|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ]
10.2.2014 14:27:39   
degu
Eto meni su sve bebe bile slatke i stvarno je svaka prvo za bebu pitala tad, ali to je bilo pre bejbi frendli programa, davno beše. Nisu sve žene iste. A sad mi se čini da treba da nas puste bar malo da se odmorimo, da je taj program užasno naporan za žene i da ni po čemu nije dobar.
E Dunja šta sve nabroja pa se posle pitaš što ne osetiš bebana, nemaš kad da ga osetiš kad samo skitaš user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 526
10.2.2014 15:31:46   
Mara1986
.Ali kao sto neko rece: trazile ste gledajte :) I pored svega ja jedva cekam da vidim moju Lolu Vasilisu <3

U subotu sam svasta nakipovala za moju bebanu, ima predivne garderobice, raspametila sam se i bilo mi zao sto nemam trenutno da kupim pola radnje, samo bih ubacivala u korpu...

Jao Vasilisa .... mi ćemo bebanu dati ime Vasilije user posted image Mm kaže a šta ako greše (mada neverujem) ja sam rekla e pa ako bude devojčica zvaće se Vasilisa ...prelepo user posted image Što se tiče kupovine svi me smaraju "NIKAKO NE KUPUJ PRE NEGO ŠTO SE RODI!!!!!!!! " user posted image a ja bi samo to radila... više me garderoba za mene niti zanima niti je gledam... opremila sam se sasvim dovoljno! user posted image kaže mm dobro da je muško jer bi nam inače otišle obe plate user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 527
10.2.2014 15:36:31   
Nimfa
Maro ne opterecuj se u opste sa tim bapskim pricama o kupovini,ipak je bolje i ekonomicnije da sve polako pripremas do porodjaja,kada sve treba odjednom puca i glava i novcanik :D
Inace i mene moja sveki zeza kako je moguce da je doca pogresila pa da nije devojcica vec decak,a mi bas zelimo devojcicu user posted image

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 528
10.2.2014 15:40:33   
Mara1986
Da ti kažem iskreno neznam ko me više smara dali mama ili svekriva ... ja sam već torbu za nas dvojE pripremila i bez njihovog odobravanja.. one su u fazonu " to ćemo mi sve" a ja prokleta vaga... ništa ne prepuštam slučaju i sve mora da se slaže i da bude po ps-u... a i uskraćuju mi jedno VELIKO uživanje i ja to nedam ... user posted image a i finansijski je lakše polako i na vreme ...

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 529
10.2.2014 15:43:21   
Mara1986
A Nimfa ženo sad gledanm tiker baš si blizu user posted image i mm i svekriva bi želeli da je devojčica... i ja potajno ali sad nebi menjala ni za šta na svetu mog malog guzatog Vasu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 530
10.2.2014 15:55:29   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: degu

E Dunja šta sve nabroja pa se posle pitaš što ne osetiš bebana, nemaš kad da ga osetiš kad samo skitaš user posted image

Pa i to što kažeš user posted image

Btw majstor mi nije došao user posted image , ipak će ujutru, tako da se smrzoh perući ruke ledenom vodom. A drma me prehlada user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 531
10.2.2014 16:00:20   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: Mara1986

a ja prokleta vaga... ništa ne prepuštam slučaju i sve mora da se slaže i da bude po ps-u...

Što mi ovo poznatouser posted image

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 532
10.2.2014 16:08:26   
Mara1986

IZVORNA PORUKA: Milica cica

IZVORNA PORUKA: Mara1986

a ja prokleta vaga... ništa ne prepuštam slučaju i sve mora da se slaže i da bude po ps-u...

Što mi ovo poznatouser posted image

Em si vaga em imamo isti termin za porođaj... slučajnost baš zna da iznenadi user posted image

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 533
10.2.2014 17:35:28   
Lepterija
Ej Dunjce, mene za prehladu spasava med i propolis, pogotovo ako krenem tek kad podje grlo da grebucka. Uvek prodjem bez antibiotika.
Jole, je li kod tebe bolje?
Mene danas moja, inace mirnija beba, tupa celi dan, cas u besiku cas u pupak. Sad sam skontala da me pupak danima od nje boli.
Ja nekako jos ne smem da kupujem opremu za bebe. Ne zbog babskih prica nego sto ne mogu da se opustim i uzivam posle one bolnice. Za vikend cu kod seste u BG po garderobicu, sterilizator, pumpicu i jedan krevetac. Ostalo cemo posle. Jos nisam nacisto kakva kolica da uzmem, neka jeftinija nova, tipa cipolino ili hauk, ili polovna bolje marke??? Sinoc mi odose jedna na kupindu peg perego za samo 20000. Sad mi zao sto ih ne uzeh, mogla sam ih posle prodati ako ne odgovaraju.

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 534
10.2.2014 18:45:00   
anci kv
Maro,kupuj slobodno i lagano,ja sam u tome uživala u trudnoći. Posle te ne boli glava dal su kupili šta treba,kako je ispeglano,dal su pogodili boju..

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 535
10.2.2014 19:19:12   
Mara1986

IZVORNA PORUKA: anci kv

Maro,kupuj slobodno i lagano,ja sam u tome uživala u trudnoći. Posle te ne boli glava dal su kupili šta treba,kako je ispeglano,dal su pogodili boju..

Ja razgledam pa ću posle da im naređujem šta da se kupuje... a velike stvari kao npr. kolica to bolje i da ne pomišljaju bez mene.... ja sam ta koja će da ih tegli po gradu,niz i uz stepenice,gsp i slično... nego su me ubile u pojam pa mi ulile strah od kupovine ... posebno kad kupim nešto pa krenu sa nekim komentarima.... user posted image dođe mi da ih .... user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 536
10.2.2014 19:54:26   
Milica cica
Ja nikom ni ne govorim šta kupujem, tako da mi ne skaču po glaviuser posted image

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 537
10.2.2014 21:34:25   
little_one
Vece debelice!

Ja evo leskarim nakon burnog popodneva....dobila sam strasne bolove u ledjima koji su se sirili na stomak...zamalo sam otisla i u hitnu, jer su mi se ponavljali na svakih 20 minuta do pola sata...bas sam se bila uplasila ali evo proslo ko nista i vec nekih sat i po sam dobro, bez bolova...bice da sam se malo preforsirala ovih dana, neispavana, malena bolesna...stiglo me i oborilo da legnem....a imam neki utisak i da se malac okretao i namjestao....ko ce znati bitno da je proslo....

Sto se tice kupovine, ja sam i sa Andreom sve kupovala postepeno i dosta ranije...u 6tom mjesecu smo vec kupili kolica i tako pomalo sve uzimali do devetog mjeseca kad smo imali sve vec spremno....i sad imamo sve spremno osim duseka, samo nam to jos nedostaje da kupimo...treba da se bacim na pranje robice i peglanje a onda ce biti komplet.....to ostavljam tamo za deveti mjesec da se zanimam pomalo user posted image

Direktna veza do poruke: 538
10.2.2014 21:55:16   
ivaMark
LO, bitno da je proslo!

Buba m, u nisam se u Srbiji poradjala sa prvom bebom, u Republici Srpskoj...

Kupovala sam i ja pre porodjaja, sve je bilo spremno i cekali smo samo bebanu user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 539
10.2.2014 22:14:39   
Suncepravde
Cao drustvo! Ja sam pocela sa nabavkom za bebu. Stvari cu dobiti od snaje koja ima devojcicu od 1 godine, podlogu za presvlacenje, nosiljku i auto sediste. Danas sam isla da gledam neku komodu za bebine stvari... polako se pripremam.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 540
10.2.2014 22:22:35   
anci kv
Pametno..a komentari,toga će uvek biti..mada meni nlšta nisu to smeli da pominju jer su znali da ću da ujedam ako počnu

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 541
10.2.2014 22:37:24   
Mara1986
Meni je drugarica ustupila svoju kolevku a ja imam svoj krevetac star 27 godina (trenutno se farbaju i kolevka i krevetac u belu boju),ustupila mi je i pult za presvlačenje koji u sebi ima i kadicu sa odvodom,a treba da mi donese i pletenu korpu za iznošenje iz porodilišta... tako da mi je dosta uštedela... user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 542
10.2.2014 22:56:22   
Jole84
Ženske kako ste user posted image
NM kako ide učenje? Samo zapni,da otkačiš neki,da ti lakne.
Jojo kako si ti,nema te nešto,šta mi radi imenjakinja user posted image
Miko i ja sam jedva navikla da ne spavam na stomaku,malo mi pomogne i jastuk za trudnice,lakše se leži na boku user posted image
Dunjči pa ti samo skitaš user posted image
Mamice kako ste proveli divan dan?
Bubo kako si prošla na ctg? Nadam se da si se malo smirila user posted image
Jeltje ajde slikaj stvarčice od Vasilise,naše drugarice,postavi da malo uživkamo user posted image user posted image
Maro i mene smaraju mama i sveki al definitivno će da bude po mom,ok za krevetac i kolica,rezervisaću pa one nek uzmu kad sam u porodilištu,ali ove druge stvarčice ću bogami da spremim. Bravo za drugaricu!
Lepto i ti slikaj kad pokupiš iz BG,obožavam te sličice da gledam user posted image Za tebe je malo nezgodnije što se kolica tiče,vidi na temi šta su Vik,Cvećka i ostale duplice izabrale. Kako se ti osećaš,kad jee kontrola?
LO kako si sad? Odmaraj malo više ako možeš..
Sunce ima divnih komodica u Aksi user posted image Ja odlučila da pravim orman user posted image
Ubiću se ako sam neku preskočila posle ovolikog pisanja user posted image
Ja sam bolje,manje kašljem a bebi me jaaaaako šutirka ceo danuser posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 543
10.2.2014 23:31:37   
mamica 91
Jolee user posted image za post user posted image ja se bas nikako ne snalazim u ovoj novoj temi...plavusa sam user posted image ( da se neko ne uvredi stvarno sam plavusa)...
Ja pravila picu za veceru pa sam se malo je reci prejela, stomak se zategao kao lubenicu da sam progutala, pola velike tepsije vrele pice sam pojela, vise nego mm user posted image
Nunica ceo dan pokusava da naduva balon user posted image malo prosetale, crtale, onda se gnjavila sa tatom i posle toga zaspala na podu uz crtani user posted image presvukla je i prebacila u kevetic, ma mrdnula nije, evo tek sad se okrenula i trazi da joj dam ruku...
A bebac u stomaku vec nekih 7 dana malo-malo pa stuca, nekad mi bas smeta, muka mi bude, ali dobro, proci ce i to...
Inace ispisah sve i da procitam kad ono user posted image nesto mi ustopalo slovo "E" pa sam morala da dodajEm user posted image
Jole jesi li i temp. imala ako sam dobro uspela da vidim ovde ? cuvaj se... jel spremna sobica za princezicuuser posted image ?
user posted image za sve

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 544
10.2.2014 23:34:57   
Lepterija
I moje bebe mnogo sutiraju danas i na sve ih strane ima, hahaaa user posted image
Da, za kolica je poprilicno nezgodno. Ne bih davala pare tj. 600-900 evra za nova cam ili abc ili peg-perego. Njih bih kupila polovne. Ja cu i pult doneti od sestre ili zaove. Obe imaju bebe od 14 meseci, tako da imam za oba pola. Npr. moja zaova komodicu nije koristila za prepovijanje, bilo joj nezgodno. Tek kadica u komodici je toliko mala da sve isprsces okolo, po meni nefunkcionalno. Odlucila sam kupiti obicnu komodu sa fiokama, u pocetku da sluzi za bebece stvari a posle meni za sve i svasta u spavacoj sobi.Videcemo, nekako ne smem jos da kupujem. Sutra ulazim u 6.mesec. 18.2. mi dr radi ambulantu pa jedva cekam da idem na dopler da se malo gledamo i da potvrdimo te dve pise, da znam da li da donosim garderobu za devojcice ili ne user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 545
10.2.2014 23:37:08   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ubiću se ako sam neku preskočila posle ovolikog pisanja user posted image

Mene si preskočilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 546
10.2.2014 23:39:44   
Milica cica
I ja nisam načisto sa kolicima ne zna koja da uzmem, a ne bih neka skupa...

Nego ja već ko pokvarena ploča stalno pitam:jel se neko čuje sa Vik? Uopšte nema vesti od nje....

Direktna veza do poruke: 547
10.2.2014 23:41:27   
Jole84
Mamice jedva živo se snalazim i ja,otvorim post za pisanje,pa onda idem čitam ispočetka i pišem jednoj po jednoj user posted image Ionako sam rasejana još mi ovo spajanje tema falilo user posted image Ja štucanje još nisam oset_ila ili možda ne znam da ocenim da li je to to?
Imala sam i temp prvo onu najgoru što lomi 37 sa 3,4 a onda 38,mada da kucnem u drvo relativno sam je brzo spustila prezonjavanjem i tuširanjem. Baš sam pobesnela,toliko se pazim,a eto,kad hoće hoće...
U sobici je samo moj krevet i lampa u obliku cveta a ovih dana ćemo da dovedemo čoveka koji će da pravi ormarić,malo po malo da pripemam,sve kao mislim rano je,al što da ne,nemam pametnija posla. Krevetac ću samo da rezervišem a kad se porodim uzeće bake i deke,isto kao i kolica,a najviše zbog onog povraćaja pdv,da budem sigurna da će država nešto da vrati user posted image
Nego ima li još te pice user posted image

Mico ubiću se user posted image pa gde duplicu da preskočim user posted image
a da znate za vas dve da je teže,u svakom pogledu,a finansijski naročito. Lepto super što možeš nešto da naslediš,baš znači. A dva pulta po 3000,pa nije ni malo da se uštedi. Ja nemam ništa da nasledim,ali imaću da prosledim svojim drugaricama user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 10.2.2014 23:44:26 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 548
10.2.2014 23:43:39   
17 joka
samo da vas sve jakouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 549
10.2.2014 23:45:31   
Milica cica
Jokouser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here