Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 18:47:46
|
|
|
|
ivanicasale
|
Srecna nova godina,i da uskoro postanemo suncice ja sam vadila amh pre 3 mes.i bio je 2.83,doktorki je bilo sumnjivo to sto hormoni ne pokazuju da imam PSCO a jajnici kazu da imam PSCO zato je trazila da ponovim u lab ponovo amh i sada je bio 8.60 i zato mi je odlozila vto i dala da pijem Gluformin.Zato odmah po terapiju da ne bi imala posle problem oko vto da ti odlazu.Kada sam radela prvu vto na to nisu obracali paznju i nisam pila lekove da to sredim i mozda mi zato nije uspela vto. Kazu da se amh vadi od 3-5 dana ciklusa. Mada ja sam radela AMH 15 dana i bio je visok tako da nebih znala bas kako to ide kod nas sa PSCO. IZVORNA PORUKA: suncica83 SRECNA NOVA GODINA I DA NAM SE SVE ZELJE OSTVARE U 2014-OJ niko mi nije odgovorio na moj antimilerian ..kako je moguce da je 5,640...ja imam 38 godin..pre godinu dana kada sam ga vadila bio je 2, nesta
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 2.1.2014 14:18:33
|
|
|
|
Ninnochka
|
Drage, svako dobro u novoj godini. Ja sam pocela sa Cikloprogiovom od 5. dana ciklusa, danas mi je 9. dan, a jos uvek mi ide onako roze - braonkasto, kao kad prestaje mentsruacija... u tragovima, ali me nervira i ne znam da li je to ok ili nije? J l' ima neka od vas iskustva sa time?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 2.1.2014 16:51:21
|
|
|
|
moja ciklama
|
Devojke, pregršt zdravlja i puno para..ali najviše zdravih .
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 2.1.2014 19:53:12
|
|
|
|
ivanicasale
|
Devojke ja sam 30-tog popila zadnju tab Mikroginona i jos nisam dobila obicno dobijem 3-ci dan od prestanka tab?!
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 2.1.2014 19:57:56
|
|
|
|
tamaricapn
|
devojke j sam danas imala et vratili smo 2 lepa nadamo se da ugledamo sto i svima vama zelim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 2.1.2014 20:08:17
|
|
|
|
ivanicasale
|
Tamaricapn cestitam zeli ti veliku betu,da ova godina pocne najlepse a mi da krenemo za tobom sa velikim betama. IZVORNA PORUKA: tamaricapn devojke j sam danas imala et vratili smo 2 lepa nadamo se da ugledamo sto i svima vama zelim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 2.1.2014 23:41:57
|
|
|
|
wivern
|
Tamarice ocekujemo lepu beticu za pocetak ove godine
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.1.2014 14:38:11
|
|
|
|
blesavko
|
tamaricapn navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.1.2014 15:16:15
|
|
|
|
daca77
|
Tamarice, navijam jakooo Ja vec 3 dana primam Superfact i mogu reci da me i boli i pece ... Izgleda da niko ne krece u postupak, ovih dana.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.1.2014 16:01:27
|
|
|
|
tamaricapn
|
hvala drage moje pa da nas obraduje sve nas ova godina sa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.1.2014 16:13:56
|
|
|
|
PalcicaBg
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Tamarice, navijam jakooo Ja vec 3 dana primam Superfact i mogu reci da me i boli i pece ... Izgleda da niko ne krece u postupak, ovih dana. Evo da ti se pridruzim Od danas pocinje stimulacija gonalom,diferelin ostaje do kraja...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.1.2014 16:57:12
|
|
|
|
tillia
|
Ja svratih da pozelim srecu svima koje pocinju!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.1.2014 21:51:37
|
|
|
|
nina26
|
Devojke, sve najbolje u novog godini, i da pljuste velike bete na ovim stranama Ako nekom treba, moja prijateljica prodaje DHA terapiju za 3 meseca, pa ako znate nekog kome je to potrebno, neka mi se javi na pp. Jako je povoljno, a to je inace dosta skupo i tesko ga je naci kod nas. Razglasite dalje, da ne bih pisala na svim temama hvala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.1.2014 23:59:32
|
|
|
|
Chipsy
|
Drage moje, nije me dugo bilo, jer radim u skoli pa je kraj polugodja jako stresan i naporan. Da vam pozelim svima isto sto i sebi - barem jednu zdravu bebicu!! Mi na Bozic u Segedin, pa cemo onda videti sta dalje! Trudnicama cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.1.2014 10:26:37
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, napred I mene su pekle injekcije, pa mi je muž baš sporo davao, a i ja sama sebi, i tako je mnogo lakše (znači: poooolakooo ubrizgavanje tečnosti ) Od srca ti želim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.1.2014 10:38:56
|
|
|
|
dzzu
|
Drage moje, kao što već znate PG se porodila i donela na svet jednu prelepu Zoi . Od srca joj čestitam i svima želim još puno, puno takvih Vto bebica . Pozzzzzz........
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.1.2014 15:32:31
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: dzzu Drage moje, kao što već znate PG se porodila i donela na svet jednu prelepu Zoi . Od srca joj čestitam i svima želim još puno, puno takvih Vto bebica . Pozzzzzz........ jao divno, cestitke za jos jednu Zoi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.1.2014 22:51:56
|
|
|
|
17 joka
|
Drage moje zelim vam uspesnu i plodonosnu 2014 god. Dacika moja, srce mi igra od srece vec osecam radost kad budes rekla da je uspelo Tamarice , bice to velika beturina i dva bebca Palčice srecno Nina, veliki grliša za tebe i princezicu
< Poruku je uredio 17 joka -- 4.1.2014 22:52:37 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 11:41:18
|
|
|
|
tamaricapn
|
Hvala Joko nadamo se da ce biti velika
< Poruku je uredio tamaricapn -- 5.1.2014 11:43:04 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 11:42:37
|
|
|
|
tamaricapn
|
IZVORNA PORUKA: wivern Tamarice ocekujemo lepu beticu za pocetak ove godine bice Ivanice aj pa ces i ti jos malo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 12:07:01
|
|
|
|
wivern
|
Hmmmm...mozda sam trebala da napisem Ivanice , ali nisam mnogo pogresila
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 12:13:44
|
|
|
|
wivern
|
Sad si me nacisto zbunila ...zene ja od ovog femodena ne znam vise ni sta pricam ni sa kim pricam a ni ja kako se zovem...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 14:29:48
|
|
|
|
Jole84
|
Srećna nova godina drage hrabre devojke,želim vam puno visokih beta i suza al radosnica!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 15:26:03
|
|
|
|
Tijana Pi
|
Svim damama na forumu zelim uspesnu 2014-u,i puno bebe! Posto sam nova na forumu interesuje me da li neka od vas ceka drugostepenu komisiju u NS.Meni su zakazali za 03.02.1014.Sta ce se desavati dalje iskreno ne znam.Planirala sam posetu kod Kopitovicke,ali sam cula da je prezauzeta.Ako bilo koja od Vas ima iskustva kod njih molila bih za misljenje. Unapred zahvalna!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.1.2014 15:30:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern Sad si me nacisto zbunila ...zene ja od ovog femodena ne znam vise ni sta pricam ni sa kim pricam a ni ja kako se zovem...
|
Anketa
Koje vam je lepse ime?pisuljicaMOLIM VAS NAPISITE U KOMENTAR! ankete nisu ispravne pa ne vredi da se glasa :(Kalina (
63%)
Lorena (
31%)
Korina (
6%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!