VKaja Dobro jutro, drage trudnice! Ja juce bila na UZ i dr mi je rekao da mi je lepo usadjeno, visoko, i da je pravilan mesak! Inace juce bilo 5ned i 5 dana i nije detektovao srcanu radnju, rekao mi za nedelju dana da dodjem.. Jeeee a što se tiče srčane radnje pričekaj, meni je tek oko 6 nedelje i malko jače a ja se traumirala samo tako ... opusti se biće i srculence
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 20.2.2014 12:07:02
|
|
|
|
degu
|
O Tilija super, dosta je bilo krvarenja Kajo rano je za srculence, još par dana i čućeš ga Jeltje ja pse i životinje inače obožavam, mi imamo 2 psa ali su napolju, ne volim ih baš u kući al ima rasa koje se ne linjaju mnogo, a divno je imati ljubimca
< Poruku je uredio degu -- 20.2.2014 12:18:05 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 20.2.2014 12:15:41
|
|
|
|
VKaja
|
jooj hvala vam Bas sam se uplasila.. a bebica je oko 3mm hehe
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?