Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 15:49:23
|
|
|
|
bebuska
|
Srecna Nova i neka vam se svima ostvari ona najveca zelja! Nisam dugo pisala. U oktobru sam imala hiper zbog cega mi je prekinut postupak. Prije 10 danas smo radili transfer i sad cekam... Simptoma nikakvih a vrijeme prolazi spoooro...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 16:13:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Bebuska navijamo za lepu betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 18:20:10
|
|
|
|
17 joka
|
Bebuska jako za veliku betu i lepu trudnocu Dunjice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 19:01:24
|
|
|
|
tamaricapn
|
devojke imala sam et 2jan.do sada me boleo levi jajnik od aspiracije malopre me pocela desna strana toliko zigati par sekundi nenormalno dali je to normalno ili ne?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 19:06:02
|
|
|
|
17 joka
|
Tamarice mila, nemoj se sekirati to moze biti dobro implantacija da se bebe ugnezde znam da je tesko ali izdrzi razmisljaj samo pozitivno pa da se radujemo uskoro Devojke zna li neko od vas kako se zove devojka koja izdaje stan devojkama u procesu VTO i broj tel, bas mi je potrebno,ako neko znam bila bih zahvalna da mi napisete
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 19:12:03
|
|
|
|
wivern
|
Joko, u pitanju je suncica83 Bebuska
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 19:14:31
|
|
|
|
tamaricapn
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Hvala Joko do sada me desna strana nije ni malo zigala ali veceras bas puno
< Poruku je uredio tamaricapn -- 5.1.2014 19:15:09 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 19:16:03
|
|
|
|
tamaricapn
|
Bebuska navijamo za veliku betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 19:18:38
|
|
|
|
17 joka
|
Devojke hvala vam do neba Tamarice to je onda još bolji znak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 19:27:27
|
|
|
|
dunja RR
|
O daaa, ja sam imala jake bolove u bila sam sigurna da je implantacija, kao što je bilo. Od srca želim i verujem da je to to IZVORNA PORUKA: tamaricapn devojke imala sam et 2jan.do sada me boleo levi jajnik od aspiracije malopre me pocela desna strana toliko zigati par sekundi nenormalno dali je to normalno ili ne?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 19:44:40
|
|
|
|
tamaricapn
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR O daaa, ja sam imala jake bolove u bila sam sigurna da je implantacija, kao što je bilo. Od srca želim i verujem da je to to daj Boze da je to to ja se malo uplasila nisam znala da je normalno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 20:14:37
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Tamarice mila, nemoj se sekirati to moze biti dobro implantacija da se bebe ugnezde znam da je tesko ali izdrzi razmisljaj samo pozitivno pa da se radujemo uskoro Devojke zna li neko od vas kako se zove devojka koja izdaje stan devojkama u procesu VTO i broj tel, bas mi je potrebno Joka to sam ja. Evo ti broj 063351663. Pusti mi poruku jer sam sada u romongu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 20:24:47
|
|
|
|
17 joka
|
poslala sam ti PP
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 22:01:07
|
|
|
|
ivanicasale
|
Bebuska
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 22:33:30
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, srecna nova, zelim nam puno bebica. Mozete li mi reci, vise sam zaboravila, za Prvostepenu, Nemanjinu, pored analiza, sta je potrebno od uputa, i mora li ikakav uput, ili tek za drugostepenu? Sta se desava sa privatnicima?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 23:26:37
|
|
|
|
17 joka
|
devojke pročitajte ovo Klik Snekile, ja nisam sigurna ali prelistaj temu ima napisano
< Poruku je uredio 17 joka -- 5.1.2014 23:28:23 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 6.1.2014 10:38:09
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Tijana Pi Svim damama na forumu zelim uspesnu 2014-u,i puno bebe! Posto sam nova na forumu interesuje me da li neka od vas ceka drugostepenu komisiju u NS.Meni su zakazali za 03.02.1014.Sta ce se desavati dalje iskreno ne znam.Planirala sam posetu kod Kopitovicke,ali sam cula da je prezauzeta.Ako bilo koja od Vas ima iskustva kod njih molila bih za misljenje. Unapred zahvalna! Tijana, poslala sam ti pp.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 6.1.2014 12:35:43
|
|
|
|
wivern
|
Snekile treba ti uput i za prvostepenu koliko se ka secam... Devojcice da li je neka od vas skoro kupovala gonal f, kako se krecu cene???
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 6.1.2014 12:45:54
|
|
|
|
bubili023
|
Drage devojke, srecna vam NG i da u ovoj godini docekamo svi svoje i !!! Posle 3 neuspesne iui mm i ja smo poceli prikupljanje dokumentacije za vto. E sad imam pitanje za vas iskusnije, da li mi za prvostepenu komisiju treba uz vaginalnom sondom i krv i urin? Prikupila sam sve (polne i hormone stitaste, briseve sve, viruse, toxoplazmu rubellu, imam krvnu grupu i rh faktor, dokumentacuju od sve 3 iui i histeroskopije, papp i kolposkopiju imam od juna meseca) osim toga i amh koji cu da uradim posle Bozica. Muz isto posle Bozica radi spermogram, briseve na hlamidiju, urea i mikoplasmu i virusologiju, a ima i spermokulturu. Hvala na odgovoru
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 6.1.2014 13:23:23
|
|
|
|
Štetica
|
Snekile treba ti uput za uz i za spermogram naslovljen na kliniku gde ces raditi drugostepenu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 6.1.2014 13:28:36
|
|
|
|
Štetica
|
Bubili netreba ti krv i urin sad,to radis kad krene stimulacija. Treba ti UZ vag. sondom i uputi za komisiju. Za tebe uput za uz i uput za komisiju za vto,za muza ti treba uput za spermogram. Ukupno 3 uputa naslovljena na kliniku gde se radi drugostepena.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 6.1.2014 13:47:05
|
|
|
|
bubili023
|
Stetice, posto planiram sa idem na Betaniju u NS, znaci treba mi uput za uz koji cu tamo raditi? A da li treba da imam uz koji ce mi uraditi moj giekolo za prvostepenu ovde k A muz treba da ima vec spreman spermogram i plus uput za spermogram koji ce raditi na Betaniji? Da li sam dobro razumela?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 6.1.2014 13:50:27
|
|
|
|
bubili023
|
I sto se tice briseva za mm, dobio je uput za hlamidiju, urea i mikoplazmu. A da li mu teba jos neki bris?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 6.1.2014 13:51:49
|
|
|
|
bubili023
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 6.1.2014 13:56:01
|
|
|
|
17 joka
|
to je to što se tice briseva puno strpljenja treba u ovoj prici
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
RR VrebaciDiablaSmatrate li da na RR ima previse uhoda? Shunjaju je, nadgledaju, a nikada ne pisu.Da (
44%)
Ne (
56%)
Ukupan broj glasova: 261Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!