Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 18:13:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Pandi dogovoreno! Meni odgovara kraj nedelje, npr. petak, trebala bi do tada da saniram ovu glupavu prehladu. Dajte predloge za mesto..jao, jedva čekam da vas vidim
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 18:27:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Znajući moje Beograđanke... do marta će se dogovoriti. Zdravlje Bože da ubodem neki ugovor, pa eto mene u martu na kafi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 18:33:10
|
|
|
|
pandina
|
Ja petak radim ceo dan Moze vikend? Ili neki drugi radni dan?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 18:47:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Subota? Mada ja nešto subotu eskiviram jer mi je drugarici rođus, ali obično slavi kasnije jer je knjigovođa (zbog završnog računa ). Ali čuću se sa njom, pa ako ne slavi u subotu, odgovara mi subota. U nedelju mi je pokojnom ujaku godišnjica pa ne mogu
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.2.2014 18:49:35 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 18:49:19
|
|
|
|
Mara1986
|
Ajdete žene u četvrtak... ili u petak .... jer ja suboti radim a nedelju krečimo ako Bog da Trco sviđa mi se kom. za dogovor do marta
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 18:50:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Trco pa mart je tu iza čoška
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 18:59:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa trebalo bi da znam za nekih 10 dana. Ako dolazim, dolazim negde 13. marta sas šefa.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 20:47:54
|
|
|
|
lesica
|
O daaaaa, ja sam uvek za I uklopiva sam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 21:17:32
|
|
|
|
Mara1986
|
" Ću porodim" dok se mi dogovorimo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 21:28:32
|
|
|
|
17 joka
|
e kada bi bila nedelja, mogla bih i ja da vam se pridruzim bicu u BG
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 21:31:33
|
|
|
|
adulence
|
Ja cekam da izglasate dan...ljubim drugarice...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 21:44:19
|
|
|
|
emicaa
|
Ima li ovde ijedna mamica da živi u Ch da i mi organizujemo druženje....vama zavidim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 22:57:03
|
|
|
|
lesica
|
Joko, ja hocu na kaficu sa tobom, a ko god zeli da nam se pridruzi je dobrodosao
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 23:02:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja bih volela ali teško mi je da se uklopim. Ili sam na poslu ili žurim kući da odmenim mm u čuvanju Marka, da on može da radi. Jbg. Uživajte
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 23:21:30
|
|
|
|
17 joka
|
Lasice jedva cekam da se upoznamo volela bih jos neko ako zeli na kaficu sa nama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.2.2014 8:31:07
|
|
|
|
pari
|
ja mogu bilo koji dan
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.2.2014 8:48:00
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja bih volela ali teško mi je da se uklopim. Ili sam na poslu ili žurim kući da odmenim mm u čuvanju Marka, da on može da radi. Jbg. Uživajte Pa Ana povedi nam i Marka
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.2.2014 8:53:07
|
|
|
|
Mara1986
|
Ajde četvrtak ? ako im je za verovati biće 17 stepeni... radni je dan... vi birate vreme... ja neću otići na posao ... samo recite "DA" možemo do Ade ili Kališa ili bilo gde samo da idemo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.2.2014 8:58:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Mislim da Marko ima boginje, tako da ne može da ga povede.... Lepo sam ja rekla... do marta će da se dogovorite
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.2.2014 9:18:59
|
|
|
|
pari
|
može četvrtak! Ada je super jer radnim danima nema žive duše, lepo je, ima gde da se sedne... Ali naravno može bilo gde...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.2.2014 9:47:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Može četvrtak što se mene tiče, može Ada, dajte vreme. Ili nedelja pa da nam se i Joka pridruži, samo ću ja morati posle groblja jer je ujaku godišnjaci, znači mogu samo popodne.
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.2.2014 9:48:20 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.2.2014 10:06:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja otpadam za mart. Zakazan mu pregled dojki za 20.3. Druga tura u aprilu!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.2.2014 10:37:32
|
|
|
|
pari
|
četvrtak bilo koje vreme...nek se javi neko ko je zauzetiji... a u nedelju, ja mogu isto popodne, posle 13h...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.2.2014 10:42:39
|
|
|
|
adulence
|
Meni u principu bilo koji dan odgovara,jedino sto ako bi dolazila sa ivom vise mi odgovara grad nego Ada...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.2.2014 13:20:22
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Mara1986 IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja bih volela ali teško mi je da se uklopim. Ili sam na poslu ili žurim kući da odmenim mm u čuvanju Marka, da on može da radi. Jbg. Uživajte Pa Ana povedi nam i Marka Mare ima boginje (doduše, već su prošle ali još dve nedelje je u karantinu ), ali i da nije toga, ja živim daleko pa dok bi sa posla stigla kući, uzela Makija i vratila se za grad, vi bi već završile druženje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Pomocmrvica 85Beba ce doci za manje od dva meseca a ja ne mogu da se odlucim izmedju dva imena...Stefan (
46%)
Marko (
54%)
Ukupan broj glasova: 181Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!