Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 12:06:39
|
|
|
|
madre
|
juhu gde ste, drugari? bili smo kod mog tate na dorucku, bogi je tamo i ostao, a ja sela da popijem kafu... nego, da vam kazem nesto, imam ostra probadanja u predelu materice i pomalo, cini mi se samo na levom jajniku. sta to moze biti? danas mi je 10dc inace, pijem tri dana macinu travu 2 puta dnevno, pa je mozda od toga??
< Poruku je uredio madre -- 15.12.2013 12:09:29 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 12:15:07
|
|
|
|
nata11
|
Sprema se O
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 12:24:20
|
|
|
|
madre
|
mislis, nato? iako ja dobijam na skoro 60 dana? bas cu danas uraditi lh trakicu, ali mi je to prosto nemoguce ali je mozda bas ova O resila da porani, ko ce ga znati
< Poruku je uredio madre -- 15.12.2013 12:30:27 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 13:15:50
|
|
|
|
Dakica79
|
Evo da se upisem i ovde sa pravim simptomima pre sest dana sam ugledala svoje posle 3g. Kasnio mi je ciklus 5 dana,od simptoma isto kao PMS bolovi u donjem stomaku,ziganje oba jajnika , bolovi u krstima kao pred mengu,zamarala sam se vise nego inace sto i sada traje,stomak vise ne boli od pre dva tri dana,vec pocele blage mucnine,i par puta sam povracala. Ubija me kiselina vec petnaest dana,ali i inace imam gastritis blazeg oblika,da grudi su mi bolne dva dana pred ciklus i sada me bole i otekle su a nemam nikakve kvrzice niti potamnele bradavice samo malo ispupcenije nego inace...Jos nisam bila kod doktora planiram za desetak dana. Nadam se da ne treba ranije posto se super osecam osim mucnina sve je super. Zelim vam od srcaaaaaa da sto pre ugledate vase crtice i navijam jaaakkooooo ljubim vas i grlim i molim se za vas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 15:05:09
|
|
|
|
Jole84
|
Dakice čestitam,želim ti laku trudnoću Pridruži se prvom tromesečju Čekalice nešto ste mi tihe danima,da nije to zatišje pred buru?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 15:56:13
|
|
|
|
madre
|
dakice, diiivno, cestitam mnogim zenama ce znaciti ako napises sta si to ovaj put preduzela, zasto mislis da je ovaj put upalilo?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 16:47:12
|
|
|
|
Ksenix
|
Dakice, i ovde da ti cestitam...mnoooogo mi je drago Stvarno, sta ste preduzimali? Madre, i meni lici na O, ali, moze biti i neka prehladica? Jole, daj neku prasinicu, da se okupimo oko kante Kako si mi? Kod mene stanje nepromenjeno...nisam dobila a nisam ni radila betu...ne smem.. za dva dana ce biti dve nedelje da me grudi odvaljuju.. Nocas sam sanjala predivan san...videla sam bljestavu figuru Oriona (sazvezdje) u ljudskom obliku na nocnom nebu...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 16:55:59
|
|
|
|
madre
|
joj, ksenix, a ja cekam pozitivnu betu ceo dan ne znam sta da ti kazem, osim da sam bila vise puta u identicnoj situaciji... i onaj put kada sam zatrudnela a i kada su to bili samo simptomi PMSa... u svakom slucaju, navijam jako a sto se mog bola tice, ne znam sta bi to moglo biti, ali nadajmo se da je O u pitanju
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 17:13:54
|
|
|
|
Ksenix
|
Madre, dobar razlog za akciju A ja sa jedne strane produzavam agoniju, ali produzavam i nadu sta cu, volim da se mucim A vidis, kad mi je u februaru kasnilo 11 dana, znala sam da nisma trudna i nisam se uopste nadala...ne znam...samo se vrtim u krug
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 21:32:49
|
|
|
|
Nora7
|
Ksenix, izaćićeš iz kruga... Važno je da podrazumevaš nadu Evo, ja se vrtim u mukama menstr. bolova, ali verujem da će izaći svaka iz svog kruga i odstraniti agoniju. Dakica79, ČEEEESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 0:43:40
|
|
|
|
Ksenix
|
Nora, nisam te do sad vidjala...drago mi je da dolaze nove i nadam se da ce ubrzo i otici u lepse teme Hvala ti na podrsci...jednom cemo izaci, to je sigurno!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 1:30:52
|
|
|
|
17 joka
|
Dakice cestitam
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 7:54:13
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Konacno mirno jutro na poslu...nadam se da ce tako biti do kraja rad.vremena i da cu moci da se druzim sa vama. Dacika79, cestitam od srca Ja cekam , koja od sinoc mrljavi pa da zovem kliniku i zakazem UZ.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 8:00:32
|
|
|
|
Jole84
|
Dacooo kako si? Ksenči navijamo za visoku betu,s tolko kašnjenja opalaa
< Poruku je uredio Jole84 -- 16.12.2013 8:01:25 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 8:02:28
|
|
|
|
daca77
|
Jole, sto ne spavas? Dobro sam, na poslu...malo se nerviram sto treba da idem za Bg, a slavim i sama sve spremam,pa ne znam kako cu se organizovati.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 8:09:24
|
|
|
|
Jole84
|
Bila da vadim krv za ks i urin,zato sam ovako poranila Da ne pišem van teme tamo,a što obračun sa dr Gocom?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 8:13:04
|
|
|
|
daca77
|
Jole, ona je uglavnom lose volje i samo nesto histerise, tako da ce me odmah uputiti na donaciju, a pre toga joj necu ostati duzna, jer sam joj fine parice ostavila, pa ce morati da me cuje.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 8:15:24
|
|
|
|
Jole84
|
Skroz si u pravu,pare nisu male,a još bez stimulacije. Jel si razmišljala o nekoj drugoj klinici? Možda ovog puta bude dobre volje pa završiš decembarski posao brzo i lako
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 9:03:21
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro!! gde ste crtice? dakice,cestitam!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 11:15:14
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pozdav crtke, Cestitke novim trudnicama A pa dobro Daco znaci ovaj ciklus nije bio los Jel bi vec u ovom narednom ciklusu pokusala ponovo transfer ako bude lepog folikula? Pozdravljam te puno!.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 12:05:42
|
|
|
|
daca77
|
Maslackic, tako sam ja planirala, ali upravo su mi rekli da ce me sutra primiti dr Goca, jer moja dr vise ne radi . Ne smem ni da razmisljam kakav ce bum-tras biti sa njom.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 14:55:11
|
|
|
|
iva80
|
Cao zenske! Danas mi je 18dc i malo pre videh rozikasto po papiru-imala jutros kao sekretic (verovatno su to ostaci naseh 'rada') a malo pre uz taj sekretic osta blago roze po papiru -- sta to sada predstavlja? Da li neka zna ili je imala slicnu situejsn?? :)
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 16.12.2013 15:18:52
|
|
|
|
madre
|
ne znam,ivo to je bilo samo tada i prestalo je?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 1:19:37
|
|
|
|
Nora7
|
Ksenix, iz začaranog kruga izlazimo ne jednom, nego vrlo uskoro. Zapamti šta ti kaže stara čekalica
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 1:30:14
|
|
|
|
Nora7
|
Muče me bolovi... Ali kad dođem ovde, nekako je lakše Počela sam sa Klomifenom (ne znam zašto mi je rekao 3. dana, kada je uobičajeno 5. ali rešila sam da budem poslušna). 24. na folikulometriju...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?