|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
6.1.2014 14:18:32   
bubili023
Hvala Joko, bas si pravo user posted image
a sto se tice uz?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 576
6.1.2014 14:21:09   
bubili023
Izvinite sto sam dosadna, ali hocu do sredine januara da predam dokumentaciju, jer mi brisevi vaze jos februar mesec, pa sam sva u haosuuser posted image

(odgovor članu bubili023)
Direktna veza do poruke: 577
6.1.2014 14:22:15   
naci1
user posted image samo da se javim da i dalje pratim sta se desava....joko draga zelim ti da nam se uskoro pridruzis:)

Direktna veza do poruke: 578
6.1.2014 14:39:07   
degu

IZVORNA PORUKA: bubili023

Stetice, posto planiram sa idem na Betaniju u NS, znaci treba mi uput za uz koji cu tamo raditi? A da li treba da imam uz koji ce mi uraditi moj giekolo za prvostepenu ovde k A muz treba da ima vec spreman spermogram i plus uput za spermogram koji ce raditi na Betaniji? user posted image
Da li sam dobro razumela?user posted image

Za Betaniju ti treba samo uput za komisiju, za spermogram samo ako ovaj spermogram koji je već urađen nije iz Betanije. Ti kod svog dr-a radiš UZ vaginalnom sondom i za to ti ne treba uput, ali nazovi komisiju u NS-u, oni će ti sve reći. Ja sam nosila samo uput za komisiju i to je to. Tamo sam dobila papir sa stavkama šta dalje i kako, postupno po korascima. Svejedno bi trebala da zakažeš komisiju pa usput pitaj jel ti treba još nešto sem uputa za komisiju. Za muža ti treba i običan uretralni bakteriološki bris koliko se sećam

Naci draga šta se kod tebe dešava? user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 579
6.1.2014 14:52:24   
jess021

Izvinite sto sam dosadna, ali hocu do sredine januara da predam dokumentaciju, jer mi brisevi vaze jos februar mesec, pa sam sva u haosuuser posted image

bubili, jesi ti prosla prvostepenu? Ako jesi onda imas overen uput za komisiju za Vto i samo taj uput ti treba i za Betaniju.
Sve je tako kao sto ti je degu napisala, zovi Betaniju da zakazes komisiju jer mislim da sad vec zakazuju za februar.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 580
6.1.2014 17:55:39   
17 joka
Naco user posted image bilo bi prelepo

Bebuska, postavljaj slobodno pitanja , nikad nisi dosadna ni jedno pitanje nije glupo slobodno, svi smo takvi kad smo na pocetku.
Degu tii je objasnila da ti ja neponavljam

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 581
6.1.2014 20:32:10   
Chipsy
E, devojke, sutra idemo za segedin, pa me zanima zna li neneka od vas smem li ja da shopingujem tamo nesto i da prenesem. Prosli put su nam na granici gledali kola pa ne znam da li bi nam naplatili carinuuser posted image . Ako nam bude do shopinga, jer ako nam opet bude 0, nece nam biti ni do cega

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 582
6.1.2014 20:42:00   
17 joka
Chipsy, pitaj šta se sme preneti a da se ne carini itd.

ja vam svim user posted image zelim sutra srecu, taj strah mi je dobro poznat,ali misli pozitivno, sutra je veliki praznik sluti na lepe vestiuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 583
6.1.2014 20:44:02   
bubili023
Degu hvala punouser posted image
Jess ja se spremam tek za prvostepenu komisiju.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 584
6.1.2014 22:02:05   
ivanicasale
Treba i uz koji treba da odradi tvoj ginekolog,a za muza ti treba i spermokultura.Mislim da je imas jer se spermogram ne radi bez toga.Srecno!!!!

Stetice, posto planiram sa idem na Betaniju u NS, znaci treba mi uput za uz koji cu tamo raditi? A da li treba da imam uz koji ce mi uraditi moj giekolo za prvostepenu ovde k A muz treba da ima vec spreman spermogram i plus uput za spermogram koji ce raditi na Betaniji? user posted image
Da li sam dobro razumela?user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

Direktna veza do poruke: 585
6.1.2014 22:18:39   
bubili023
Degu, a da li na Betaniji uvazavaju spermogram iz Biotesta?

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 586
6.1.2014 23:12:00   
wivern
Chipsy do 150 eura po osobi se ne carini, to znam sigurno jer mene svaki odlazak u Budimpestu ubije ikea sa nekim sitnicama. Sto se tice garderobe to samo poskidaj etikete, i nece ni znati da su nove stvari. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 587
6.1.2014 23:41:48   
17 joka
Vivernuser posted image
eto pametno je takouser posted image jos kad se ima za trošak milina

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 588
7.1.2014 0:24:07   
Sanjalica1980
Wivern, ja sam ga kupovala u novembru. Mene je jedna ampula od 75ij kostala 2.900.

Chipsy draga, sretno sutra. Javi kako je bilo user posted image

Ja se inace oporavljam od hipera i cekam svoj FET. Necu ga raditi dok ne bude sve kako treba. Nisam se javljala jer sam malo odmarala od svega user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 589
7.1.2014 0:30:08   
wivern
Joko, jedino mi jos taj deo za trosak nedostaje user posted image

Sanjalice, tako sam nesto i ja nasla...cene su manje-vise svuda iste...

Chipsy, ocekujemo da sve prodje kako treba i da se na kraju zavrsi sa lepim shoppingom...javljaj kako je proslo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 590
7.1.2014 0:39:39   
bubili023
MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI!
SRECAN BOZIC! user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 591
7.1.2014 1:00:39   
17 joka
Mir Boziji HRISTOS SE RODI!

E re parice za kupovinu mnogima nedostajeuser posted image

Sanjalice oporavi se pa po svoje eskimeuser posted image

Direktna veza do poruke: 592
7.1.2014 2:08:29   
IvannaM
Evo devojke da vam se i ja predstavim na ovoj temi.
Imam 28 godina (dobro de 29 za mesec dana :) ), imala sam dve vanmatericne. Prvu u junu 2012. I 09.07. su mi odstranili desni jajovod. Drugu 2013 tj. 09.12 su mi odstranili levi jajojvod, obe prirodnim putem. Sad se spremamo da krenemo sa skupljanjem analiza (cim stigne moj prvi ciklus posle laparoskopije). :*

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 593
7.1.2014 7:22:59   
dunja RR
IvannaM dobrodošla, i što pre otišla na trudničke teme user posted image

Evo da ti kažem, i nadam se ulijem nadu, ja nemam nijedan jajovod, ali sam trenutno trudna u 4. mesecu (VTO). Svu sreću ti želim!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 594
7.1.2014 8:14:24   
zece
Sreken bozik

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 595
7.1.2014 11:35:24   
wivern
Svima koji slave - Mir boziji, Hristos se rodi!

Honey, I'm Home

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 596
7.1.2014 12:08:48   
bebuska
Srecan Bozic!
Hvala vam na podrsci djevojke. Ne pisem cesto ali pratim vas redovno i iskreno se radujem svakom vasem uspehu. user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 597
7.1.2014 12:52:37   
jess021

Degu, a da li na Betaniji uvazavaju spermogram iz Biotesta?

Da, vazi i iz Biotesta.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 598
7.1.2014 13:41:28   
IvannaM
Hvala Dunja na dobrodoslici....ma ne gubim ja nadu....samo zivce sa salteriusama :D

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 599
7.1.2014 15:58:59   
17 joka
Ivana, dobrodošla,zelim ti da ova godina bude dobitna, da uspe iz prve..

a strpljenje na to moras da se naviknes

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here