|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
12.2.2014 16:02:50   
Trcosava
Devojke user posted image

Ništa pametno nemam da vam kažem osim - glavu gore i u nove pobede. Ja se vama DIVIM!!!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1826
12.2.2014 16:05:24   
17 joka
Nina, Trcouser posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1827
12.2.2014 17:05:52   
wivern
Pa kakav je ovo dan....user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1828
12.2.2014 17:52:48   
Chipsy
Wiv, kad je konacno transfer?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1829
12.2.2014 18:08:40   
wivern
Chipsy bio danas..vracena dva, treci ako prezivi do blaste ide za eskima. Tebi u petak transfer?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1830
12.2.2014 18:15:25   
Skijasica
Hvala devojke! Sve vas user posted image
Chipsy,
mi smo jele anans, brazilski orah i pili cedjenu pomorandzu. Mada mi nismo neki reper, nije nam pomoglo. user posted image Navijam jako za tvoja 3 embriona! user posted image
Wiv, zelim ti jako, jako da uspe!user posted image

Micamica, saosecam sa tobom. Znam kako ti je! Idemo dalje, sta je tu je, moramo dalje!!!

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1831
12.2.2014 18:45:25   
PalcicaBg
Wiv ajde ti nam osvetlaj obraz,vidis kako smo kilavo zapocele ovu godinu user posted image
Navijam za tebe i debelu betu,a i za tu jednu mrvicu sto je ostala,da postane eskimko...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1832
12.2.2014 19:22:28   
Štetica

IZVORNA PORUKA: micamica

i od mene nista,beta 0,nista mi nije jasno,kako mi je kasnila onda,user posted image user posted image user posted image user posted image

Mico znam kako se osecas, i veruj da neznam sta da ti kazem.A kasnilo ti je zbog utrogestana,on ti je odrzavao progesteron. Cim on padne eto je prokletinja.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1833
12.2.2014 19:26:33   
Štetica
Wiw sad mazi tibu a za koji dan cemo da navijamo za visoku betu.
Joko za tebe poseban grlisa.
Kao sto jole rece,sve smo mi na ovoj temi kao feniksi,dignemo se iz pepela kad se najmanje ocekuje. Ono sto nas neubije ojacace nas tako da cemo u sledecem pokusaju biti sve trudne,cvrsto obecavam.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1834
12.2.2014 19:32:54   
dunja RR
Grejp ne valja u trudnoći, ali u nekim većim večim količinama jer izaziva kontrakcije. Po neka čaša ceđenog ređe može.

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Da vas pitam, ima li bese neko voce koje u ovom periodu ne treba jesti, cini mi se grejp?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1835
12.2.2014 19:54:27   
wivern
Zenske user posted image idemo dalje

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1836
12.2.2014 20:08:07   
Ninnochka
Dan je uzas i jako mi je zao zbog svega sto je proslo ovako lose...user posted image
Znate i same vec - glavu gore i borimo se dalje, ma koliko tesko to sada bilo.
Ja ludim ceo dan, dodje mi samu sebe da grizem. Trebalo je da se javim na kliniku prvi dan ciklusa, da bi se pojavila tamo drugi dan, zbog UZ i hormona... i sve je super pocelo, dobijem danas, nazovem kliniku, zakazu mi i sve super... i meni u toku dana krvarenje skoro skroz stane... A poslo mi je kao prvi dan sto mi je uvek. I sutra kad se pojavim tamo, gledace me kao da sam luda - ne znam ni da li sam dobila ili ne... Pretpostavljam da ce me vratiti kuci, da cekam da mi lepo krene...nemam pojma. Kazem vam, bas se nrviram. user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1837
12.2.2014 20:38:56   
17 joka
Drage moje, borci moji, bas sam danas otvorila ponovo svoju ranu,tako mi ovi porazi tesko padnu
ali vodim se Šteticinom kao i svojom teoriom mora sledeci put uspeti

Ninocka, nadam se da ce krenuti lepouser posted image

Wivuser posted image svom snagom kao i za Cipsy

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 1838
12.2.2014 22:10:42   
Skijasica
Zenice,

koliko treba da prodje vremena da idemo ponovo na VTO? Mada se ja nadam da ce nam mozda sada uspeti i prirodnim putem. Nada umire poslednja! user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1839
12.2.2014 22:35:39   
alex88
Skijasice 6 meseci,ali nadam se da ti nece trebati i da ces nam do tad biti user posted image
Glavu gore devojke ma koliko tesko bilo nemojte posustati,sve cemo dobiti veliku nagradu za ovu nasu muku.
Ja sam mislila da se nikad necu podici iz mrtvih i krenuti dalje,borila sam se sama sa sobom i opet stojim na nogama,malo klimavim al bitno je da idemo dalje i imamo cilj.Ni sama neznam kako cu ako opet ostanem trudna psihicki izdrzati 9 meseci ali trudicu se da sto manje mislim o tome,nadam se da cu ovog puta uspeti,izgurati do kraja i roditi makar jednu zdravu bebicu.

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1840
12.2.2014 22:50:37   
Chipsy

IZVORNA PORUKA: Skijasica

Zenice,

koliko treba da prodje vremena da idemo ponovo na VTO? Mada se ja nadam da ce nam mozda sada uspeti i prirodnim putem. Nada umire poslednja! user posted image

Meni nesto u glavi 3 meseca, ne znamuser posted image . Meni su rekli onda 6 meseci, ali to je bilo zbog porodjaja, mislim.
Wiv, super! Eto, izgleda da u drugim zemljama ne praktikuju da vracaju 3, videcu sta ce biti sa mnom. I bas me cudi da moj dr ceka 4.dan za transfer, s obzirom da imam samo 3 embriona. Valjda on zna sta radiuser posted image tebi su vraceni 3., jel da?

Direktna veza do poruke: 1841
12.2.2014 22:58:24   
Sanjalica1980
Stetice,Micamica,skijasice user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1842
12.2.2014 23:00:32   
Chipsy
Sanjalice, sta je sa tobom, draga? Jel bio transfer? Bas sam mislila na tebeuser posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1843
12.2.2014 23:15:22   
Sanjalica1980
Chipsy draga, bice to super. Jedva cekam da nam se javis sa lepim vestima user posted image

Ja sam malo odmarala od svega. Sada se pripremam za fet. Ovaj mesec nije bio idealan tako da ce ubacivanje biti u martu.
Spremna sam za 4 iscekivanje bete user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1844
13.2.2014 0:33:04   
wivern
Posle tri meseca moze nova VTO, ja sam cekala 6 meseci zbog kiretaze.
Chipsy meni su vratili dva, ne rizikuju sa tri embriona. Ma dovoljan je i jedan samo da se lepo zakaci user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1845
13.2.2014 8:22:50   
mina@
Devojke drage, jako mi je zao sto nije uspelo user posted image user posted image , ali ja sam veciti optimista i znam da mora i nama kad tad da se dese user posted image i da dobijemo i mi nase user posted image user posted image .
Sto se mene tice, nadam se da ce ceo proces VTO biti zavrsen do kraja marta i da cu u aprilu da ugledam user posted image user posted image ....
Puno vas sve ljubim i grlim i jako navijam za sve nas user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1846
13.2.2014 9:05:00   
baby_blue
Cao narode, evo mene posle duze pauze. user posted image Uskoro cemo uci u proceduru sa zamrznutim embrionima (imamo ih 2), pa me zanima da li je neka od vas imala sa tim iskustva. Svaka informacija bi mi bila od koristi.user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1847
13.2.2014 9:50:42   
PalcicaBg
Baby blue dobrodosla nam nazad i sto pre otisla s ove teme user posted image I mene ceka FET,tamo u maju,ako sve bude ok.Ne znam ni ja nesto puno o tome,znam da se radi uglavnom u prirodnom ciklusu,ceka se da prodje ovulacija i onda ih vrate.Samo se priprema endometrijum,ali opet to sve zavisi od klinike do klinike. Gde radis FET?

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1848
13.2.2014 10:10:37   
baby_blue
Radicemo na klinici Ivanovic, tu smo radili i vantelesnu prosle godine. Javicemo im se u martu, pa cemo videti kad ce biti. Gde cete vi raditi? Koliko imate embriona?

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1849
13.2.2014 10:42:08   
wivern
Baby blue, odlican primer vracanja fet-a je Dunja...evo nam je u petom mesecu ( ako ne vec i sesti) user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here