Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 17:42:06
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj gde je tvoj? nemoj da vrdas..sliku na videlo! ni ovaj mesec nisam merila... pokusacu sa LH trakicama!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 18:18:51
|
|
|
|
GagaT
|
Cao Bebby, vidim da si online. Pogledaj moj graf molim te. Da me ova Maja nije isprovocirala ne bih ni postavljala moj. Evo ga 16DC... daj.rs/?2S/Ev/3bvN409K/bt-dec-16dc.png] [/u
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 18:41:02
|
|
|
|
GagaT
|
Ovde ce se bolje videti. (Izvinjavam se za prethodni post)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 21:10:17
|
|
|
|
amelia
|
My Ovulation Chart ko ce ga znati ne znam zasto da ne obelezi bas sam tuzna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 21:14:02
|
|
|
|
amelia
|
gago kad bih samo znala odmah bi ti rekla kakaf je tvoj graf ja sam isto stavila graf da bi mi iskusne cure nesto kazale o tome cure pomagajte
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 21:19:44
|
|
|
|
World
|
Nije ti obiljezio O zato sto ti nije rasla temp. 3 dana zaredom, kod tebe treci dan pada... obiljezi sama ako si sigurna da je bila tada...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 0:49:00
|
|
|
|
maja35
|
evo drage kod mene je ko sat tacna sad sve ispocetka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 0:53:40
|
|
|
|
amelia
|
Ajde majo ne brini vazno je uredni su ti ciklusi ovulacija je bila oznacio tije graf samo napred bice sta ja da radim ne znam ni kad mije O al mi muckamo pa sta bude ne skodi nam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 0:59:17
|
|
|
|
maja35
|
amelia upravu si neskodi nam a sto se tice grafa moj se mijenjao ciljelo vrijeme mozda i tebi pokaze na kraju kako treba negubi nadu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 1:00:01
|
|
|
|
amelia
|
World pa ne znam nisam vise sigurna ni kad je bila ni dali je bilo O .digla sam ruke od ovog meseca iduci mesec cu biti pazljivija tj vise cu voditi racuna o svom ciklusu Bt O pa videcemo poz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 1:05:35
|
|
|
|
amelia
|
Nadam se majo jer me stvarno nervira ovako ... puno te pozdravljam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 8:44:50
|
|
|
|
vonavoj
|
mene nervira sto mi fertility ne pise nista...samo za vip! My Ovulation Chart i kako da izbacim drugi graf!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 9:57:37
|
|
|
|
babby
|
Gago kod tebe se sprema ovulacija ovih dana udaraj x ....Von a kako mislis drugi graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 10:54:17
|
|
|
|
vonavoj
|
kad kliknete na moj graf,da li izadje i drugi,stari graf!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 12:52:29
|
|
|
|
babby
|
bar kod mene samo ovaj novi izadje....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 13:41:46
|
|
|
|
Maja1309
|
Kako mi je drago što sam isprovocirala Gagu nigdje je, sakrila se i neće da se druži, gago ovo je jedna od mirnijih folikularnih faza i kod tebe i kod mene, kod mene najmirnija. sviđa mi se tvoj graf, nemoj prestati s ovim X. ja sma tek sinoć počela sa X nešto nisam bila raspoložena ranije, ni do čeg mi nije bilo, stalno mi u glavi kako sam sada mogla imati bebu u rukama, 3.12 mi je bio termin. evo mog grafa amelia, ja mislim da ti je ovulacija bila 18dc, istina da nemaš tri uzastopne temp, al mislim da ti se ff zbunio i sa ovom silnom sluzi. ja sluz stavljam u komentare, a tek kad mi na osnovu temp obilježi ovulaciju, upišem i oznake za sluz. Pokušaj da pobrišeš sluz, zapiši sebi u komentare da znaš. jer redosljedom sluzi si ga zbunila. treba biti jako vješt s raspoznavanjem sluzi. ja jutros imam jako velike količine egg sluzi kao nikad do sada, prvi put pijem virak, ne znam jel od njega. s druge strane ne upisujem je opće jer smo sinoć imali X pa me strah da je ne pomješam sa sjemenom tekućinom. da vas pitam, kažu da se sjemena tekućina ne rasteže i da se odmah suši? dali imate s tim iskustva kako da budem sigurna da je ovo kod mene egg ne sjemena tekućina?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 14:08:01
|
|
|
|
Maslacak15
|
Majo nije se kod Amelie zbunio softwer sigurno nego ili ovulacije nije bilo ili je ona pravila greske u merenju. Tacno da softwer obraca paznju i na sekret itd ali u principu temperatura je osnovni parametar. I ja mislim da je i najsigurnije ne unositi nikakve druge informacije osim temperature. Program obelezi ovulaciju ako se pojave 3 temperature uzastopno koje su iznad osnovne linije. Osnovna linija se racuna kao sredjna vrednost svih temperatura. Jeste usledio porast posle dana 18, ali je problem sto su temperature i dalje 36,6 i 36, 5 a tolike su bile i dobrim delom folikularne faze u prvom delu ciklusa. Od dana 8-14 temperatura nije padala ispod 36,6. Nema to veze sa sekretom nego kod nje nema sifta dvofaznog. I ako se ne popnu sutra prekosutra bar na 36,8 i tako ostane do kraja ciklusa softwer nec eobeleziti ovulaciju sta god upisivala od ostalih parametara.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 14:35:18
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: babby bar kod mene samo ovaj novi izadje.... ja vidim dva i kod mene se sprema O,inace mi je temperatura mirnija nego prosli mesec..
< Poruku je uredio vonavoj -- 20.12.2013 14:40:42 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 15:27:40
|
|
|
|
Maja1309
|
maslaačk sve te potpisujem samo draga da dodam i ovo, meni je uistinu ff dva ciklusa bio cbunjn C sluzi nakon ovulacije, kad bi stavila C nije mi uopće obilježavao ovulaciju. tako da ga ja ne bundam ničim osim temp. A draga reci mi imaš li iskustva ili možda znaš, kako razlikovati ovu egg od sjemene tekućine ????
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 16:54:33
|
|
|
|
amelia
|
Ja sam mislila sto vise ubacujem podatke sluz ono ovo da ce na osnovu toga bolje obeleziti O . Cure dali vi merite BT oralno ili? Ja merim oralno u 10 h jer tada ustajem dali treba ranije da postavljam alarm u 8 h dali to ima nekakve veze da nije kasno u 10 h? Da napomenem merim uvek na istu stranu ispod jezika. Bas me namuci ovaj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 17:05:47
|
|
|
|
degu
|
Ok je to vreme merenja ako tad ustaješ svaki dan i pod jezik stavljaš toplomer. Ne mora svaki ciklus biti ovulatoran. Ti imaš taj blagi skok T al ona nije nastavila da raste tako da je moguće da ovulacije nije bilo. Kolika je danas T?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.12.2013 17:36:28
|
|
|
|
amelia
|
Danas je 36.6 juce je bila 36.5 pa videcemo nadalje sta ce biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.12.2013 21:12:39
|
|
|
|
amelia
|
[url][img][/img][/url]
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.12.2013 21:16:37
|
|
|
|
amelia
|
danas je obelezijo 0 nadam se da ne gresi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.12.2013 7:38:39
|
|
|
|
GagaT
|
Evo mog danasnjeg grafa.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?