Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 13:58:34
|
|
|
|
jole82
|
Hvala Dunja
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 14:01:59
|
|
|
|
viktori
|
joj bre jole a ja nisam ni ukacila da je danas sve mislim juce je bilo...a bila sam na temi msm toliko o pameti nema ko da mi cuva n a ne bih prevozom ima da mi vristi jer spavace mu se u povratku a ja sam daaaleko
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 14:36:19
|
|
|
|
lesica
|
Iiiii je l ostaje viđanje za danas? Ja sam kao pala s Marsa... sad uđoh u kuću.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 14:41:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo i ja dođoh, bila do grada nešto da završim (ala duvaaa..), pa sada čekam klijenta da mi se javi, pa odoh na sastanak. Onda idem kući na ležanje sa utrogestanom, pa sam slobodna. Javnite se viđamo danas ili ostavljamo za sledeću nedelju?
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.11.2013 14:43:14 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 14:42:13
|
|
|
|
adulence
|
Nista onda hocete da pomeriimo...joj jole jel moguce...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 15:29:39
|
|
|
|
lesica
|
Ipak odlažemo... da se ne bi ganjale ko će stići da li će stići... nek ostane za sledeću nedelju.
< Poruku je uredio lesica RR -- 20.11.2013 15:33:49 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 15:35:46
|
|
|
|
adulence
|
Kako god hocete...meni je svejedno... Ok vidim odlozeno
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 15:45:12
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja svratila na temu da vidim ima li slika, a ono nije ni bilo sastanka
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 16:11:38
|
|
|
|
jole82
|
Žao mi je drugari...nadam se sledećoj nedelji..
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.11.2013 9:42:35
|
|
|
|
wivern
|
Juhuuuuu...bas mi je drago sto je otkazano :)..... jer nisam mogla nikako da stignem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.11.2013 9:58:38
|
|
|
|
adulence
|
Mora biti sl.nedelja Teica ce nam biti super i wivern ce da nam se prikljuci...jeeeeeee....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.11.2013 10:07:45
|
|
|
|
wivern
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.11.2013 14:52:17
|
|
|
|
minna
|
Rece mi Dunja da se sklupljate, tj sad vidim da niste, ali ja mogu uglavnom samo sa Vladom a onda mi se bas nesto i ne jurca za njim... gledacu sta ste se dogovorile za sl put pa mozda nesto iskombinujem
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.11.2013 14:22:22
|
|
|
|
pandina
|
Hej, mene nije bilo sto godina, hocemo i mi na druzenje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.11.2013 14:39:53
|
|
|
|
lesica
|
I dobro, kad pijemo kafu?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.11.2013 14:41:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Na proleće
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.11.2013 14:46:30
|
|
|
|
lesica
|
Pa nije valjda da ste se uplašile od malo snega? Šalu na stranu, ja sam free i za kafu, bilo koji dan do kraja nedelje.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.11.2013 15:00:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa znaš kako, sa moje planine treba sići brže mi je sankama da se spustim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.11.2013 18:37:30
|
|
|
|
nela79
|
Ako hoces spusticemo se zajedno ali u petak ili subotu. Tad sam na vikendu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 14:34:14
|
|
|
|
Jeltje
|
Devojke, da li je naka od vas raspolozena da organizujemo neko druzenje? Vidite da ce ovih dana biti lepo vreme, hajde da iskoristimo da se negde skupima i malo druzimo i ispricamo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 14:36:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Može, može Što se mene tiče, samo da mi prehlada prođe, uhvatila pa ne popušta, evo 8. dan već. Ali počinjem da dišem konačno U svakom slučaju sam za
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 14:53:51
|
|
|
|
moja ciklama
|
daaa
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 15:06:45
|
|
|
|
Mara1986
|
Evo hoću i jaaaaaaa ali i mene drma prehlada još uvek
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 17:03:42
|
|
|
|
Jeltje
|
Ok...vi onda javljajte kada vam je zgodno. Mozda zbog vas dve - Mara i Dunja - koje ste prehladjene mogle bi sredinom ili krajem nedelje. Dakle neki okvirni dani od srede do petka. Ok? Bas se radujem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.2.2014 17:08:13
|
|
|
|
pandina
|
I ja bih tako radoooooooooo, samo ako se ukolpim sa poslom. Dunja, molim te, ako ne ispratim ovde, posalji mi sms kad se dogovorite za termin.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
NadaR Glasate li u anketama?ne-glupe su (
6%)
ponekad-kad mi je dosadno na forumu (
43%)
da,uvijek-zanimljive su (
52%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!