pocahontas
|
ja bih samo dodala da nije uvek sve onako kako izgleda, to sto su one lepe, doterane i, po nama, za primer, ne znaci da su kao takve za njihove muzeve najbolje. da me ne razumete pogresno, smatram da je mnogo faktora potrebno da bude ispunjeno da bi brak funkcionisao i bio uspesan i o tome treba misliti kada se partner bira i u odnos ulazu vreme i ljubav. ja volim mm jer mi odgovara u milion stvari, on mi je najbolji drugar, volim da sedim sa njim i caskam, zezam se i opustam, ali i pricam o problemima jer me on najbolje posavetuje, izlazimo uglavnom zajedno jer se tako najbolje provedemo, ali se i svako vidja sa svojim prijateljima nasamo, seks je odlican, ali se i oko toga trudimo, kao i oko samog odnosa, uvek nadjemo vreme samo za nas, koliko god da smo umorni, on od posla, ja od kuce i deteta, ili oboje od problema koje nam zivot mimo nase volje nametne. birala sam ga za svog muza zbog svega ovoga, zato sto mi je najbolji partner za zezu, podrska za probleme i imamo fenomenalan seks, ne mislim da su od momenta kada sam ustanovila da mi odgovara pa nadalje sve ove pozitivne stvari bogom dane, oko svega se i dalje treba truditi i na odnosu raditi. birala sam ga zbog kvaliteta koji su meni vazni, a ne zato sto je po opstim standardima sjajan. on ima mane, kao i ja, ali meni one ne smetaju u meri da ugrozavaju svakodnevicu, sto ne znaci da nekoj drugoj zeni ne bi non stop isao na ganglije zbog istih. nisam se udala za njega jer je uleteo u periodu kad mi je bilo 'vreme da se skrasim' nego sam pozelela da bas on bude moj muz, nije me privukao zivot koji bi eventualno mogao da mi priusti (u finansijskom smislu), naprotiv, kada smo pocinjali situacija je na tom polju bila prilicno mracna, ali sad je bolje i to. ne pisem ovo da bih nekome gurnula prst u oko, nego da bi ukazala na to koliko je vazno za koga cemo se udati, kako nama tako i njima, gledam oko sebe primere ljudi koji su stupili u brak iz nekih, po meni, pogresnih pobuda, zabavljali se sto godina pa kao ajde, vreme je; ona super izgleda daj da je zenim, to sto sa njom ne mogu da pricam ni o tome kakvo je napolju vreme-nije vazno; daj da se udam za njega-bicu finansijski obezbedjena, itd. nikoga ne branim niti koga osudjujem, ali o odnosu dvoje ljudi ne treba suditi na osnovu utiska koji na nas ostavljaju.
|