|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ]
11.2.2014 0:31:06   
Jeltje
Ja sam super, danas skitala ceo dan...I bas sam srecna, napunila se pozitivnom energijom, pa cu spavati kao beba...Malo me veceras zezala gorusica, ali polako se smiruje. Isijas koje me inace muci se sada smirio, za ks pijem jos gvozdze i treba da vadim krv za 10tak dana da vidimo da li se poravio hemoglobin i Fe...A za vikend sam imala bas dosta onih pripremnih kopntrakcija, pa sam bila malo u frci oko toga, ali i to se smirilo...danas sam ih imala samo par komada...a taman sam bila na ivici da odem kod lekara...Sve u svemu nije lose...user posted image

Kako si ti, Mamice?

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 576
11.2.2014 0:35:26   
mamica 91
Super, nekako lakse podnosim ovu trudnocu, nego prvu, ma da ni prva nije bila strasna.. jedino sto imam napade nervoze, nekad mi tako sve smeta, uff, hormoni luduju user posted image ... a sto se ledja i krvne slike tice isto kao i kod tebe, ma da nekako sam se navikla i da me bole ledja ( imam osecaj da me bole konstantno u nazad 3 god.) a krvna slika mi nikad nije bila idealna, a onda tek u trudnoci ne mogu ocekivati bajne rezultate.. ali sve u svemu sam odlicno user posted image
Ja vas pozdravljam sve i zelim laku noc... evo muz "place" sto samo gledam u LT a ne u njega user posted image .. a bebac se bas uzvrteo sad, nadam se da cu moci zaspati...user posted image za svee..

< Poruku je uredio mamica 91 -- 11.2.2014 0:43:01 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 577
11.2.2014 0:37:04   
Jeltje
Veruj mi da sam nekoliko puta citala njihova (RR devojaka) uputstva za postavljanje linka i uopste mi nije bilo jasno sta treba da radim. A ti smi mi u dve reci objasnila, zaista si profi profanka...Dobro je sto te imamo. user posted image Ja sam arhitekta, pa bi to pre nacrtala nego objasnila...hahah.

Slicice cu sutra da okacim, jer moram prvo sa telefona da ih posaljem na komp, pa mi treba vremena...Sutra tcemo da uzivamo u slicicama garderobe....Ja bih mogla cini mi se da spavam u onoj radnji koliko mi je sve slatko. Hvala ti draga sto si mi otkrila i tu temu za stvarcice...Ljuuub user posted image

IZVORNA PORUKA: Jole84

Jeltje drago mi je,nisam valjda zalud profanka,umem nešto i da podučim user posted image
evo našla sam temicu,jedva čekam sličice user posted image
KLIK

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 578
11.2.2014 0:39:14   
Jeltje
Ode Mamica....Jole, obema zelim laku noc, pa se drzimo sutra...Veliki, topao grl user posted image user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 579
11.2.2014 0:41:17   
Nimfa

IZVORNA PORUKA: Jole84

Nimfa a jel ne možeš s tim uputom na kliniku,možda ti progledaju kroz prste?

Volela bih tako,ali mislim da nece iskreno bas se plasim onih strogih medicinskih sestara,ne bih da ulazim u sukob sa njima user posted image
Inace i meni se vec prispavalo,tako da laku noc zenice user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 580
11.2.2014 0:41:23   
Jole84
Važi se,laku noć i od mene,ljubim vas user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 581
11.2.2014 0:45:36   
mamica 91
e tek sad stvarno idem user posted image (odg sam gore)
IZVORNA PORUKA: Jeltje

Ode Mamica....Jole, obema zelim laku noc, pa se drzimo sutra...Veliki, topao grl user posted image user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 582
11.2.2014 0:46:44   
Lepterija
E Jole i mene prosvetli za ove linkove. Prava si profesorka, a i ja sam, jos uciteljka user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 583
11.2.2014 7:08:27   
Mara1986
Dobro jutro spavalice.... popila sam kaficu,sredila nokte i pročitala referat sa chat-a... user posted image a sad d.z. i moljenje doktorke da me spase kašlja (koji je sve gori) i ukidanje lekova... posle više od 8 meseci user posted image držite mi fige...user posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 584
11.2.2014 8:43:24   
pari
dobro jutro! svašta ste juče pisale user posted image
što se tiče teme za stvarčice za bebe, mislim da je ova prikladnija
Šta mi treba za novorođenče?

Ja nameravam u narednom periodu da vidim ko bi imao da nam pozajmi neke stvari, koje su pa da polako posle toga nabavljam...Kuma je rekla da ima krevetac, stolicu za hranjenje, podlogu za presvlačenje...

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 11.2.2014 9:35:05 >

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 585
11.2.2014 9:05:01   
vonavoj
dobro jutro! da li me primate?
juce sam radila test,tek treba da idem kod lekara!user posted image
LO,evo me!user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 586
11.2.2014 9:07:59   
tillia
Vonavoj,cestitam!
dobro nam dosla!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 587
11.2.2014 9:21:36   
mika79
vonavoj čestitam user posted image user posted image user posted image dobrodošlauser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 588
11.2.2014 9:34:30   
Klarita
Von user posted image pa, opet se srecemo user posted image Dobrodosla! je l'' si "povukla za nos ostale crtice" pre nego da si dosla?user posted image

Ljubim vas sve...user posted image i user posted image porodila mi se drugarica nocas, imamo devojkuuser posted image

Ja sam se malo izgleda pogubila ovde, ali sta je s Marijanom?user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 11.2.2014 9:37:47 >

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 589
11.2.2014 10:01:39   
Lepterija
Dobro dosle sve nove trudnjace! ima njih jos na temi vto, samo jos ne znaju da su zabebile user posted image

< Poruku je uredio Lepterija -- 11.2.2014 10:02:22 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 590
11.2.2014 10:09:27   
Nimfa
Dobro jurto user posted image
Vonavoj cestitam,dobrodosla user posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 591
11.2.2014 11:16:41   
ivaMark
Dobar dan,
Von i ovde cestitam i dobro nam dosla user posted image

Klarita, bravo za devojku user posted image

Super je stvar kada imate od koga da pozajmite, mi smo npr sve krupnije stvari nasledili i jako sam zahvalna na tome. Dobili smo sledece: krevetac (dusek smo isto dobili, nov), kolica HOCCO BIG FOOT, kolica MAXI COSI, sediste 1 MC isto, sediste 2 (od 9kg) isto MC, stolicu za hranjenje, ogradicu (ili kavez kako ja nekada kazem), korpe za iznosenje... garderoba (polovna, ali je dobro dosla), hm sigurno ima jos nesto-ne mogu da se setim. Jedino smo kupili komodu sa kadicom i podlogom za presvlacenje i to polovnu za 75e koja je u super stanju i koristicemo je sigurno za drugu bebu jer je prakticna (bar meni bila u pocetku dok je beba malena).

Trebalo bi ovih dana da sredim zdravstvenu i da se ovde "upisem" kod dr user posted image

Dobro dosle sve nove trudnjace! ima njih jos na temi vto, samo jos ne znaju da su zabebile user posted image

hihihi, dobra si!

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 592
11.2.2014 11:46:42   
little_one
IZVORNA PORUKA: vonavoj

dobro jutro! da li me primate?
juce sam radila test,tek treba da idem kod lekara!user posted image
LO,evo me!user posted image

E neka te! Dobro nam dosla....htjela ja da te kritikujem sto nam ne dolazis vise, stalno pratim al ne smijem da se zamjerim novopecenoj trudnici, nije red user posted image

Ja nikako da pisem od sinoc, ledja danas nista ne bole, bice da se malac vrtio previse po maminoj igraonici pa je pritiskao neki zivac iz zabave a mami za to vrijeme ispadale oci od bolova user posted image a neka ga, sta zna dijete, nek se igra :)))) jos uvijek mu niko ne moze reci ne, ne ne user posted image

Kod nas pravo proljece, skoro 20 stepeni, bili jutros malo napolju al nas malo vjetar pojurio nazad u kucu...tako da ni od skitanja nista danas...sta vi radite? Sanjalica se jos nije javila, a mame duplice bice okupirane svojim bebicama...danas bi Vik trebalo da izadje iz bolnice, barem je tako rekla, do utorka...

Pa Klarita, Marijana se porodila KLIK....i Vik se porodila...a i Sanjalica izgleda, samo nam niko nije javio za nju...rekla je da ce javiti ANiRR al nijedne ni druge da se oglase....

< Poruku je uredio little_one -- 11.2.2014 11:53:18 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 593
11.2.2014 12:07:52   
Klarita

lele, lele, lele, pa ja sam skroz pogubljena, Boze mili!!! pa, ja sam i cestitala u temi, kukuuuuuuuu meni i mm sa mnomuser posted image

Hvala LO...opasan ti smajlic sa prsticem user posted image

I kod nas toplo, ja vredna,prozori obrisani 1.put ove godine user posted image , zavese oprane i vec okacene, milina od mirisa u dnevnoj sobi...jos sam i usisala i obrisala prasinu...bas me poteralo, evo krece i kicma i stomak, pa cu jedan utrogestan da si "drmnem". Ubice me mm kad dodje i vidiuser posted image Odoh na tusiranje, pa jos jedna user posted image i odmaranje.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 594
11.2.2014 12:13:21   
jovana jojo
Trudniceuser posted image kako ste danas?

Mamice videla sam da si nesto pisala prednjem i zadnjem zidu a i fundus, to mi nije jasno sta je to?

Jole citala sam da ste o kolicima pricali, ja sam vec uzelauser posted image cim sam saznala pol, nadam se da nije rano. A krevetac mi stize u petak. posle mi ostaju jos neke sitnice da preperem i popeglam pelene i benkice ali to kad mi donese sestra a mozda bude dobra pa i ona to odradiuser posted image umesto mene. mozda je glupo sto sve ovo uzimam pre rodjenja ali nesto razmisljam svejedno mi je od cerke ostalo i stoji u kuci tako da se nisam puno sa tim opterecivala a i imacu manje posla pred sam porodjaj.

Trudnjaceuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 595
11.2.2014 12:23:02   
blesavko
Vonavoj dobrodosla user posted image

Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce, cak i one koje gubimo!

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 596
11.2.2014 12:24:48   
jovana jojo
LO i Karlita sad sam videla vase zadnje postove, slatko sam se nasmejala, ne mogu puno da sedim pa dok citam na brzaka pola preskacem.

Vonavoj dobro dosla... user posted image

Direktna veza do poruke: 597
11.2.2014 13:22:11   
mamica 91
Jojo, ma ja sam spomenula na konto velicine stomaka sad i u prvoj trudnoci.. sada je veci nego u prvoj u istom periodu, a sada je posteljica na prednjem zidu, neki kazu da to ima uticaja na velicinu stomaka neki ne,sad ja pojma nemam...u svakom slucaju kad bih mogla da biram, volela bih da beba bude malo sitnija od prve user posted image ali nemam izbora.. vazno da je zdravo ostalo nema veze...

ima tema http://www.ringeraja.rs/forum/Polo%C5%BEaj_posteljice/m_206/tm.htm pa pogledaj..user posted image

Direktna veza do poruke: 598
11.2.2014 15:12:53   
Mille
Dok ja sve procitam sta se pisale, prodje dan a i zaboravim ko je sta napisao. Ja vec dva dana mucim muku sa neko prehladom, zapusen nos, krkljam, mala temperatura, ali drzim se. Svaki dan po ceo dan se nesto desava. Pre podne posao, pa posle toga uradi ovo, obavi ono, idi u goste, skuvaj nesto. Sutra idem da proverim antitela, pa u cetvrtak vadim krv i urin, a u petak UZ. Jeeeeeej user posted image

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 599
11.2.2014 15:28:51   
Jeltje
[/quote] IZVORNA PORUKA: Mara1986

Jao Vasilisa .... mi ćemo bebanu dati ime Vasilije user posted image Mm kaže a šta ako greše (mada neverujem) ja sam rekla e pa ako bude devojčica zvaće se Vasilisa ...prelepo user posted image Što se tiče kupovine svi me smaraju "NIKAKO NE KUPUJ PRE NEGO ŠTO SE RODI!!!!!!!! " user posted image a ja bi samo to radila... više me garderoba za mene niti zanima niti je gledam... opremila sam se sasvim dovoljno! user posted image kaže mm dobro da je muško jer bi nam inače otišle obe plate user posted image
[/quote]

Jao, pa to je divno....Imacemo druga koji se zove Vasilije...A mozda se i orodimo...hhahah user posted image

A mozda je dr pogresno viodeo na uz pa ipak bude i kod vas Vasilisa...hahah....JA sam sigurna, jer sam radila AC...

A za kupivinu neslusaj nikog, samo radi kako ti mislis da treba - to je jedino ispravno user posted image

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Forumi
jabudic

Da li ste aktivan clan u na nekom drugom forumu?

Da (32%)

Ne (68%)

Ukupan broj glasova: 113

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here