Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 15:46:31
|
|
|
|
tillia
|
dr mi je rekla da primim progesteron depo danas (inace ga koristim od transfera) ,da mirujem i ako ne staje da dodjem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 16:28:20
|
|
|
|
World
|
Tilia, imala sam i ja opet prije nekoliko dana krvarenje, svjeza crvena krv, mada nije bilo onako jako kao prvi put... stalo je nakon par sati i sutradan proslo skroz.. isto su mi dali depo progesteron i mirovanje.. nemoj da se naprezes nista... kako su te pregledali, da nije to malo izazvalo krvarenje? mene dr nije sada ni htjela pregledati drugacije osim uz preko stomaka...koja si bjese sad nedelja? stavi neki ticker, da te ne pitam stalno..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 16:42:21
|
|
|
|
mati
|
Tilia, opasna je samo sveza krv, a kada postane tamna i braonkasta nema. veceg problema. Imas teme o krvarenju u prvom drugom i trecem tromesecju, ne mogu da postavim link kucam sa tel pa se slabije snalazim. Lavice, zasto bi kupovala poseban ves, ja sam nosila isti kao i pre trudnoce, sve do kraja, kupovala sam ves kao i obicno, jedino sam uzela mrezaste gace... Ali to je tek za porodiliste, imas u aksi, a sad su cini mi se i na akciji... Pogledajte trudnice pa kupite sad... Jole duso to su sve normalni simptomi, mada i ja sam tako osluskivala svoje telo, cini mi se da su mi se i usi pomerale od promena. Veliki zagrljaj za sve stomacice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 16:44:57
|
|
|
|
tillia
|
Lepterija,hvala na informacijama,ne mogu por.da posaljem preko tel. World,pregledala je preko stomaka.Sad sam 13+5.Joj dok ne dodjem do kompa,nista od tikera. pitala sam je sto mi se desava krvarenje,kaze sa bebama je ok sve,ne vidi uzrok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 17:03:53
|
|
|
|
World
|
Ma bice to dobro sve, samo se pazi.. A i mislim da je vec onaj najkriticniji period prosao...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 17:54:19
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Jole pridruzujem ti se u raspolozenju.. I ja sam danima u nekom haosu,samo nesto razmisljam,ali valjda je tako sa prvom bebicom,nadam se da sa drugom necu ovako kukati,nekad me i sramota-koliko zena zeli trudnocu,a nemogu da ostvare,a ja samo nesto panicim i bas nisam fer.. Citam vas redovno,sve vas puno pozdravljam i drago mi je za sve trudnice kada procitam lepe vesti da je sve u redu,da ne nabrajam sve redom. Svaka cast vama sto se redovno javljate. Veliki za sve trudnice.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 19:26:09
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: degu Degu, i ja imam isti problem sa kicmom, ili isijasom. Nisam sigurna sta je, ali najvise mislim da nasednu bebice, meni uglavnom bude lakse kad prespavam. Naletice ti period da ces tacno osetiti dole bebu kako gura, kao teret da nosis. Ja sam danas setala i postalo mi tesko. Sledeci put pitam dr za trudnicki pojas, skontala sam da mi je lakse hodati kad pridrzavam rukom stomak. Lepterija i ja sam mislila da bi mi pojas pomogao, malo pridrži kučmu, malo stomak, mada mi stomak nije velik al ovo je bukvalno od početka. Al ima nekad boljih, nekad lošijih dana, sreća pa sam na bolovanju. NM srećna godišnjica Inače stvarno je teško ispratiti svakog sad, kad smo sve zajedno, bolje je bilo kad smo bile podeljene po tromesečjim iako se malo pisalo, bilo je daleko preglednije. Degu sve zavisi kako nosiš... ako ti je nisko kupi pojas manje će te terati da piškiš ali ako ti je visoko a moj stoji kao da sam progutala lubenicu pojas ti jedino pomaže kad sediš ...ja sam ga kupila u apoteci i nije mi od koristi ja ga stavim i pomeram gore-dole moj stomak stoji ne pomera se kao da ga već nosim moja radnica kad me videla crkla je od smeha .... pomaže mi jedino kad se šetam jer je manji pritisak na bešiku i kad sedim... ali biće mi potreban posle porođaja jer može i tad da se koristi... pa ti vidi dali ćeš ga kupiti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 19:55:47
|
|
|
|
Mara1986
|
A da ... bila danas u N.F. teški smo 1900 i izvadili mi krv a zasto stvarno neznam ali kažu da su jako bitni rezultati... mada mi je doktorka rekla da je jako zadovoljna...i da je sve super...isto mi je rekla da nam je glavica dole a guza levo (pomislih majke ti? to sam i ja znala ... biće guzat na mamu i tatu) tata ga već odavno zove "trtko drugi" a danas sam jako loše prošla sa jednom sestrom na šalteru koja je bila loše volje pa mi se bukvalno drala i da nisam trudna bila bi i ja bezobrazna ali neću da sekiram mojih 1900 kg mada mi je skoro naterala suze na oči a kao osoba koja radi sa trudnicama trebalo bi da bude ljubaznija
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 20:43:55
|
|
|
|
New Mom
|
Maro, 1900 KILOGRAMA?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 21:18:17
|
|
|
|
Milica cica
|
Maro bravo za bebana A o neljubaznim radnicima mi ništa ne govori, stvarno se naježim od toga, pogotovo kada su u pitanju zdravsteni radnici.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 21:26:43
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Maro, 1900 KILOGRAMA? hihihihi bem ti ta;kicu 1.900
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 21:29:14
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Milica cica Maro bravo za bebana A o neljubaznim radnicima mi ništa ne govori, stvarno se naježim od toga, pogotovo kada su u pitanju zdravsteni radnici. Ružno je biti grub prema bilo kome ko je ljubazan a kamoli prema nama... toliko me žena ponizila da ja nisam mogla da se opasuljim ali ko je j.... mi imamo 1.900
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 21:31:59
|
|
|
|
Mara1986
|
a da danas sam naučila da dodam sličicu na forum evo mene...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 21:40:51
|
|
|
|
Klarita
|
Ovakve slicne sam kupovala u Metrou, za neke sitne pare, samo bele, ali ja udobnije gacone od njih nisam nosila u zivotu svome. Moja se cipka raspala i posivela jer ih perem na 95stepeni, pa ne mogu bas da vam ih slikam Eto, vec 4.godina i usput kupljena bar jos 20 razlicitih modela vesa, ali udobnije od onih "trudnickih" ne nadjoh. Jole, mogla sam no nEsam imala sta, tempo, dis i homecentar ovaj put. E, i da, kupila sam mrezaste gacice u Aksi, na akciji su, zavisno od velicina od 250-350 dindzi 5 pari. Moje su 350dindzi . A, Vik je l'' se javila? Sanjalice i dalje nema Sve vas Maro, brate, koliko imas kg ti?
< Poruku je uredio Klarita -- 6.2.2014 21:42:56 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 21:47:18
|
|
|
|
17 joka
|
Maro, divna si i trba preslatka za tebe i bebicu sve vas
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 21:51:13
|
|
|
|
Mara1986
|
Pa ima me... za sad 9 kg sam dobila.Dobijala sam kilažu bukvalno po knjizi ... sad nešto jako malo dobijam nemam apetit pošto mi je stomak baš visoko a ja niska pa imam mali trup imam osećaj da mi je želudac stalno pun a i ta kiselina... ostala sam trudna sa 60 a sad ima 69kg. a beka ima 1.900 ljubi ga majka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 22:42:39
|
|
|
|
Jeltje
|
Maro, Bravo za trtonju od 1.9kg... Slika ti je super... tiba ti je preslatka
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 23:34:55
|
|
|
|
Jole84
|
Ženskice ima li koja budna Mati znaš kako je prvi put,sve smo blesave Nadam se da pijemo kafu uskoro,uželeh se za vas Tilia,World kako ste sada,jel stalo krvarenje? Bem mu miša,samo da nisi miran... Anđela nemoj da misliš da nisi fer...i ja sam dugo čekala trudnoću ali zašto da se ne požalim nekad,pomalo me grize savest kad se setim šta sam prošla pa sad kukam na nus pojave al sve je to normalno. Jedan dan mogu kolo da igram a drugi sam skrckana. Sve su to slatke muke i drago mi je da ih imamo Maro baš si mačkica Imamo temu "kako zamišljate ostale forumašice" pa možeš tamo da se staviš a i neke od nas da vidiš. Klarita kolko pari tih gaća mrežastih treba za porodilište? A za ove čipkaste,baš ću da pogledam ima li u metrou. Moje su sve babske,totalno sam ne-sexy
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 7.2.2014 0:10:40
|
|
|
|
Mara1986
|
Ja sam danas kupila gacice u apoteci iako neki misle da sam luda što pripremam torbu ja više volim da sam spremna... Gaćice su kao bokserice ...i koliko sam ja cula one se peru a u pakovanju imaš 5 kom. i skroz su providne... zbog rane ... a inače nosim ove "bubrežnjače" kupljene na pijaci ... i super su... ja sam uzela neke "abena" evo ih http://www.abena.com/Fitting_products.aspx?ID=13442
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 7.2.2014 0:12:15
|
|
|
|
mati
|
Jolence,naravno da pijemo... Cekam serpi neki dan kod mene, pa da te pokupi, nezgodno mi da mrdam , Mita siki na dva sata a flasicu nece... A mrezaste gace su ti pet u pakovanju, ja sam jedne bacila u porodilistu i iskoristila tri para jos... Znaci jedne ostale cele... Samo da vas obavestim, ako nosite duze od tri dana, kao ja pet, pocinje da svrbi stomak od njih,nose se preko stomaka...
< Poruku je uredio mati -- 7.2.2014 0:14:39 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 7.2.2014 0:13:20
|
|
|
|
Mara1986
|
moje izgledaju ovako
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 7.2.2014 0:31:16
|
|
|
|
Jole84
|
I još jedno glupo pitanje,a šta će nam mrežaste gaće Mati može,nešto sam se i sa Mod dogovarala,uklopićemo se nekako,tj ja ću da se uklapam prema vama
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 7.2.2014 0:40:51
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ženskice ima li koja budna Mati znaš kako je prvi put,sve smo blesave Nadam se da pijemo kafu uskoro,uželeh se za vas Tilia,World kako ste sada,jel stalo krvarenje? Bem mu miša,samo da nisi miran... Anđela nemoj da misliš da nisi fer...i ja sam dugo čekala trudnoću ali zašto da se ne požalim nekad,pomalo me grize savest kad se setim šta sam prošla pa sad kukam na nus pojave al sve je to normalno. Jedan dan mogu kolo da igram a drugi sam skrckana. Sve su to slatke muke i drago mi je da ih imamo Maro baš si mačkica Imamo temu "kako zamišljate ostale forumašice" pa možeš tamo da se staviš a i neke od nas da vidiš. Klarita kolko pari tih gaća mrežastih treba za porodilište? A za ove čipkaste,baš ću da pogledam ima li u metrou. Moje su sve babske,totalno sam ne-sexy Ne mogu tamo da ubacim sličicu pošto je zakljucano ali evo mene ... ovde sam bila peti mesec (naše venčanje)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 7.2.2014 0:42:25
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 I još jedno glupo pitanje,a šta će nam mrežaste gaće Mati može,nešto sam se i sa Mod dogovarala,uklopićemo se nekako,tj ja ću da se uklapam prema vama Pa da ti nešto drži uložak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 7.2.2014 0:52:11
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 I još jedno glupo pitanje,a šta će nam mrežaste gaće Mati može,nešto sam se i sa Mod dogovarala,uklopićemo se nekako,tj ja ću da se uklapam prema vama Pa da se luftira gospodza, prozori na sve strane, mrezaste gace, mrezasti ulosci... :) Ja sam prvi dan stavljala libre night(pelene), pa preko njih mrezasti, ali mnogo je prijatnije za ranu kad dise...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
dali vam se svidja ime NikolasuzyyyDali vam se svidja ime Nikolada (
72%)
ne (
28%)
Ukupan broj glasova: 53Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!