Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 10:31:04
|
|
|
|
milica93
|
Joka, hvala na lepim željama. Ono što sam ja htela da pitam sve devojke jeste šta misle o Maybe Baby-ju? Koliko sam razumela svi većinom koriste trakice za ovulaciju, ali ja nisam imala najbolje iskustvo sa testovima i trakicama ( ni kad sam bila trudna nisu mi pokazivali trudnoću ), pa bih da ih izbegnem ako ikako mogu. Šta mislite,jel Maybe Baby bacanje para kao što neki kažu ili ne? Jel imao neko iskustva sa njim? Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 11:20:36
|
|
|
|
Jole84
|
Crtice kako ste Koja broji sitno? Ja malo da vas zaprašnjavim Amelia,Rasa,Mamice,Iva dobrodošle i što pre popunile trudničke teme
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 11:26:28
|
|
|
|
g.a.g.a
|
milice draga,ja ga imam vec 4 god,vazi samo ako 2 h pre koriscenja ne jedes,ne pusis,ne pijes nista, da bi rezultati bili validni.Poklapa se sa UZ bar meni,ali meni nije nesto pomoglo ,i dalje nisam trudna ,inace plodni da ne se vide kao paprati kada se osusi pluvacka,a neplodni kao tackice,sto vise paprata blizi se ovulacija,kada je cela slika ispunjena papratima to je taj dan.Ne moze da skodi da ga imas,ali vi se muckajte svakog dana....za svaki slucaj.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 11:30:42
|
|
|
|
g.a.g.a
|
hahhaha,izvinjavam se zbog pravopisnih gresaka
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 13:17:47
|
|
|
|
amelia
|
Jole pozdravljam te Ja brojim jos 6 dana do da ne dodze.nadam se da si me zaprasila
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 13:26:20
|
|
|
|
Jole84
|
Amelija kad je takva situacija onda da bacim jednu kofu prašine pa da dobijete najlepši novogodišnji poklon
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 13:33:57
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Pozdrav za sve cekalice Evo da vam se i ja pridruzim, muckali smo ovog meseca, prvi put posle missed ab. u avgustu 2012... Napravili smo malo duzu pauzu ali trebalo mi je vremena da se sredim psihicki posle toga. ne treba da stigne 28. pa da vidimo sta ce da bude. Pokusavamo da napravimo nasu prvu Pa devojke, nek nam je sa srecom i da sto pre ugledamo nase . Poljupci za sve
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 15:30:19
|
|
|
|
milica93
|
Gaga, hvala ti što si mi sve tako lepo objasnila , mislim da ću ga kupiti, pa šta mi Bog da. Sad mi je češći ciklus, pa nikako da pohvatam kad mi je tačno ovulacija. Što ti kažes ne može da škodi. Razumem te, dugo je to, pogotovo kad nešto toliko želiš. Mi ulazimo u 2. godinu i već počinje da me bude strah. Nekako samu sebe kritikujem onda, što se toliko opterećujem time ... znajući da je psiha možda i najveći deo svega,ako je sve drugo u redu. Ali samo onaj ko je osetio to i iskusio može da razume, kao što znate i same. Jače je od mene. Hahahah, možda mućkamo previše ... p.s. Istina, kinula sam.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 15:33:58
|
|
|
|
milica93
|
Sanjchezze, dobrodošla. Sretno i da ugledate i u Novu Godinu uđete sa .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 15:34:50
|
|
|
|
Jole84
|
Sanjchezze dobrodošla Bitno da ste sada spremni,pauza je dobrodošla,sad u nove pobede Milice a što ne probaš sa merenjem bazalne temperature? Ja nisam nikad koristila ni maybe baby ni lh trakice,ali sam određivala O uz pomoć BT.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 15:53:33
|
|
|
|
milica93
|
Jole, jesam razmišljala, ali to mi oduvek deluje nekako ,, komplikovano" da se tako izrazim. Ja obično osetim kad mi je ovulacija i malo pre toga. Žigaju me jajnici i izlučujem više sluzi u tom periodu. I ovako sam previše opterećena razmišljajući o tome, bojim se da mi to ne nametne dodatni pritisak. Trenutno ne idem na predavanja, pa imam i višak vremena za razmišljanje. Kakva ti iskustva imaš sa tim? p.s. Plus sad mi je prošla , a izgleda da sam pokupila neku prehladu, pa trenutno ne mogu da kontrolišem preko temperature.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 15:57:58
|
|
|
|
Jole84
|
Super ako osećaš O i možeš da je prepoznaš onda se ne opterećuj merenjem,već samo uživaj sa mužićem. Ja nisam znala kad mi je O,šetala je stalno pa sam uglavnom pratila preko UZ folikulimetrijama i merenjem temperature,zadnjih par meseci sam bacila toplomer da ga više ne vidim jer sam jako dugo merila i počelo je da me opterećuje,tako da sam ostala trudna bez toga. Čisto da znaš,neke žene izlučuju sluz 4 dana pre O
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 16:12:19
|
|
|
|
milica93
|
, nadam se barem da je to to, zato i hoću da proverim. Nadajmo se da sam u pravu. Ja nisam bila kod ginekologa već 2-3 meseca, tačno se bojim da odem. Mada poslednji put kad sam bila, sve je bilo u redu, osim nekih malih zanemarljivih cistica za koje sam imala terapiju. Sad kad si napisala da si bacila toplomer, nasmejala sam se ( da ne razumeš pogrešno ) ... jer tačno tako i bude, u 99% slučajeva kad se najmanje nadamo i kad nam toliko prekipi da bacimo sve, dogodi se . A to za 4 dana, nisam znala, ja sam mislila da je 2 dana pre. Hvala.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 16:16:54
|
|
|
|
Jole84
|
Eh da je samo toplomer,nego sam se spremala za vto,sakupljala papire i kad je trebalo da predam za prvostepenu komisiju,ja trudna Činjenica je da sam se malo bila opustila,tačnije digla ruke od prirodnog zatrudnjivanja al čuda se dešavaju Ne mora da znači,svaka žena je drugačija,možda je kod tebe 2,u svakom slučaju samo budite vredni i uživajte,želim vam puno sreće
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 16:28:08
|
|
|
|
milica93
|
Eto , neće kad mi hoćemo, nego kad ona hoće. Mogu zamisliti koliko vam je iznenađenje bilo. Meni moj dragi stalno govori da se opustim malo i ne opterećujem toliko. Kad bude, biće- tako kaže. Hvala draga. <3 Izvini sad što ovako pitam, jesi sad trudna ili pravite još jedno malo bebče? Nisam uspela da pohvatam još ko je na čemu.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 16:29:57
|
|
|
|
Jole84
|
Ma naravno a i mlada si koliko vidim po imenu,tako da samo uživancija Trudna sam sada,peti mesec
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 16:32:07
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjchezze ,da sto pre uspete ugledati i bude sve dobro Kumo moja, bar je tebe zadesilo najlepše čudo mene neće sigurno
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 16:34:46
|
|
|
|
milica93
|
E pa čestitam od srca onda. Da dobijete jedno zdravo, lepo bebče. Jesam, dvadeset i prva tek. Ja bih sve to nekako zajedno i fakultet i bebe. Strpljenje mi nikad nije bilo jača strana Volela bih da rodim dok smo ovde, pošto razmišljamo o inostranstvu kad ja završim fakultet.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 16:42:12
|
|
|
|
17 joka
|
Milice lepo razmisljas i treba biti mlada mama i treba sto dalje od Srbije nazalost i ja sam mlada ali mi godine neznace bez novca, imali smo 2 neuspele VTO i iskreno jako sam razocarana,trebace puno vremena da se oporavimo na sve nacine
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 16:52:29
|
|
|
|
milica93
|
Joka, žao mi je što to čujem. Volela bih da nekako mogu da pomognem. Verujem da je bitno da se međusobno volite i podržavate i da ste tu jedno za drugo i onda sve nekako lakše ide i sve se lakše prebrodi. Nažalost, danas su pare veliki problem. Volela bih da nije tako, ali upravo to je jedan od razloga što želimo da idemo odavde. Želimo da deci možemo obezbedimo sve ono što je do nas. Nadam se da će jednog dana i ovde biti drugačije. Držim šipke za to. Volela bih da ostanemo ovde, ali teško uz stanje u kojemje zemlja.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 16:59:02
|
|
|
|
17 joka
|
nezelim da pričam o ovoj zemlji, parovi koji imaju problem kao mi AZO nemaju prava ni na jedan besplatan pokusaj VTO , nas zakon to nedozvoljava sve smo radili u Pragu, prodali sve zbog zelje da dobijemo bebu,ali eto nije nam se dalo, nema tu ni pravde ni nicega znam da ce mo uspeti jednog dana,boricemo se sve dok budemo imali mogucnosti za to.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 17:06:38
|
|
|
|
milica93
|
Žao mi je. Mogu samo pretpostaviti koliko vam je sve to teško palo i koliko ste razočarenje podneli. Nadam se da ćete uspeti uskoro i da ćete dobiti svoju malu bebicu. Od srca i najiskrenije. Mnogo me rastuži što vidim svaki dan, da parovi koji žele decu i koji su spremni da im pruže sve, imaju problem da je imaju, a oni drugi koji dobiju takav dar ne znaju da ga cene i prigrle onako kako treba.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 17:18:29
|
|
|
|
17 joka
|
Bol i tuga su veliki,ali iz svakog neuspeha izvuces i nesto pozitivno, jednostavno postanes jos jaci i pametniji. da vreme leci neleci ,da smo borci jesmo i to volim kod nas ponosna sam na nasu hrabrost na svaku odluku i meni je tesko sto mnogi dobiju dete koji nisu zasluzili ni roditeljima da se zovu.,ali verovatno to sve ima svoje zasto
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 17:27:12
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Hvala vam devojke na dobrodoslici i lepim zeljama :) Moj dragi i ja smo pokusavali oko godinu dana, iskreno nisam pratila ovulaciju samo smo cesto imali nezasticene odnose i nista. Uplasila sam se da nesto nije u redu i krenuli smo na razne provere i ustanovili da smo oboje zdravi. I onda sam upoznala jednog divnog ginekologa koji mi je rekao da prestanemo da mislimo o tome, da se volimo i da uzivamo jedno uu drugom a beba ce vec stici... to je bilo u maju a u junu sam ostala trudna. Psiha je cudo... znam da je tesko ne razmisljati o necemu sto toliko zelis ali stvarno treba pokusati... Ima li jos neka cekalica koja ne bi trebalo da dobije krajem meseca?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 24.12.2013 17:33:14
|
|
|
|
madre
|
dobro nam dosle, nove drugarice evo i mene... spavala sam popodne, sada pijem kafu i cekam da se bogi probudi, pa rekoh da vam se javim. navijam da nam januar donese mnooogo crtica, jer je decembar bio stvarno los! mada, vidim da ce neke od vas uskoro znati kako stoje stvari ja sam i dalje prehladjena... sve vas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?