Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:06:22
|
|
|
|
Peace*
|
NM, a šta ćeš sad sa kartama??? Ja sam toliko povređena i ljuta da sam od jutros nekoliko puta otplaka na poslu bez blama!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:08:31
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Peace* NM, a šta ćeš sad sa kartama??? Prodajem ako ima neko zainteresovan. Toliko koliko sam ih i platila. Predstava "Galeb" SNP, 31.01. u 17h, 3 karte, 1800din.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:10:11
|
|
|
|
Peace*
|
Ja bih ladno pitala rodbinu hoće li mi dati pare... Mislim, kakav bezobrazluk. 1800din... pakovanje pelena!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:13:08
|
|
|
|
isidora88
|
mrzim ovu drzavu i lopove sto je vode, e alo sad mi treba da placamo soliradni porez zato sto su nas oni pokrali, pa sta smo mi crveni krst zakon donet u januaru a primenjuje se na decembarsku platu, uffffff bas lepo 100 eura manja plata, a i ovako se jedva sastavljamo, sad pogotovo ce da nam bude haos.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:14:53
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ja bih ladno pitala rodbinu hoće li mi dati pare... Mislim, kakav bezobrazluk. 1800din... pakovanje pelena! O, pa pitala sam. Rekoše, citiram, "Pa eto sad imate priliku da odete da pogledate predstavu." Kraj citata.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:17:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 mrzim ovu drzavu i lopove sto je vode, e alo sad mi treba da placamo soliradni porez zato sto su nas oni pokrali, pa sta smo mi crveni krst zakon donet u januaru a primenjuje se na decembarsku platu, uffffff bas lepo 100 eura manja plata, a i ovako se jedva sastavljamo, sad pogotovo ce da nam bude haos. Isidora a o cemu se radi? Bas bezveze NM zaista su pokvareni, trebali su bar pare da ti posalju ili da ti jave na vreme! Bezobrazluk! Nasla klik mm nema platu vecu od 40000 , a to je sramota, carina drzavi najvise para utera u budzet a najmanju platu imaju, sva sreca da je tu nas privatni biznis, i sveki i njena inostrana penizja, inace nista od nas. Isidora potpuno te razumem, tesko je !
< Poruku je uredio Unina mama -- 24.1.2014 12:21:23 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:22:04
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Peace* Ja bih ladno pitala rodbinu hoće li mi dati pare... Mislim, kakav bezobrazluk. 1800din... pakovanje pelena! O, pa pitala sam. Rekoše, citiram, "Pa eto sad imate priliku da odete da pogledate predstavu." Kraj citata. I juuuu, ne radi mi to, sad ću opet plakati! Bože šta mi je danas!? U qrac bi ih ja oterala. I nikada više im se ne bih javila. Isidora, meni se nije primenio na decembarsku platu.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:23:10
|
|
|
|
isidora88
|
nm pa ja bih im opsovala sve zivo, budale neobzirne um to je ova nasa sugava vlada smislila kako bi nadoknadili gubitak u svojim dzepovima uveli su dodatno oporezivanje plata koje su preko 60.000 dinara. da neko sad ne krene sa pricom kako ljudi rade za mnogo manje para, ljuta sam zato sto uzimaju od onih koji rintaju a ovi sto sede su skupstini to nece ni osetiti a imaju 5 puta vecu platu, a da ne pricam o "dodatnim" prihodima ovo je harac, tacno cemo biti robovi, nama ce davati tek da imamo za hleb, a ostalo ce oni uzimati
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:25:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 da neko sad ne krene sa pricom kako ljudi rade za mnogo manje para, ljuta sam zato sto uzimaju od onih koji rintaju a ovi sto sede su skupstini to nece ni oset_iti a imaju 5 puta vecu platu, a da ne pricam o "dodatnim" prihodima ovo je harac, tacno cemo biti robovi, nama ce davati tek da imamo za hleb, a ostalo ce oni uzimati ovo si potpuno u pravu! ljudi koji rade teske i rizicne poslove maju najmanja primanja, a odbornicima nista nece faliti tih 10-20 % od njihovih 100000...
< Poruku je uredio Unina mama -- 24.1.2014 12:26:14 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:26:49
|
|
|
|
isidora88
|
peace jel radis u drzavnoj firmi? samo na njih se odnosi taj porez
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:27:35
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja da se istresem, nikako da se oporavim, posle ovog slucaja sto se desio u komsiluku, ne mogu nocima da spavam, samo da se slucaj rasvetli i sazna sta je bilo sa ovom devojkom... kako je poginula, i kako je 15 sati nisu pronasli.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:28:37
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: isidora88 da neko sad ne krene sa pricom kako ljudi rade za mnogo manje para, ljuta sam zato sto uzimaju od onih koji rintaju a ovi sto sede su skupstini to nece ni oset_iti a imaju 5 puta vecu platu, a da ne pricam o "dodatnim" prihodima ovo je harac, tacno cemo biti robovi, nama ce davati tek da imamo za hleb, a ostalo ce oni uzimati ovo si potpuno u pravu! ljudi koji rade teske i rizicne poslove maju najmanja primanja, a odbornicima nista nece faliti tih 10-20 % od njihovih 100000... um imaju oni mnogo vise od 100.000. mm radi stalno po terenima i cuva te snobove i rizikuje svoj zivot i umesto da njima dizu plate oni samo smanjuju, a bitno da ovim dupeuvlakacima dizu plate u nebesa, prvi bajatovic i tabakovicka, koje oare oni uzimaju to nije normalno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:29:12
|
|
|
|
Klarita
|
NM, sasava zeno, kud ti trudna sa jos dvoje male dece tamo nekima ides da kupujes karte...Ma, reci im, da ti posalju pare, ne zanima te, (mene ne bi zanimalo) sto su se oni snasli za karte, a onda ih lepo posalji u PM... Tasho, mozda je PMS kod tebe...ali, boli te uvo isplaci se, u svakom slucaju lakne ti Isi, nemam komentar, kako za sve, tako i za vas, mislim sta ces, ne mozes nista da promenis, jedino da potrazis i ti posao ne znam sta da ti kazem, sem I, znate sta...taman dodjem da se istresem, vidim muke i zaboravim se... Sve vas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:31:41
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 peace jel radis u drzavnoj firmi? samo na njih se odnosi taj porez JP. Očekujem sada da počnu da skidaju. Klarita, šta je bilo u komšiluku?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:31:50
|
|
|
|
adulence
|
Um pa jel se zna bar nesto?uhhhhhh boli me glava iva krklja kao magarica...i tako u krug....groznog li dana...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:35:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Istrazuju. Sve je nesto zapetljano. A meni prozor spavace sobe gleda u njihov prozor gde su bile kosti, nije mene strah od nje, ne verujem u duhove i te gluposti, ali mi je neprijatno, valjda zato sto je toliko dugo nisu pronasli...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:36:49
|
|
|
|
Peace*
|
Ja pomešala, nije Klarita pisala za komšinicu. Daj link UM; nemam pojma o čemu pričaš.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:38:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Klik i evo moja prva komsinica, devojka, poginula, telo ostavljeno, nasli je posle 15 sati. ne mogu da verujem kakvi ljudi postoje evo Peace...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:44:25
|
|
|
|
nata11
|
Pa jesu radili autopsiju, jel se zna nesto konkretnije
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 12:47:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Radili su , umrla je posle minut, prelom kicme naa 2 mesta, ali se i dalje istrazuje jer nikome nije jasno kako je mogla da odleti 24 m od mesta nesrece, i kako je policajci u toku noci i jutra nisu pronasli, i zasto je njen momak rekao da je bio sam u kolima...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 13:26:15
|
|
|
|
vonavoj
|
ma gde gleda tvoj prozor UM,na mesto nesrece?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 13:33:55
|
|
|
|
Anoniman
|
um, ne pisu detalji. sta se zapravo desilo? new mom, da su bili kako treba, prvo bi ti poslali pare, pa onda trazili uslugu. a da su bili bas kako treba, ne bi ti ni trazili.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 14:02:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tri meseca nisam primila porodiljsko, jee doticna koja radi u racunovodstvu nije predala moju dokumentaciju . Pozovem je da vidim o cemu se radi. Ona bezobrazna kaze da ceka jos neku porodilju da ne bi nosila samo moju. Tek tada sam poludela jer su sve zene porodile mnogo posle mene. I tako moram da cekam kraj februara za platu. Odem do banke da pitam zasto mi blokirana kartica. Naravno dostigla sam limit.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 15:24:24
|
|
|
|
lokica77
|
mrziiiiiiiim muzeve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a mog najvise
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.1.2014 16:07:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ma gde gleda tvoj prozor UM,na mesto nesrece? Ne nego na njihovu kucu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?