|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
24.12.2013 23:14:47   
17 joka
user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 451
24.12.2013 23:32:37   
g.a.g.a
uvek user posted image samo da ovo bude i kod nas,ne dozvoli da ide na psihu,reci bice kako je sudjeno i nadaj se da jeste,psiha utice itekako,svi problemi su resivi ako im se pristupi pozitivno,pisala sam negde,ali da ponovim,mm su rezultati bili porazavajuci i mi smo ubrzo odustali,nismo imali ni para,i neki se problemi nagomilali,mi jednostavno digli ruke,sada posle 2 god,kada smo krenuli ispocetka rezultati su bili normalni,a nije koristio apsolutno nista,samo smo poceli da resavamo probleme i psihicki se rasteretili,eto toliko za sada od mene

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 452
24.12.2013 23:39:15   
g.a.g.a
joko uspece kad budemo najmanje nadale..samo nisi imala srece,sledeci put bice iskreno verujem,a to za novac si skroz u pravu,mi imali neke puste kredite i jedva se iscupasmo,pa sada polako,dinar po dinar,ili evro,skupice se za sve ,to se valjda nekako samo namestiuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 453
24.12.2013 23:42:29   
g.a.g.a
joko draga,koja je bila tm dijagnoza?naravno da nema odustajenja,bice nego stauser posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 454
24.12.2013 23:47:02   
g.a.g.a
slazem se sa tobom i milicom,u mom komsiliku jedan par ima petoro,a stanje je katastrofa.....i bolesna deca i neokupana,dal su i nahranjena pitanje je,a mi sto bi im sve od srca pruzili nemamo ,ali moramo biti pozitivne,samo to ce nas dovesti do uspehauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 455
24.12.2013 23:47:28   
degu
user posted image

Crtice moje sve vas prašim i vučem za nosiće user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 456
24.12.2013 23:51:16   
jole82
g.a.g.a imas PP

Enyoj the silence!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 457
24.12.2013 23:52:02   
g.a.g.a
hahaha,bolje se opustajte,mi pune 7 radimo na user posted image i nista,ovo nije cinican smesak,vec podrskauser posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 458
25.12.2013 10:58:05   
milica93
Joka, izvini, odlepiše me od kompjutera juče. Da ne misliš da sam pobegla negde. user posted image Dele me na sve strane, ne znam kud ću pre.
Tako je, samo napred, gurajte i biće sve jednog dana onako kako treba da bude. user posted image Sav trud će se isplatiti i dobićete vašu malu bebicu. user posted image Kao što i ti reče, sve ima svoje. Bog vidi sve. user posted image
Nadam se da ćete uskoro videti user posted image , zaslužili ste. user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 459
25.12.2013 11:27:11   
IVA 11
Ćao svima user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 460
25.12.2013 11:36:47   
vonavoj
caos! sta ima? mene glava i vrat,ledja,lopatice rasturaju..popila sam lek..ali slaba vajda!!user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 461
25.12.2013 12:09:08   
rasa_
Ja sam sinoc i jutros kad sam se brisala primetila dve tri linije krvi. Nije mi jos vreme da dobijem i nemam pms. user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 462
25.12.2013 12:56:45   
IVA 11
Ja sam jutros imala neki braonkasti icjedak(malo samo ali je bilo), i uopšte ne znam kako... Grudi i stomak me i dalje bole, pogotovo grudi, kao u pms-u, Pošto kreću praznici, uradiću betu u petak ili ponedjeljak, pa ako šta bude-bude, ako ne idemo u nove pobjede. user posted image Vonavojuser posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 463
25.12.2013 12:59:19   
Sanjchezze
Mene od sinoc grudi rasturaju, bradavice ne smem ni da pipnem. Uzas. Sve mi se cini da cu u subotu da dobijem nazalost.
Pored svega, imam problema sa levom dojkom i to mi stvara neverovatan stres tako da sam u potpunom haosu... Ako dobijem moram odmah zakazati kod lekara da vidim o cemu se radi, jer neizvesnost je strasna i odmah pomisljam na najgore... ufff
Izvinjavam se zbog skretanja sa teme devojke.

Drzim palceve za vas sto cekate da ne dobijete ovih dana da ugledate user posted image

Sve vas user posted image user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 464
25.12.2013 13:04:53   
vonavoj
iva11, to je dobar znak..mozda se beba gnjezdiuser posted image ..koji ti je dan? stavite tickereuser posted image

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 465
25.12.2013 13:15:23   
IVA 11
Od O 6-i dan. Ja sam se ponadala da je user posted image , s obzirom da sam iste ovakve simptome imala kad sam prvi put bila trudna(mada mi je tad kasnilo, a sad još nisam dobila user posted image ), ali ne bi ovako rano bili...Pa sam pomislila da je bolna O, a sad sam baš u rebusu, makar do bete user posted image Kako stoje stvari kod tebe? Ne razumijem se u bazalnu, ali ovako od oka mislim da je porasla T, je li?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 466
25.12.2013 13:17:20   
IVA 11
Sanjchezze, i mene tako uhvati...Srećno, pa da ne dodje user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 467
25.12.2013 13:23:41   
Sanjchezze
Hvala IVA, ali sad sam veoma zabrinuta zbog dojke i pitam se da li je pametno da sad ostanem tridna posto ne znam sta je problem...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 468
25.12.2013 13:35:30   
vonavoj
sanjchezze,idi sto pre,mozda je neka cista,upala,pa ti trebaju antibiotici...nije naivno igrati se sa grudima!
iva 11,svasta moze bitiuser posted image ..ali je jos sve rano!
o simptomima necu nista da pricam,prosli mesec mi je i temperatura rasla (ni ja se preterano ne razumem u bazalnu,tek drugi mesec merim)...sve simptome sam imala..i corakuser posted image

Direktna veza do poruke: 469
25.12.2013 13:38:04   
Sanjchezze
Hocu vonavoj, ali ne vredi mi da idem sad pred ocekivanu user posted image , tek posle... Imam jednog divnog doktora ovde u Valjevu pa mi nije nikakav problem da odem, samo se plasim sta ce mi reci... strasno...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 470
25.12.2013 13:42:52   
vonavoj
mozda i nije nista strasno...uvek kazu kad boli nije strasno,kao kad napipas,a ne boli to moze biti opasno...
nadam se da nije nista,ali nije ni za igru!user posted image

Direktna veza do poruke: 471
25.12.2013 13:46:02   
IVA 11
Rano, nego mene brine i neko pulsiranje u jajnicima ja ih bukvalno osjećam, ako me razumete user posted image
Ja sam radila trakice, pratila sluz, sve se potrefilo samo još crtice. user posted image Mislim da je porasla baš user posted image
Možda će nas sve Deda Mraz obradovati user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 472
25.12.2013 13:46:03   
Sanjchezze
Ja mogu i da napipam, najbolji nacin da objasnim je kao da mi je uvecano tkivo leve dojke posebno u gornjem delu, iznad bradavice. Pre menstruacije je bas izrazeno, a posle skoro jednako sa desnom... sad me boli, nije strasan bol ali boli. Imam 22 godine i stvarno me to plasi. Moja mama je imala nesto slicno ali se ispostavilo da je potpuno bezopasno...

Hvala na podrsci draga user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 473
25.12.2013 14:20:54   
rasa_
Ivo, i meni se ovaj mesec desilo kao neko ziganje jajnika dva tri dana posle ovulacije i onda je proslo.user posted image Mislim da nam preostaje samo da cekamo da vidimo dal ce user posted image doci ili ne.
Zelim ti dosta strpljenja i da vidis user posted image .

Direktna veza do poruke: 474
25.12.2013 15:33:29   
Jole84
Crtice kako ste,jel ste vredne user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here