Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.12.2013 21:33:21
|
|
|
|
NoraBo
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 IZVORNA PORUKA: NoraBo ma da rezultati ce mi sigurno isteci, ako bude tako kako rece dr Djordjevic. Valjda ce se ubrzati... Sutra im nosim misljenje endokrinologa, pa cu videti sta ce mi reci, ko zna mozda se zbune i kazu ``ma ajte vi odmah`` ajajajajjaja ja sam sto posto sigurna da ces ako ne u januaru onda u februaru... nelogicno je da toliko cekas..ovaj put je najvise privatnih klinika koje isto rade o trosku fonda Hvala draga na lepim zeljam nadam se jako, jakooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.12.2013 21:43:31
|
|
|
|
suncica83
|
NoraBo javljaj sta se desava, da znam sta me ceka..ja cu tek na prvu komisiju polovinom januara
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.12.2013 21:50:59
|
|
|
|
NoraBo
|
Hocu, nemoj da brigas... Vidim sad i ia ovo na sajtu Bolnice Beograd da odmah primaju parove za vto preko fonda. Biraj njih odmah, mi nismo ni mogli da se opredelimo za privatne klinike u oktobru, ali ti mozes zato biraj njih
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.12.2013 21:54:11
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: NoraBo Hocu, nemoj da brigas... Vidim sad i ia ovo na sajtu Bolnice Beograd da odmah primaju parove za vto preko fonda. Biraj njih odmah, mi nismo ni mogli da se opredelimo za privatne klinike u oktobru, ali ti mozes zato biraj njih da da hocu..ja cu najverovatnije jevremovu..blizu mi je, na 5 min od kuce...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.12.2013 21:58:21
|
|
|
|
NoraBo
|
super, jos bolje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.12.2013 22:02:39
|
|
|
|
zece
|
Zenski denes gi zemav rezultatite od fsh lh I estradiol od5 den od ciklusot I bea vo red I sakam da mu sezablagodaram na endokrinologot ovde sto mi dadesovet da ispitam I antitpo antitg I mojot endokrinolog od klinikata za endokrinologija vo Skopje go prifati negoviot sovet. I kaza oti ke saka da sorabotuva so niv za mojot slucaj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.12.2013 22:05:29
|
|
|
|
suncica83
|
zece ja ti se izvinjavam ali ja te ne razumem..nadam se da ce se naci neko da ti odgovori
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.12.2013 23:41:01
|
|
|
|
Ninnochka
|
IZVORNA PORUKA: NoraBo Ninnochka nemoj me pogresno shvatiti, nisam htela da mracim. To je bilo moje iskustvo, sto ne znaci da ces i ti isto proci Ma sve je u redu draga :) Videcu sta ce nam reci u cetvrtak, ali iskreno - ja sam se nadala da ce to brze ici i da ce postupak zapoceti u januaru, eventualno februaru. Zasto onda u pozivnom pismu pisu da se javimo zbog pocetka procesa vto, ako sam taj proces nece da pocne jos, nego idu konsultacije do u nedogled.... U svakom slucaju - nema nerviranja. Kako ona narodna poslovica kaze: strpljen - spasen. :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 8:34:48
|
|
|
|
wivern
|
Zenske sinoc sam kasno stigla pa ne stigoh odmah da napisem moje utiske..MM i ja smo odusevljeni prvo odnosom osoblje-doktor-pacijent pa onda svime ostalim. Ja sam usla odmah u postupak, ovih dana treba da dobijem i pocinjem da pijem kontracepciju, i kako on rece oko 8.2 trebalo bi da sve vec bude gotovo. Jedino sto ce mi isteci analize za sidu i hepatitis jer to kod njih vazi samo tri meseca, pa cu to morati opet. Malo drugaciji pristup imaju, ne obracaju paznju na trombofilije, kariotipe, lupus antitela...pa cemo videti :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 9:42:10
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: wivern Zenske sinoc sam kasno stigla pa ne stigoh odmah da napisem moje utiske..MM i ja smo odusevljeni prvo odnosom osoblje-doktor-pacijent pa onda svime ostalim. Ja sam usla odmah u postupak, ovih dana treba da dobijem i pocinjem da pijem kontracepciju, i kako on rece oko 8.2 trebalo bi da sve vec bude gotovo. Jedino sto ce mi isteci analize za sidu i hepatitis jer to kod njih vazi samo tri meseca, pa cu to morati opet. Malo drugaciji pristup imaju, ne obracaju paznju na trombofilije, kariotipe, lupus antitela...pa cemo videti :) wivern srecno! da li mi treba krvna slika za prvu komisiju?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 9:52:07
|
|
|
|
NoraBo
|
Evo kako obećah, da javim sta je bilo na konsultacija. Predala sam nalaz endokrinologa, i dr Lekić mi je rekla da počnem da pijem cikloproginovu ovaj i sledeći ciklus i da se javim 22.1.2014 da mi saopšte u kojem mesecu mi počinju sa stimulacijom. Dans aje brže išlo, čekala sam samo 20 minuta. Ninnochka piši kako si ti prošla sutra, držim ti fige Sunčice, koliko se sećam za komisiju ti neće trebati analiza krvi, već tek pred proces. Srećno devojeke
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 9:52:39
|
|
|
|
Štetica
|
Suncice netreba ti krvna slika za komisiju. Ks i mali faktori koagulacije ti trebaju tek za aspiraciju zbog anestezije,i mislim da ti ta analiza vazi samo 15 dana.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 10:15:07
|
|
|
|
suncica83
|
hvala devojke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 10:32:19
|
|
|
|
Ninnochka
|
Nora, super Tako se otprilike nadam da ce i meni reci, kao tebi. U svakom slucaju, ako sve bude ok, do proleca ce nas srediti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 10:48:26
|
|
|
|
NoraBo
|
Pa da bićemo mi debele sledeće godine, moraćemo javljaj šta su ti rekli sutra i srećno E da, iskopiraj svu dokumentaciju da ne bi morala tamo da juriš fotokopirnicu(što sam ja radila), sve što imaš: briseve, analize, hsg, inseminacije, sve što imaš treba im u kopiji, originale samo pregledaju, a kopije stave u karton!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 10:53:53
|
|
|
|
Ninnochka
|
Odradila sam to sve vec, jer me je juce neko iz Fronta zvao da mi kaze da kopiram sve nalaze koje sam nosila na komisiju.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 11:57:03
|
|
|
|
NoraBo
|
https://www.youtube.com/watch?v=zIEIvi2MuEk da vam ulepšam dan, Deda Mraz postoji, samo želite i želje se ispunjavaju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 12:03:28
|
|
|
|
Dani.kv
|
Wivern drago mi je da si zadovoljna. Videla si kako je Veljko opusten lik a i sestre. Nadam se da je bila Jasna. Niza, buckasta, smedje kose. Ni meni nista nisu trazili od dodatnih analiza a uspeh, znas vec. Dobro je sto odmah kreces, znaci da veruje u tebe i uspeh. Da li ima guzve?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 14:01:07
|
|
|
|
wivern
|
Mi smo se odusevili koliko je opusten i koliko nam je sve lepo pojasnio. Kratko i jasno, i jeste bila je Jasna u nasem terminu. Mi smo videli 6 parova...i bila je poprilicna guzvica. Poslacu ti kad se vratim sa posla pp da te ispitam za smestaj ako znas...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 15:47:36
|
|
|
|
momaka
|
ja sam cure prestala da pijem lekove jel nisam isla na kontrole i jako sam se zajebala sad mi je stitna 18 e sad krecem sve iz pocetka |
< Poruku je uredio momaka -- 11.12.2013 15:48:22 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 16:14:57
|
|
|
|
17 joka
|
Momaka hajde sad u nove pobede, i ja sam prestala piti lekove onda kada mi je bilo najteze i dobro nagrabusila,ali polako se vracam na terapiju, radim analize i razmisljam o skidanju kg. nesto još uvek nisam odlucna u tome kao pre. Vivern,Nora jako se radujem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 16:23:29
|
|
|
|
ivanicasale
|
Evo i mene sa rzultatima OGTT: Glukoza- 4.9 Glukoza60' -6.7 Glukoza120' -5.8 Sta mislite da li su dobri rezultati?
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 16:36:19
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice, napisah na drugoj temi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 17:57:15
|
|
|
|
sunascee
|
Devojke, da li je neko skoro dobio pozivno pismo za Betaniju? Meni se oduzilo cekanje...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.12.2013 21:05:07
|
|
|
|
suncica83
|
ha ja imam prazan stan u Beogradu..mogu da ga izdajem na dan vama devojkama iz unutrasnjosti :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Da li vam je ok ime Srna?pisuljicaZnam par curica s tim imenom, i sve su preslatke i nezne! :)))). (
58%)
. (
42%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!