|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ]
19.2.2014 11:25:25   
lavica28
Dobar dan i od mene!!

Propustila sam celu nedelju, tj od petka pa treba da procitam sta sam propustilauser posted image
Nadam se da ste sve dobro! Mi juce bili u skolicu i prespavali celo popodne posle. Dobro smo, standardno se ritamo i kada se smiri bas mi fali to njegovo udaranje, moj mali vragolan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 851
19.2.2014 13:03:17   
Lepterija
Dobar dan i od mene. Ja se naset_ala ovih dana i kao manijak se okretala za blizanackim kolicima i po BG i juce u Nisu startovala ljude da pitam kako im bebe leze u Peg Perego Aria kolicima.
Juce bila kontrola, kod mene kitonje definitivno, sve je u najboljem redu, pa cak i famozni grlic. Preksinoc su mi se tako namestili oko pupka, gurali celu noc, prepala sam se da nisu kontrakcije, ali je to trajalo i juce na UZ, doktorka kaze da su se samo tako namestili. Sinoc su se konacno razmestili user posted image i videla sam prvi put kako mi neki od njih pomeri stomak ispod pupka user posted image bas sam bila uzbudjena.
Bolesnim zelim da sto pre ozdrave, a novim mamama dobrodoslicu.

< Poruku je uredio Lepterija -- 19.2.2014 13:04:32 >

(odgovor članu lavica28)
Direktna veza do poruke: 852
19.2.2014 13:05:18   
Jeltje
IZVORNA PORUKA: Ushtipak Ja jos leskarim, odmaram se, da se ne nastave kontrakcije, uglavnom se osecam kao barza, znate one brodove koji nisu ni lepi, ni graciozni, ni elegantni, nego samo sluze u svrhu prebacivanja tereta? E to sam ja! Sluzim da nosim bebu, a elegantna sam kao balerina nilski konj u crtacu...

Hahaha...sto si me slatko nasmejala...hahah....ulepsala si mi dan user posted image

Stvarno sam se setila one nilske konjice balerine iz crtaca....presmesno. One je slicno ovako igrala....user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Ushtipak)
Direktna veza do poruke: 853
19.2.2014 13:09:45   
Jole84
Jao Uštipak,gde se seti te balerine user posted image Ja baš mislim da smo mnogo elegantne i sexi u ovom drugom stanju user posted image Nije ženče ako nije ko lubenče user posted image
Lepto bravo za momke user posted image čuvaj mi jednog za zeta user posted image
Lavice kako je u školi? Meni se nikako ne da da odem,baš bezveze,sve mi nešto preče,ko da mi je na kraj sveta. Ostaću neuka user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 854
19.2.2014 13:11:14   
dunja RR
Jelt evo je balerina user posted image KLIK OVDE

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.2.2014 13:12:49 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 855
19.2.2014 13:11:23   
Jeltje
IZVORNA PORUKA: Ana RR
IZVORNA PORUKA: JeltjeJa idem u DZ na Banovom Brdu, zivim na Cukarickoj Padini.
Jeltje, kod koje dr ideš? Ja sam išla kod Kostićke (doduše, samo zbog doznaka, inače sam privatno vodila trudnoću) ali ona je baš fina, preko veze sam upala kod nje.

Hej Anci, jel to znaci da si mi u kraju? user posted image

Ja gore idem samo na vezbe, jer inace idem u dz Sumice kod ginekologa. Tamo mi je sestra od strica dr opste prakse, pa mi je preporucila nenju koleginicu i zato sam tamo. Ali za Kostic na BB sam cula od druge moje sestre od strica da je odlicna, pa se mozda i premisljam da se kasnije vratim na BB, ali tamo je uvek veeeelika guzva. user posted image Jel ona mladja zena? I cini mi se da se zove Aleksandra....ako nisam omasila?! user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 856
19.2.2014 13:12:25   
Jeltje

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jelt evo je user posted image KLIK OVDE

Jaooooo jeste....preslatka je i presmesna....Divno. Svaka cast kako si je iskopala. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 857
19.2.2014 13:15:25   
Jeltje
Jole, obavezno u skolicu, super je. Ja bila juce na prvom casu i bas mi se dopada....Nema izgovora, kreni cim pre, neces se pokajati. user posted image

Lepterija, bravo za momke. Vazno je da su dobro, zato i jesu zivahni, istrpi malo...user posted image

Dunjci, sigurna sam samo da ni jedna od nas ne bi mogla ovako lepo i lako da plese kao ova nilska konjica....hahahha user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 858
19.2.2014 13:15:59   
Lepterija
Lepto bravo za momke čuvaj mi jednog za zeta

Dogovoreno, jedan Degu, jedan tebi! Rezervisano! user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 859
19.2.2014 13:16:56   
Jeltje
IZVORNA PORUKA: Lepterija
Lepto bravo za momke čuvaj mi jednog za zeta
Dogovoreno, jedan Degu, jedan tebi! Rezervisano! user posted image

Treba i meni jedan....hahahah user posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 860
19.2.2014 13:17:54   
Jole84
Lepto meni daj ovog mirnijeg user posted image user posted image
Jelt baš super user posted image ma propustila sam par časova,bila bolesna a posle zaboravila da uopšte postoji školica user posted image ne znam videću,možda ako postoji neka grupa koja kreće malo kasnije. Kako si ti user posted image

Direktna veza do poruke: 861
19.2.2014 13:20:19   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Jeltje

IZVORNA PORUKA: Ana RR
IZVORNA PORUKA: JeltjeJa idem u DZ na Banovom Brdu, zivim na Cukarickoj Padini.
Jeltje, kod koje dr ideš? Ja sam išla kod Kostićke (doduše, samo zbog doznaka, inače sam privatno vodila trudnoću) ali ona je baš fina, preko veze sam upala kod nje.

Hej Anci, jel to znaci da si mi u kraju? user posted image

Ja gore idem samo na vezbe, jer inace idem u dz Sumice kod ginekologa. Tamo mi je sestra od strica dr opste prakse, pa mi je preporucila nenju koleginicu i zato sam tamo. Ali za Kostic na BB sam cula od druge moje sestre od strica da je odlicna, pa se mozda i premisljam da se kasnije vratim na BB, ali tamo je uvek veeeelika guzva. user posted image Jel ona mladja zena? I cini mi se da se zove Aleksandra....ako nisam omasila?! user posted image

Ja sam u Sremčici, nisam baš blizu. Jeste, Aleksandra se zove i kod nje je baš velika gužva, ali kažu da je odlična. Ja sam dolazila zbog papira, nije me nikad pregledala, ali bila je baš, baš fina.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 862
19.2.2014 13:28:41   
Jeltje
Hej Jole, super sam, narocito kad vidim ovo divno sunce...Obozavam toplo vreme...mmm user posted image
Jedino se osecam nesto umorno zadnjih par dana, pa kontam da li je od promene vremena ili sto sam prestala da pijem Tothemu....jer treba da vadim krv za dva dana. Pa se mislim mozda mi je opet palo gvozdje i hemoglobin, ali videcu kad odradim ks. Sutra se nalazim sa ringerajkama i bas se radujem sto cu neke upoznati user posted image
Kako si ti?

Anci, ipak cu smatrati da si mi u kraju, ipak je Sremcica Cukarica. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 863
19.2.2014 13:29:59   
Mille
Ja danas trebala na UZ medjutim dr imala neku hitnu operaciju i prebacila me za sutra, ko ce docekati. Danas sam konacno vadila krv i ostavla urin, verujem da ce rez biti dobri. Neki covek je usao pre mene danas u DZ, zalupio mi vratima ispred nosa, ubacio knjizicu i ja dosla i ubacim u kutiju za trudnice, jer naravno imam prednost. Kad je video da cu pre njega stici toliko je poludeo, sav se zacrveneo u licu i besno me gledao. E mislim se, kad si toliki dzentlmen eto ti sad red pa cekaj sa bakicama i dekicama.
Sta nam se desava sa Nimfom?!
Vidim da svi osete svoje bebce, pa ponekad stidljivo dobijem kuc kuc, jedva cekam malo jace pokrete, iako to moze da zaboli, ali je ipak neverovatno :)

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 864
19.2.2014 13:33:13   
little_one

IZVORNA PORUKA: Jole84

Jole, pa meni iza ledja....c c c zar se mi nismo poprijile prije nekog vremena user posted image nemoj sad da trazim razgovore tamo iz decembra user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 865
19.2.2014 13:37:13   
Jole84
Jelt nadam se da neće više da ti treba gvožđe,da je ks odlična user posted image I ja ću uskoro da proveravam,iduće nedelje. Mene zadnjih dana mnogo bole noge,baš su umorne i naduvene,da je leto verovatno bih imala muku još veću s oticanjem user posted image Super za druženje,rr mi je doneo divna prijateljstva user posted image Uživkajte!
Mille joj kad počne da udara i šutira,kolko god da bolucka ponekad,to je nešto najdivnije,ja sam na sedmom nebu user posted image Kako si ti,jel prošla prehlada?
Klarita ne se sikiraj za zavese,ništa hitno user posted image Kad se set_iš,ionako nemam još ni garnišle user posted image Tvoj dr hoće da zvirka a moj nikako,baš su kontraši user posted image Bitno da je sve ok user posted image
LO user posted image user posted image moram da napravim spisak zetova da šmizla bira,nemo se ljutiš prijoooo user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 19.2.2014 13:38:45 >

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 866
19.2.2014 13:37:45   
Jeltje
Mille,

I mene je juce naka baba odgurnula ispred poste da bi bahato usla pre mene tvrdeci da je invalid, a ja uljudno pitala ljude koji su cekali ispred (a bilo ih je 10tak) da li mogu preko reda i oni me pustili...ali baba azdaja nije marila nizasta osim za svoje dupe i tako je bahato upala u postu pre mene...Uzaaaaaaaaaaaaas!!! Pa naravno da nam nikada nece biti bolje kad takvi samozivi idioti zive u ovoj zemlji i tome uce i svoje unucice...stvarno dno-dna. A da je pitala kao covek svako bi je pustio.

A sto se tice lupkanja, ne brini, ja sam postala svesna tek u 22 nedelji, a do tada sam se tripovala da li je sve ok. Sve je ok, samo neko oseti pre, neko kasnije....Posle ce biti sto se ovoliko mrda...haha user posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 867
19.2.2014 13:37:53   
Ushtipak
Jeste, to je ta nilska konjica user posted image Bas je elegantna i slatka!
Kako je lepo vreme! Jedva cekam da odem po sina pa malo da se prosetamo, makar malo, da osetim sunce!
Mille, ne boli bas kad udara beba toliko user posted image U stvari, mene sa prvim uopste nije bolelo, sad ponekad da, zato sto su mi materica i misici rastegljeni i opusteni, pa jace osecam, ali nije to neki pravi bol, ne brini!

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 868
19.2.2014 13:41:42   
Jeltje
Devojke,

Odoh da napravim djir po kraju...Ne mogu da dopustim da ovo divno sunce sija bez mene...hahah user posted image

Saljem vam veliki, topli grl user posted image

(odgovor članu Ushtipak)
Direktna veza do poruke: 869
19.2.2014 13:47:33   
Lepterija
Eto ti sad, uci cerku da vara, a jos nije ni rodjena. Pa mi jos trazi onog mirnijeg! user posted image user posted image E pa nece moci ove noci. Ja vise ne razaznajem koji je mirniji. Juce me nasmejala dr, obucava neku mladju koleginicu da gleda UZ, naravno uvek na meni, jer sam zanimljiv slucaj. Kaze joj - pazi da ne pobrkamo kojo je cija ruka i noga. Sad mi je jasno zasto vise ne znam koja beba udara. Jedna je popreko, jedna glavom dole, pa cemo videti mirnocu tek kad se rode.

IZVORNA PORUKA: little_one

IZVORNA PORUKA: Jole84

Jole, pa meni iza ledja....c c c zar se mi nismo poprijile prije nekog vremena user posted image nemoj sad da trazim razgovore tamo iz decembra user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 870
19.2.2014 13:49:30   
Jole84
Učim je onoj staroj "bir bir pa u vir" user posted image vidim ja da će sve prije leđa da mi okrenu user posted image

Jelt lepo šetkajte user posted image

Direktna veza do poruke: 871
19.2.2014 13:51:10   
Mille
Jole, hvala na pitanju, prehlada prolazi, odnosno jos mi je malo zacepljen nos, ali se dobro osecam :)
Jeltje, jedva cekam te snazne pokrete a jos kad ih i momak oseti. To ce bas biti 7. nebo. Mene danas nesto bolucka stomak ispod pupka ali u naletima, ne konstatno, kaze momak da je to sigurno normalno, jer se sve rasteze i namesta ali cu sutra i za to da pitam doktoricu.
Uzivajte sve koje mozete u setnju, stvarno je lep dan, ja sam u kancelariji do 16 h, a onda cu i ja malo da setam, a danas konacno i joga nakon nedelju dana ne vezbanja user posted image

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 872
19.2.2014 13:57:38   
little_one
Lepte u pravu si ti, ona odmah uci svoju ceru da nam upropasti sincice, user posted image vala, ne dam ni ja sad svog...c c c..bolju cemo mi snajku da trazimo a ona neka bira, pa ce da bude izbirac naidje na otirac user posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 873
19.2.2014 14:00:55   
Jole84
Pih bre kakve ste,pa mora devojka da bira user posted image ništa onda ću morati da se usresredim na Klaritinog,i on fin dečko,iz dobre kuće user posted image videćete vi,jurićete nas da se prijateljimo izdajice jedne user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 874
19.2.2014 14:02:57   
little_one
Vidjecemo mi sta Klarita ima na to da kaze user posted image voli i ona svoga sincica, nece ni ona svakom da ga da....opasne su ti svekrve, a sad vidim i kako se mora postati neminovno opasna svekrva...na svasta su ove moderne snajke spremne user posted image ja svoju cer ne vaspitavam tako user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here