|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
27.12.2013 23:07:47   
17 joka
Soni user posted image user posted image user posted image

kreni i ti u drugi krug

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 551
28.12.2013 2:04:54   
g.a.g.a
Nestrpljiva,verujem u tvoj osecaj i drzim figeuser posted image ,Soni,krenuo drugi,ja prva ispala!Neka se kola slome na meni,sve ugledajte user posted image !A ja cu januarauser posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 552
28.12.2013 8:33:39   
Nestrpljivaa
Krenuo Sonika moja sta cu Ema hoce batu user posted image .Hvala vam svima na podrsci nadam se da ce biti user posted image u ponedeljak cu da radim test pa cemo videti.
Inace drage moje jos spavate hajde na jednu kaficu...
Mi evo ustali pa se polako spremamo danas po paketic i druzenje sa RR.

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 553
28.12.2013 9:21:02   
IVA 11
Đe ste žene? Mi ove godine za Novu ostajemo kući, pa se bacih u spremanje salata i bombica za početak. Sad pijem kaficu... Veliki pozz sa sve :)

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 554
28.12.2013 12:00:16   
Sanjchezze
Dobro jutro drage user posted image

Gago stvarno mi je zao sto je user posted image stigla ali samo pozitivno pa da nas sledeceg meseca obradujes sa user posted image user posted image

Ja danas ne bih trebala da dobijem pa da vidimo sta ce biti. Grudi su se smirile, stomak ne boli ( a obicno boli taj dan), non stop trckaram u kupatilo... i to je to manje vise...

Ima li jos neko ko ne treba da dobije do Nove godine?

Sve vas user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 555
28.12.2013 12:16:19   
babby
ja oko 1 januara ....user posted image

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 556
28.12.2013 12:24:47   
Sanjchezze
Babby nadam se da ces kao novigodisnji poklon dobiti jednu malu user posted image
Jedva cekam da nas obradujes user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 557
28.12.2013 12:48:34   
g.a.g.a
Babby,Sancheeze vi ste prve za lepe vesti ,dabogda vam obema stomacici do zuba porasli sledece godine,pa i nama,ostalima pored vas...sve vas user posted image user posted image ,i meni je zao iva ali sta cu....od tugovanja nema nista,,moramo izgleda jos da se trudimo,pa da bude MI SMO TRUDNI!Slaba vajda ove godine ,nadam se da ce sledea doneti vise crtica...a svima koji su uspeli ove godine zelim da sve to lepo iznesu do kraja ,pozz i user posted image

Direktna veza do poruke: 558
28.12.2013 12:56:05   
Sanjchezze
Samo se trudite Gago pa da se dogodine druzimo u tromesecjima user posted image
Jedva cekam da prodje dan. Inace dobijam na 30 dana tacno...
Neko mora da ugleda te crtice da vadi prosek ovog meseca :)
user posted image

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 559
28.12.2013 13:08:09   
g.a.g.a
sada ste vi na redu ,imamo tebe i mislim Amelia da ne treba 29,Nestrpljiva,Iva,mislilm da je Madre ne ocekuje oko 5 ako se ne varam,sve su blizu,imacemo puno posla sada oko ng,,,,treba puno podrske RR curama!Gde ste za docek,jedna od nas bese obecala da radi test 31og,ne mogu sad da se setim koja,pa cekamo lepe vesti da krenu vec jednomuser posted image

Direktna veza do poruke: 560
28.12.2013 13:32:31   
IVA 11
Ja imam sve simptome da ću da dobijem, ali pošto su slični kao trudnički, uradiću test kasnije, kupila sam ga sad kad smo dolazili iz šetnje. user posted image Veliki user posted image za sve vas drage moje user posted image

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 561
28.12.2013 13:35:13   
Sanjchezze
Za docek smo najverovatnije kuci, sa drustvom. Spremamo klopu i pevamo karaoke, komsiluk ce da se nauziva kad se ovako vrsni pevaci dohvate mikrofona user posted image
Bice super user posted image user posted image

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 562
28.12.2013 13:38:11   
Sanjchezze
Iva sad cu ceo dan da visim na RR i cekam lepe vesti od tebe user posted image
Srecnoooo i da ugledas user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 563
28.12.2013 13:42:21   
babby
ja cisto sumnjam da ce kod mene biti nestouser posted image nemam bas nijedan simptomcic... Ivo navijam da kod tebe buduuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 564
28.12.2013 13:55:17   
Sanjchezze
Babby ne mora da znaci da nece biti nista. Ja prvi put kada sam ostala trudna nisam imala nikakve simptome osim umora.
Bila sam uzasno umorna i bezvoljna od 3-4 nedelje trudnoce ali nisam znala zasto. Tek kad sam uradila testic povezala sam.
Nikad nisam cula da je nekome to bio simptom trudnoce tako da sam i ja taj mesec bila ubedjena da nema nista.
Svaka zena je drugacija i mnogo njih nema nikakve simptome prvih nedelja.
Samo pozitivno draga user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 565
28.12.2013 14:29:26   
babby
user posted image

Direktna veza do poruke: 566
28.12.2013 16:57:01   
Nestrpljivaa
Ja bih trebala sutra da dobijem ali uvek mi dodje ranije sada nista,test cu raditi tek 30 ili 31 videcu jos.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 567
28.12.2013 17:13:54   
madre
nestrpliva, je l ti to tvojima spremas iznenadjenje za docek, vidim da si prilicno sigurna u svoj osecajuser posted image
ivo, je l planiras kasnije u toku dana ili? joooj, ako je danas, ja bas imam tremuuser posted image
sanjce, baby navijamuser posted image
sto se mene tice, i dalje me jaaako bole i svrbe grudi i menstrualna komesanja u stomaku i krstima... ima inace i nekih drugih stvari koje se desavaju, ali cu o njima tek ako vidim pozitivan testic, da ne smaram unapreduser posted image
von, nema te da malo vise skrabas sa nama?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 568
28.12.2013 17:43:51   
vonavoj
Ne stizem da pisem,svaki dan neka skitnja.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 569
28.12.2013 18:31:43   
amelia
cure kakoste sta radite...g.a.g.o zao mije zbog user posted image ali ugledaaces ti user posted image u januaru user posted image ivo kad nam radis testic?user posted image da buduuser posted image sanjchezze istog dana ne ocekujemo user posted image user posted image madre von baby majo sve vas user posted image user posted image user posted image Ja stalno trckam u wc strah me da nisam dobila gledam na vesu...imam neke blage grceve u materici nadam se da nisu one pred user posted image

Ayan <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 570
28.12.2013 18:52:49   
madre
amelia, pored onolikih iksica na grafu, ja sam prilicno sigurna da si trudnauser posted image ja se u grafove ne razumem, ali iksice obavezno osacujemuser posted image ne mogu se bas setiti, koliko vi dugo pokusavate?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 571
28.12.2013 18:58:05   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Torbica

Nestrpljiva! user posted image
I meni se napunise oci od Verkinog potpisa...

user posted image To je samo jedno obecanje. Svako sam do sad ispunila, samo sto nijedno do sada nisam Bogu zavestala. Ovo je prvo za njega i sa slascu cu ga ispuniti. Cekam vesticu i krecem ka pobedi. Ispravka, marsiram!!!
Zene, vidim poznata lica-Madre, Iva, Von...Von, nismo uspele da se druzimo zajedno u prvom krugu, red bi bio da to uradimo u drugomuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 572
28.12.2013 19:04:21   
amelia
haha madre xica je bilo vise nego dovoljno user posted image nego mene nervira ono sto posle odnose sve iscuri van user posted image 5 meseca radimo na user posted image nadam se dase ulovilauser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 573
28.12.2013 19:19:27   
Anoniman
Stare a i nove crtice vucem i prasimmm. Posebno jednu staru cekalicu koja mi je mnogo puta pomogla VEROLINAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
  Direktna veza do poruke: 574
28.12.2013 19:29:34   
Verolina
user posted image
Prastaru....Vise sam metuzalem postalauser posted image Ali kazu, sve u svoje vreme..
P.S. Tvoja i Joletova trudnoca leti user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here