|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
11.1.2014 8:03:09   
suncica83

IZVORNA PORUKA: bebuska

14. dan transfera beta 20 :(

bebuska sta to znaci? valjda treba da bude veca od 5...mozda je implantacija bila kasnije...

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 726
11.1.2014 8:32:28   
bubili023
Jutro devojke user posted image

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 727
11.1.2014 8:35:45   
bubili023
Bebuska, kao sto Suncica kaze mozda je implantacija bila kasnije...

U svakom slucaju treba da znas da smo tu za tebe user posted image

(odgovor članu bubili023)
Direktna veza do poruke: 728
11.1.2014 8:42:43   
bebuska
Premalo je to za 14. dan, ne nadam se uopste da nesto moze bit od toga... Nema veze idemo dalje... Nego jos se nisam cula sa dr. zna li neko kad opet moze fet iz prirodnog ciklusa posto je i ovo isto bio i kontam da ne treba neka pauza?! user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

Direktna veza do poruke: 729
11.1.2014 8:48:40   
suncica83

Premalo je to za 14. dan, ne nadam se uopste da nesto moze bit od toga... Nema veze idemo dalje... Nego jos se nisam cula sa dr. zna li neko kad opet moze fet iz prirodnog ciklusa posto je i ovo isto bio i kontam da ne treba neka pauza?! user posted image

ja da sam na tvom mestu opet bi danas izvadila betu, i odma ces znati na cemu si..ako raste onda je to to.
pogotovo sto si radila iz prirodnog ciklusa..pa moze implantacija da kasni...u svakom slucaju ja bih danas proverila jos jednom..bila sigurna..pa sta bude..ides dalje

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 730
11.1.2014 8:53:59   
PalcicaBg
Bebuska ipak proveri betu za 2 dana,ja ti zelim da fino poraste!user posted image

Direktna veza do poruke: 731
11.1.2014 8:58:54   
suncica83

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Bebuska ipak proveri betu za 2 dana,ja ti zelim da fino poraste!user posted image

ma moze i danas da proveri betu..ona se udvostrici za dva dana, sto znaci da bi vec danas trebala da bude veca za 50 %..bitno je samo da primeti porast

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 732
11.1.2014 9:15:05   
bebuska
Nemam gdje danas ni sutra uradit betu-vikend. Ponovicu u ponedeljak jer sam se maloprije cula sa dr. Al stvarno ne ocekujem nista...

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

Direktna veza do poruke: 733
11.1.2014 9:27:39   
bubili023
Bebuska, dok god ne stigne user posted image nista nije gotovo! user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 734
11.1.2014 10:05:06   
suncica83

Nemam gdje danas ni sutra uradit betu-vikend. Ponovicu u ponedeljak jer sam se maloprije cula sa dr. Al stvarno ne ocekujem nista...

sta ti je rekla doktorka

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 735
11.1.2014 10:09:31   
wivern
Bebuska nista jos uvek ne mora da znaci....ponovi betu a mi drzimo placeve da se lepo udvostruci

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 736
11.1.2014 10:18:51   
bebuska
Kaze dr. da nastavim sa utrogestanom i ponovim betu u ponedeljak da je mozda bila kasna implantacija... A ja ne znam nijedan slucaj gdje je pocetna beta bil tako niska a da se dobro zavrsilo. Vama hvala na podrsci. user posted image

Direktna veza do poruke: 737
11.1.2014 10:26:24   
suncica83

Kaze dr. da nastavim sa utrogestanom i ponovim betu u ponedeljak da je mozda bila kasna implantacija... A ja ne znam nijedan slucaj gdje je pocetna beta bil tako niska a da se dobro zavrsilo. Vama hvala na podrsci. user posted image

sad ti je najbitnije da se ne nerviras..opusti se koliko god mozes.

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 738
11.1.2014 10:46:58   
bubili023
Devojke, juce sam dobila rezultate AMH 1,18, ref. vr. 0,5-5,3. FSH mi je 4,9, a LH 3,8. Hormoni stitaste ok, kod mm normozoospermija.
Da li imam sanse da prodjem drugostepenu?

Direktna veza do poruke: 739
11.1.2014 10:53:25   
suncica83

IZVORNA PORUKA: bubili023

Devojke, juce sam dobila rezultate AMH 1,18, ref. vr. 0,5-5,3. FSH mi je 4,9, a LH 3,8. Hormoni stitaste ok, kod mm normozoospermija.
Da li imam sanse da prodjem drugostepenu?

odnos lh i fsh ti je dobar...fsh treba da bude malo veci od lh...amh ti spada u smanjenu plodnos ali mislim da je dovoljno..ja mislim da prolazis

Direktna veza do poruke: 740
11.1.2014 10:58:37   
Lepterija
I ja mislim da prolazis!

Direktna veza do poruke: 741
11.1.2014 11:58:47   
bubili023
Hvala devojke user posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 742
11.1.2014 14:46:43   
Skijasica
Bubili,

prolazis. Vazno je da su ti rezultati u ref. vred. AMH ti je dobar, moj je bio 0,9 pa sam prosla. I ostali horm. su ti ok.

Direktna veza do poruke: 743
11.1.2014 14:54:20   
Sanjalica1980
Bebuska, user posted image user posted image user posted image

Fet mozes raditi odmah sledeci mesec. Ja sam ipak imala pauzu izmedju prvog i drugog i to samo mesec dana. Cisto da se malo odmorim user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 744
11.1.2014 17:30:56   
Chipsy
Sanjalice, sta uradi ti?
Wiwern, sta znaci pred postupak, mislis pre pocetka stimulacije ili pre bpckanja suprefaktom?
Meni dr nije dao da pijem kontracepcijuuser posted image
Bebuska, drugarici moje drugarice je bila oko 40, ne secam se bas tacno, ali znam da ima cerkicuuser posted image jos nekim zenama ovde je bila dvocifrena beta, znam sigurno

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 745
11.1.2014 18:35:16   
wivern
Chipsy mislim na period pre bilo kakvog bockanja. Meni su za prvu VTO trazili ponovljene briseve da donesem na UZ kad ti odredjuju terapiju. Mada ti bris mozes uraditi i kad krenes sa bockanjem.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 746
11.1.2014 18:38:32   
dunja RR
Chipsy, uradi briseve pre bockanja, da imaš vremena da odreaguješ ako ne daj Bože ima nekih bakterijica. Ja sam ponovila neke dve-tri nedelje pre bockanja, a pred fet, isto neke dve-tri nedelje pre transfera.

< Poruku je uredio dunja RR -- 11.1.2014 18:39:36 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 747
11.1.2014 19:07:24   
Cecana
Ja sam krenula sa bockanjem a dr.mi je radila samo vs i papa test pré dva meseca.Kako ja njoj sa govorim sta treba da radi i kad.Kao sto vec rekoh nije ih briga .

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 748
11.1.2014 19:13:44   
wivern
Ma mislim da od tih briseva jedino sto je bitno je da nemamo hlamidiju ili mikoplazmu..ostalo nije toliki problem, jer se bakterije cesto jevljaju u trudnoci i lako se i lece... A ako cemo iskreno nemoguce da su sve zene koje su ostale trudne prirodnim putem imale idealne briseve..

Honey, I'm Home

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 749
11.1.2014 20:47:46   
PalcicaBg
Devojke da li se utrogestan koristi od aspiracije ili od transfera? Citah razna misljenja,bas sam zbunjena... user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here