|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ]
7.2.2014 11:52:29   
Klarita

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Klarita, Buba... bas sam se sada i ja smorila-svasta se procita po netu user posted image
Nije prvi put, imam ga bas cesto od neke 10godine minimum jednom godisnje i to stalno na istom mestu, ali stalnooo... uh

IvaMark, no problemo kad nije prvi put, imala i ja u septembru ili oktobru, ali sto kazes uvek isto mesto grrrrrruser posted image
No sikiriki, i ja se nisam opterecivala.
Ajde, kafa po drugi put od jutrosuser posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 401
7.2.2014 11:55:45   
Mara1986
Dobro jutro devojke.... ja sam od jutros bila vredna ofarbala kosu ,nalakirala nokte,popila kafu ,a sad nosim kolevku na farbanje i krevetac, pa na posao user posted image lep dan vam želim papa user posted image

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 402
7.2.2014 11:56:18   
Jole84
Može kafa,mada je meni prva user posted image
noćas opet loše spavala,sad me krenuli i sinusi user posted image
Mico jel imaš ti još uvek one lažne kontrakcije? Meni je dr reko da se javim ako se stegne stomak više puta u togu dana,a ovo što je jednom nedeljno na primer,je zanemarljivo,materica se priprema. Mada zadnjih dana mi toliki pritisak na bešiku da ne mogu da ocenim da li mi je stomak od toga tvrd.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 403
7.2.2014 11:57:24   
Klarita

IZVORNA PORUKA: buba m

Ja sam juče bila na uz. Beba ima 2500g. Međutim dr mi je rekao da joj je stomačić nešto manji u obimu i da je taj parametar sumnjiv. Takođe, smanjio mi se nivo plodove vode. Rekao mi je samo da pijem mnooogo tečnosti, najviše supe jer je slana i zadržava se u organizmu duže. Kontrola za dve nedelje. Nije se mnogo iscimao, čak se i šalio a li ja sam se baš uplašila i ne znam kako ću dočekati da te dve nedelje prođu! user posted image user posted image user posted image

Buba user posted image pa, polako misa mu bas, ja se ne razumem bas, ali sto neko rece zar nije normalno da se smanjuje plodova voda kako se priblizava termin...mislim i logicno je. A, kilaza je OK, ne razumem zasto bi se toga pribojavala...pa, zar nije optimalna tezina pri rodjenju 2.5-3.5kg, a ti si pri kraju trudnoce kada ce beba jos dodavati, i jos brze i vise beseuser posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 404
7.2.2014 12:15:32   
little_one
Pozdrav trudnice....

Ja sam nesto vrhunski neraspolozena poslednjih dana...drmaju me hormoni za medalju...a i Andrea mi je nesto kmezava, nikakva, da li idu zubici ili je nesto drugo muci ili samo ja uticem na nju nemam pojma...uglavnom moram da se izbijem iz nekog neraspolozenja....bas sam user posted image

Jole, pa te lazne kontrakcije su normalne, ja sam ih imala i u prvoj trudnoci jaaaaaako cesto pa sam se opet porodila 7 dana nakon termina...a i sad imam pa barem jednu u sat vremena....mislim da to nije nista lose, to se samo materica i tijelo pripremaju za porodjaj!

Bubo mislim da je to sve ok, i da ne treba da brines toliko, ultrazvucne mjere apsolutno nisu tacne...meni su prognozirali jaaaaaaako veliku bebu, a Andrea imala 3.5 kg na porodu i jos su rekli da ima veliku glavu, a ni to veze s vezom nije bilo....da je dr vidio razlog za brigu, porodio bi te ranije jer ti si sad vec pomalo u terminu i mogao bi lako da te porodi da nesto nije u redu...beba treba jos da dobije, a neces vjerovati beba u zadnjem mjesecu trudnoce dobija kilogram ako ne i vise...

< Poruku je uredio little_one -- 7.2.2014 12:18:04 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 405
7.2.2014 12:19:41   
Jole84
LO user posted image izgleda nam ovo vreme utiče na trudničko raspoloženje,sve smo nikakve.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 406
7.2.2014 12:21:20   
Anoniman
Kako ste bebelice?
Ja dosla sa kontrole,sve je ok Bogu hvala.
Ovdje vise nista ne mogu pohvatati,ona varijanta bila mi je bolja.
Jole,sunce,poc i ostale debeliceuser posted image

(odgovor članu little_one)
  Direktna veza do poruke: 407
7.2.2014 13:29:00   
Ushtipak
Dobar dan svima! Nadam se da vam se raspolozenje popravlja od ovog sunca i divnog vremena? Izgleda da nam prolazi zima, taman da mozemo malo da se setamo i pripremimo za porodjaje user posted image Ja sam konacno zavrsila sve ispitne radove i sad mi samo preostaje da cekam ocene, ali barem mogu "mozak na otavu", sto bi rekli. Sutra imamo goste, slavimo P. drugi rodjendan, ali moj tata ce napraviti kompletno posluzenje, tortu, rusku, pitu... Jupi!
Jole, mrezaste imaju jos jednu prednost, a to je sto su jeftine, udobne i mozes da ih bacas posle upotrebe, a krvarenje posle porodjaja je obicno toliko obilno da ti ni citavo pakovanje uloska nece spasti ves. Meni je bilo lakse da ne razmisljam o tome da li sam nesto isflekala ili nisam, nego samo skidam i bacam...
Moj stomak je ogroman user posted image Svi me pitaju kad treba da se porodim, pa mi onda bude jos gluplje sto sam tolika. Ne znam da li je zato sto imam uske kukove, pa mi sve iskoci na napred ili zbog cega, ali stvarno ide stomak, ide stomak, pa metar iza stomaka idem ja user posted image Jel ima jos neka osecaj da je ogromna?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 408
7.2.2014 13:36:33   
Klarita
Ja sam ogromnauser posted image Morala sam da se vratim ovde u temu, da zaboravim sto sam user posted image i oraspolozim se.
Ma, ja nisam nesto krvarila posle porodjaja, lohije su mi bile cas ih ima, cas ih nemauser posted image Znam da su me posle CR u sok sobi dva puta presvlacili, tj menjali mi posteljinu, posto smo je l' te gole prekrivene carsafom, zbog krvarenja..., mozda tad iscurilo sveuser posted image pa posle samo curkalo pomalouser posted image

(odgovor članu Ushtipak)
Direktna veza do poruke: 409
7.2.2014 14:14:42   
Jole84
Cece user posted image bravo za kontrolu,obožavam osećaj posle pozitivnog uz user posted image
Uštipak user posted image ja ko pala s marsa,ništa ne znam. Srećom imam vas pa polako skupljam informacije. Bravo za ispite i za malog rođendanka,a za stomak ko ih šiša,ne volim kad se tako iščuđuju. p.s. nisi se do sad kačila na slike trudničkih stomaka user posted image
Klarita ko te naljutio user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 410
7.2.2014 14:21:40   
Mille
Citam forum vec sat vremena i jedva sam pohvatala sta se desava. bas ste sve vredne. A nadam se i da se dobro osecate. da li se neko cuo sa Vik, ili sam propustila pisanije o tome?
ja se ovih dana odlicno osecam. Stomak je iskocio. odjednom. prvih dva dana sam mislila ma to sam se ja naduvala, medjutim stoji i ne povlaci se. sad se vec nazire da sam trudna mada mnogi verovatno misle da sam se prejela :)
Pocela sam ponovo da radim, pre dve nedelje, potpisala ugovor za stalno, na poslu milina, 3 minute od stana, opustena atmosfera, nema stresa. krenula sam i na prenatalnu jou i jakoooo mi prija. osecam se preporodjeno. Osmeh mi ne sliazi s lica. danas imam osecaj nekog zatezanja stomaka. Pa da li su to BH kontrakcije ili nesto drugo. Ne znam. da li je rano da osetim te kontakcije?
A mislim i da sam mozda osetila bebu. Nesto je par puta puknulo, plop i odskocilo kao loptica skocica u stomaku. Mozda su samo creva. ipak je prva trudnoca i 17 nedelja + nesto dana. sta vi mislite.
Koji sam ja sad mesec uopste?
Negde pise da sam 4 i dalje, negde pise da sam peti. negde pise da sam tek sredina cetvrtog, kome verovati?!
Za nedelju dana UZ, jedva cekam, da vidim da li je pisonja ili pisolina :)

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 411
7.2.2014 14:22:51   
Mille
Izgleda da sam zaboravila kako se pisu velika slova. Sva sam ih progutala.

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 412
7.2.2014 14:26:45   
Jole84
Mile ušla si u peti mesec user posted image
To je beba,takav sam osećaj i ja imala,kao da se creva komešaju,sitni neki balončići user posted image
Vik nam se porodila,sve je ok,imaš temu sa čestitkama user posted image
Jel imaš neki osećaj za pol?

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 413
7.2.2014 14:47:01   
Klarita
Jole, ce bude pec, pec...pazi se, posmatraju nas user posted image
Ma, ko me iznervirao neka crkne, eto mu ga na, oraspolozila me K user posted image i vi...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 414
7.2.2014 14:51:39   
Mille
Jaooooo Jole, skoro su mi suze krenule na oci. Jos jednom me nesto iznutra gurnulo, kao da kuca na vrata. I ja islim da je beba. Kakav osecaj :)
Svi mi govore da nosim deceaka, ja sam prizeljkivala devojcicu, mada mi zaista nije bitno. Ali neka intuicija mi govori da je decak :) Uskoro cu saznati. Beba se mrdaaaaaaaaaaaaa :) :) :) Srece i radosti.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 415
7.2.2014 14:54:29   
Jole84
Klarita user posted image user posted image
Mile razumem te,ja sam plakala 2 sata kad sam shvatila da je to bebi. Osećaj je prelep a da vidiš tek kad počne aktivno da te šutira,divno user posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 416
7.2.2014 15:08:44   
Mille
Osecaj je stvarno za plakati :) A bice ih jos mnogo. user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 417
7.2.2014 19:11:43   
pari
divan dan danas...bila sam dosta napolju, šetala po keju...oseća se proleće user posted image

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 418
7.2.2014 20:38:22   
degu
Drugarice user posted image
Danas je bio jedan dobar dan, leđa manje bole, stomak ni malo a malena lupka, milina user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 419
8.2.2014 8:02:50   
Milica cica
Jutro devojkeuser posted image Jole draga nište ne brigaj, to je normalno, ja ih imam od 20.nedelje, sad su sve češće, ali sam se već navikla. No sikiriki user posted image pij magnezijum i leškari.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 420
8.2.2014 8:28:19   
tillia
I ja danas poranila,
pijem kafu i jedem,jedem,jedem cokoladu!

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 421
8.2.2014 8:32:41   
mika79
Trudniceuser posted image evo ja se pridružujem kafenisanju. Ja sam fenomen u sredu sam radila dabl i po kalendaru tad sam bila 10+3, po uz 12 a po dablu 11+4user posted image i sad se pitam kako da računam, ne opterećujem se puno, samo da sve bude uredu a za nedelje valjda ću do porođaja znati.

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 422
8.2.2014 8:40:24   
Mara1986

IZVORNA PORUKA: mika79

Trudniceuser posted image evo ja se pridružujem kafenisanju. Ja sam fenomen u sredu sam radila dabl i po kalendaru tad sam bila 10+3, po uz 12 a po dablu 11+4user posted image i sad se pitam kako da računam, ne opterećujem se puno, samo da sve bude uredu a za nedelje valjda ću do porođaja znati.

Mika koju marku telefona imaš? jel imaš android? Inače dobro jutro ja poranila moram na posao ...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 423
8.2.2014 8:41:53   
mika79
Imam android ali slabo baratam, što?

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 424
8.2.2014 8:45:42   
Mara1986
Mika ako imaš anroid idi u Play prodavnicu i instaliraj "I'm Especting" ili "BabyCenter" odlični su ukucaš poslednji dan mece i tu ti sve izađe izračunato i sličice i saveti super je ja imam oba i baš su mi pomogli ... moram da begam papa

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

koje ime dati
sandrina

koje ime dati curici

Lana (40%)

Elena (34%)

Dunja (26%)

Ukupan broj glasova: 231

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here